レビュアーのコメントを見てみましょう
Nem bestilling og super vejledning fra Jacob ved levering. Da vi havde problemer med maskinen på en helligdag, gik der kun få minutter fra vi kontaktede Jacob, til problemet var løst i samarbejde m... もっと見る
Der kan ikke sættes en eneste finger på service, maskiner eller priser, når det gælder Billigmaskineleje.dk Jakob er top professionel, mega sød, han er altid er til at få fat i og han ved virke... もっと見る
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Maskiner til gravearbejde
Fik minigraver, motorbør og pladevibrator leveret til døren til den aftalte tid. Alt virkede som det skulle. Helt igennem en god oplevelse, super service.
Super kundeservice og reaktionshastighed
Super oplevelse. Jeg skulle bruge affugtere a.s.a.p og de kunne levere samme dag. I tiden efter var der bøvl med mit forsikringsselskab, men Billigmaskinleje var super hjælpsomme og fleksiblesamt svarede meget huirtig. Desuden er prisen i bund. Firmaet kan klart anbefales.
Sparede mere end 50% end ved leje hos…
Sparede mere end 50% end ved leje hos Johannes Fog - både med levering og afhentning, samt mere udstyr inkluderet i prisen til minigraveren. Super service, levering til tiden og helt igennem en positiv oplevelse. No nonsense, ingen skjulte "rengøringsgebyrer" og alle aftaler overholdt!
Lejede en affugter!
Lejede en affugter!
Super produkt, super service, kan virkelig anbefale dette firma.
Rigtig gode maskiner og service
Har haft en rigtig god oplevelse med lej af en minigraver + dumper hos Jacob. Han er virkelig venlig, god til at give råd og maskinerne fungerede lige som de skulle - jeg er sikker på at vi kommer igen :)
Virkelig god oplevelse
Vil gerne give mine bedste anbefalinger af billigmaskinleje, nemt at bestille, fleksibel ved afhentning og aflevering i en sådan grad, at det er her jeg ser først, når jeg har brug for at leje maskiner
Super oplevelse
Super oplevelse!
Hurtig og behagelig service!
Kan absolut anbefales!
God service og maskiner af høj kvalitet
Der kan ikke sættes en eneste finger på noget...
Jakob er top professionel, mega sød, han er altid er til at få fat i og han ved virkelig hvad han laver, så man altid føler at man får det bedste og meste for pengene.
Kæmpe anbefaling herfra!
Morris O.
Rigtig god service og fleksibilitet
Rigtig god service og fleksibilitet. Kan varmt anbefale Jacob og team
Super nemt.
Havde en super oplevelse hos Jacob og Billigmaskinleje. Det var næsten som at låne grej hos en kammerat. Kan varmt anbefales.
Gode priser og endnu bedre service
Gode priser og endnu bedre service. Jacob var hurtig til at svare, hjælpsom og alt fungerede upåklageligt.
Super fin service
Lejede to maskiner. De blev leveret og hentet til tiden og alt fungerede som det skulle.
Vandskade krævede affugterer
Vi fik en vandskade som krævede et par affugtere. Dem lejde vi igennem billigmaskinleje. Jacob var meget fleksibel ifm. Afhentning og aflevering. Kan klart anbefales.
Super godt værktøj og virkelige god…
Super godt værktøj og virkelige god kommunikation. Det var smidigt, nemt og enormt fleksibelt.
Stor anbefaling herfra!!
Imødekommende og fleksibel udlejer
Hurtig betjening, venlig og meget fleksibel udlejer. Fin kvalitet på udstyret, bredt udvalg, billige priser. Ingen klager herfra.
Profesionelle,pålidelige,prisvenlige⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har brugt billigmaskinleje mere end 10 gange igennem mit firma.
Både Jacob og Jimmi er super hjælpsomme, fleksible og super profesionelle.
Jeg vil til enhver tid anbefale billigmaskinleje.
Gode priser og god service
Skulle bruge nogle maskiner i forbindelse med en kælderrenovering. Faldt over billigmaskinleje.dk som havde et godt udvalg og det jeg skulle bruge til gode priser. Kommunikationen med Jacob var super god og både service og udstyr var til UG. Derudover fik jeg en masse råd og vejledning til selve udførelsen af renovering. Kommer helt sikkert til at leje hos Jacob igen til næste store projekt.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。