OK . Bortset fra at Super Brugsen i RingkÞbing ikke havde tid til at finde min pakke. FÞrst 3. Gang jeg spurgte orkede de finde den frem. Skyldes formentlig psykisk handicap her.
Jeg kÞbte slips, butterfly og seler forleden til gode priser, og i god kvalitet ogsÃ¥. og + den hurtig forsendelse. Jeg har kun + er at tilfÞje, sÃ¥ gerne igen. Mvh jesperð
I bought a set of 4 sleeve garters in different color. These arrived in really good condition and within the expected delivery time. I already started using them and Iâm quite satisfied.
Super service trods fejllevering. Jeg modtog desvÊrre ikke de sendte ting, men de var bÃ¥de behjÊlpelige med at bekrÊfte jeg havde ringet og meldt en refundering, det blev bekrÊftet dagen efte... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Billigebutterfly.dk er en dansk webshop, som sÊlger slips, butterfly, skjorter og andet tilbehÞr til den moderne mand. Vi har fokus på at tilbyde et bredt udvalg at accessories til lave priser! Dag til dag levering i hele Danmark!
M.P. Allerups Vej 47b, 5220, Odense SÃ, ãã³ããŒã¯
- 29920986
- kontakt@billigebutterfly.dk
- billigebutterfly.dk
Super ð
Jeg kÞbte slips, butterfly og seler forleden til gode priser, og i god kvalitet også. og + den hurtig forsendelse. Jeg har kun + er at tilfÞje, så gerne igen.
Mvh jesperð
OK som håbet
Skyldes formentlig psykisk handicap her.
Sleeve garters - good price/quality
Fin skjorte og hurtig levering ð
Jeg er godt tilfreds
SÃ¥ fint slips hurtig levering venderâŠ
SÃ¥ fint slips hurtig levering vender tilbage en anden gang
Mvh Sille Clemmensen
Super hurtig levering ðð
FÞrste gang jeg handler
FÞrste gang jeg handler, fint udvalg til festen, hurtig levering.
Meget tilfreds.
Perfekte hvide skjorter og vildtâŠ
Perfekte hvide skjorter og vildt billige. Intet match og pris andre steder. Hurtig levering ð
Fine slips og hurtig levering- takð
Jeg bestilte 2 skjorte i str XL en iâŠ
Jeg bestilte 2 skjorte i str XL en i sort og en i hvid.
Jeg modtager dem, og så er den sorte i XXL og bÊrer tydelig prÊg af have vÊret pakket ud og slet ikke pakket ordentlig sammen igen ved afsendelse.
Ringede til dem og de sagde at det kunne de ikke hjÊlpe med, jeg skulle sende en mail til dem og har OVERHOVEDET ikke hÞrt fra dem tilbage - Þv Þv Þv
Efter min pakke blev vÊk lovede de atâŠ
Efter min pakke blev vÊk lovede de at sende en ny, men efter knap 3 uger er det ikke sket endnu. Både jeg selv og Gls har forgÊves forsÞgt og få kontakt men de reagere ikke på mail og man kan jo ikke ringe til dem selvom det står på hjemmesiden. Hold jer vÊk det er et usselt foretagende!!!
Fine varer.