Super god oplevelse! Hjemmesiden er nem at bruge, jeg fandt hurtigt hvad jeg ledte efter og fik bestilt. Virkelig hurtig levering nÊste formiddag. Havde et enkelt spÞrgsmÃ¥l til kundeservice via telef... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hurtig og nemt at bestille via hjemmesiden. Stort udvalg af varer til gunstige priser. Virkelig god service at man kun skal kÞbe for 500 kroner for at fÃ¥ gratis fragt. Levering sker lynhurtigt. Firmae... ãã£ãšèŠã
Fik min bestilling hurtigt. Fik leveringen omdirigrret fra shop grundet vÊgt, og leveret direkte til dÞren af fragtmand. Uden yderligere betaling. Flot service. Her handler jeg igen, nÊste gang.
Det vigtigste ved at handle pÃ¥ nettet er brugervenlighed med hjemmesiden og dernÊst at virksomheden har det produkt man eftersÞger. DernÊst skal prisen ogsÃ¥ vÊre fornuftig. Alt det fandt jeg hos... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Salg af billig emballage, papkasser, forsendelsesposer, boblekuverter og meget mere. Find de billigste priser på emballage hos os, og oplev vores super gode service..
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering og alt var som detâŠ
Hurtig levering og alt var som det skulle vÊre, ingen problemer.
Helt som bestilt
Helt som bestilt - hurtigt og prisen var rigtig! Kun tilfredshed herfra.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering
Super gode produkter
Super gode produkter, god service og hurtig leveringð
Godt produkt og hurtig levering
Stort udvalg
Stort udvalg, OK priser og hurtig levering. Jeg er 100% tilfreds med butikken.
Hurtig levering som sÊdvanligt.
Hurtig levering som sÊdvanligt.
God og billig emballage.
Nemt at finde varen på hjemmesiden. Hurtig levering.
Alt var som forventet og lovet.
Nem bestilling og hurtig levering
Altid hurtig levering. Jeg bestiller nÊsten altid emballage hos billigEmballage, da de har et godt bredt udvalg.
Jeg kunne godt Þnske mig billeder, hvor man kan se stÞrrelsen på papkassen ved siden af et 'kendt objekt' bare så min visuelle hjerne kunne sammenligne via et billede og ikke kun mål.

billigEmballage.dk ããã®åç
Sender altid varerne hurtigt
Sender altid varerne hurtigt. Kan varmt anbefales
âSchnelle Lieferung
âSchnelle Lieferung, alles funktioniert, Danke, gerne wieder â
Bedste leverandÞr i Danmark
Som altid leverer Billigemballage den optimale kundeoplevelse. Bedste priser, bedste kundeservice, der er bare styr på tingene. De varmeste anbefalinger fra os :-)
Altid hurtig ekspedition
Altid hurtig ekspedition, er meget tilfreds med at handle hos billig emballage. Lantz Cph har anvendt dem de sidste 5 år som fast leverandÞr af konvolutter, kasser m.m.
God hjÊlp til at finde det rigtigeâŠ
God hjÊlp til at finde det rigtige produkt og ingen problemer ved bytte af en vare
Billige og hurtig service
Hurtig service og de er billige .
Har handlet der ca 3 år
God retur service
God retur service
Varen var ikke helt som jeg forventede Aftalte med firmaet at jeg returnerede den og pengene var hurtigt tilbagefÞrt pÃ¥ min konto igen ð
Vi fra RÞde kors butikken Gram handler rigtig meget hos Billig emballage.
Vi fÃ¥r altid en super service ð€
Lynhurtig levering af prima produkter
Lynhurtig levering af prima produkter, og priserne er yderst rimelige. Min klare anbefaling til jer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ