䌁業情報

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

16件のレビュヌ

Enormt ringe service

Enormt ringe service, hvor man har svÊrt ved at finde grunden til at stÞtte lokalt, kontra blot at kÞbe det billigere hos online giganterne.

Vi har kÞbt for flere tusind ifm. karneval til en gruppe, ligesom vi har gjort i årevis.

Vi har desvÊrre to som er blevet syge, og forespÞrger derfor på at returnere to kostumer.
Dette bliver nÊgtet, fordi at der er gået 16 dage fra kÞbet, som overstiger de 14 dages returret.

Returfristen er naturligvis fair, men jeg synes det er ringe service, isÊr når der på nettet står 'flere på vej' til butikkerne, af de pågÊldende kostumer.
Hvis de står og mangler dem i butikken, undrer det mig isÊr, at man ikke må returnere dem dertil.

Begge kostumer er naturligvis helt uåbne og med kvittering.

Det er svÊrt at have ondt at de dansk kostumehandlere, der slåsser med Temu m.fl., når de samtidig nÊgter at yde en bedre kundeservice - til sammenligning yder Temu 90 dages retur på alle kostumer.

2025幎5月7日

Super hurtig levering

Billig Billy redede mig, da min oppustelige mandedukke punkterede. Så fik jeg travlt, da den skulle bruges dagen efter til en 30 års fÞdselsdag. Jeg bestilte en ny hos Billig Billy, og den kom fluks dagen efter. Super hurtig levering, og min veninde fik en "ny mand" til hendes fÞdselsdag.

2023幎10月24日
自発的なレビュヌ

Hurtig levering, så ikke sidste gang jeg har benyttet mig af dem.

Dog kunne jeg godt tÊnke mig en opdatering med billeder, da der ved flere af varene ikke og billede og dette kan afholde fra at kÞbe, når der ikke er beskrivelse

2020幎12月9日

Ingen returnering!

Ingen returnering!
SelvfÞlgelig har de ret til ikke at tage produktet retur, men det er virkelig dårlig kundeservice! IsÊr når man kommer med det indenfor 20 min efter man har kÞbt det!

2017幎9月30日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ