Bilkoereskolen レビュー 17

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg har været super glad for mit forløb…

Jeg har været super glad for mit forløb med Ömer. Han er rigtig dygtig, og god til at lære fra sig og få en til at slappe af og føle sig tryg. Jeg kan klart anbefale bilkøreskolen til alle der skal have kørekort. Nu har Ömer fået både mig, min bror og mor til at få kørekort!

2026年4月13日
5つ星のうち5の評価

Ømer er en vidunderlig lære og person

Ømer er en vidunderlig lære og person. Hvis du søger en køreskole i København/Valby er det her dit sted. Har både haft det sjovt og lært meget fra Ømer og bestod begge prøver på første forsøg. Bilkøreskolen kan VARMT anbefales

2026年1月26日

Jeg synes at bilkøreskolen

Min kørelærer hjælp mig rigtigt godt igennem det hele og gav mig en rigtig god oplevelse i det hele taget. Det var virkelig dejligt at, hvis man var i tvivl om noget så kunne man altid skrive eller ringe til ham.
Det har også været virkelig rart, at man kunne tage det i sit eget tempo, men at han også var med til at sige man ligesom som var klar, til sin teoriprøve eller køreprøven.

2025年10月8日

super forløb

Min kørelærer har givet mig en rigtig god oplevelse. Det har været nemt for mig, fordi han tog sig af alt det praktiske og dokumentation, så jeg ikke behøvede at bekymre mig. Hvis jeg var i tvivl om noget, kunne jeg altid skrive eller ringe til ham. Han er 100 % ærlig om, hvornår man er klar til prøver, men respekterer samtidig ens egne ønsker. Derudover er han altid i godt humør og fuld af energi både til kørelektioner og teori – hvilket gør hele forløbet meget mere trygt og positivt.”

2025年9月26日

Fantastisk forløb

Jeg anbefaler stærkt bilkøreskolen i Valby, og Ömer som kørelærer. Jeg har haft et fantastisk forløb, med gode- og stille og rolige køretimer. Både manøvre- og glatbane og teori- og køreprøve, er blevet skaffet rigtig hurtigt. Man får alt den hjælp man har brug for, og meget mere.

2025年8月13日
5つ星のうち5の評価

Jeg skulle tage mit kørekort for første…

Jeg skulle tage mit kørekort for første gang og ledte efter en pålidelig køreskole i København/Valby. Jeg valgte Bilkøreskolen i Valby – og det har jeg ikke fortrudt et sekund.

Underviseren er virkelig engageret og god til at forklare tingene på en rolig og pædagogisk måde, så man føler sig tryg og godt klædt på. Både teoriundervisningen og køretimerne har været strukturerede, lærerige og meget motiverende.

Jeg giver min varmeste anbefaling og 5 stjerner herfra!

– Eva

2025年6月2日

Vælg denne her kørerskole

Vis du tager dit kørerkort i Valby eller København så så skal du vælge denne kørerskole. Kørerlæren er meget tålmodig med dig og forklarer det på en nemt og forståelig måde. Man har Heller ikke nogle problemer med at få fat i ham jeg tro nok det længst tid der gik før han svaret min beskeder var nok Max 15 min

2025年4月10日

EN KÆMPE ANBEFALING

Efter en virkelig dårlig oplevelse og dumpet en del gang hos en anden køreskole skiftede jeg til Bilkøreskolen. Jeg troede aldrig jeg vil få kørekortet, men nu har jeg kørekortet i lommen - takket være Ömer som er en meget engageret, kompetent, ærlig og pædagogisk kørelærer. Uden hans hjælp kunne jeg ikke bestod. Kan klart anbefales ÖMER

2025年4月3日
5つ星のうち5の評価

Jeg vil virkelig anbefale køreskolen

Jeg vil virkelig anbefale køreskolen! Han har været super god og støttende hele vejen igennem. Han tager hensyn og er god til at forklare tingene, så man forstår dem.
Han giver sig altid 100 procent både når det gælder teori og køretimer. Hvis man ikke lige forstår noget med det samme, så finder han en anden måde at forklare det på, så det giver mening.
Hvis du vil have en kørelærer, der er tålmodig og dygtig, så skal du helt klart vælge Ömer.

2025年2月5日
5つ星のうち5の評価

Jeg er så taknemmelig for at have haft…

Jeg er så taknemmelig for at have haft en kørelærer som Ömer. Han har virkelig formået at udvikle mig til en sikker bilist ved at skræddersy hver køretime efter min proces og behov. Med hans pædagogiske tilgang, konstruktive kritik, dygtig vurdering, ærlighed og venlighed, har jeg fra hver køretime udviklet mig. Hans opbakning og hans evne til gøre mig til en selvsikker bilist, selv under nervøse situationer, har jeg virkelig værdsat! Fremover vil jeg kun anbefale hans køreskole til mine nærmeste, fordi man som elev kun vil være utrolig heldig at have lige netop ham som kørelærer! Tak for dig Ömer

2025年1月14日
5つ星のうち5の評価

Kan varmt anbefale Ømer som kørelærer!

Jeg skiftede fra manuelt til automatgear og måtte derfor skifte køreskole. Ømer tog mig ind uden tøven, og fra dag ét har han været en fantastisk mentor. Han er tålmodig, professionel og tager sig virkelig tid til at forklare alting grundigt. Hans undervisningsstil gav mig den selvtillid, jeg havde brug for, og hans rolige væsen gjorde hver lektion behagelig. Hvis du leder efter en kørelærer, der virkelig interesserer sig for din fremgang og succes, så er Ømer det rette valg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse!

2024年9月24日

レビューの対象になっている企業の方へ