レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

DÃ¥rlig oplevelse KÞbt 4stk trinol 810 den ene var lÃ¥get ikke skruet fast sÃ¥ indholdet var lÞbetid i kasse og alt i kassen smurt ind i indholdet Jeg tog billeder af kassen inden jeg Ã¥bnede og ind... もっず芋る

Rigtig go oplevelse fra bestilling til modtagelse 📊 Prisen kan man bare rÃ¥be hurra til, da der var stor besparelse at hente her. 👏🏻👏🏻👏🏻 Produktet havde lang holdbarhed, sÃ¥ jeg skal ha handle... もっず芋る

Jeg bestilte 6 varer hos Billigmedicin onsdag formiddag. Allerede fredag formiddag fik jeg besked om, at jeg kunne hente mine vare hos GLS. Jeg fik gratis fragt, fordi jeg kÞbte for mere end 500 kr... もっず芋る

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

54件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Êrgerlig oplevelse

Êrgerlig oplevelse. Egentlig fungerede handlen fint og hurtigt, men Billigmedicin.dk kom til at lÊgge et forkert kosttilskud i pakken. Det kan ske. Jeg kontakter Billigmedicin.dk med det samme for at bede om det korrekte kosttilskud (som jeg jo har betalt for)+ en returseddel så jeg kan returnere det forkerte kosttilskud. Jeg forsÞger at kontakte Billigmedicin.dk både via mails og pr. telefon men jeg får absolut ingen respons og står nu med en bÞtte med et forkert kosttilskud - mÞg irriterende - og så bliver Billigmedicin.dk ikke så billig alligevel.

2026幎3月13日

DÃ¥rlig oplevelse

DÃ¥rlig oplevelse
KÞbt 4stk trinol 810 den ene var låget ikke skruet fast så indholdet var lÞbetid i kasse og alt i kassen smurt ind i indholdet
Jeg tog billeder af kassen inden jeg åbnede og indeni bagefter og sendte en mail med billeder men de har ikke vendt tilbage endnu 9 dage efter
Dårligt dårligt

2026幎2月18日

Lidt Êrgerligt.

Man kan desvÊrre ikke helt regne med leveringstiden her, min vare var på lager og der stod 1 - 2 dages levering men selvom jeg bestilte mandag blev varen fÞrst afsendt fredag, tilgengÊld var den så også klar til afhentning lÞrdag og kundeservice er også lang tid om at svare via e-mail men de virker flinke når man så hÞrer fra dem.

2024幎10月16日
自発的なレビュヌ

Lever op til mine forventninger

Jeg fik gratis fragt, fordi jeg kÞbte for mere end 500 kr.
Alle varer lever op til forventningerne og har en holdbarhedsdato mere end et år ud i fremtiden.

2024幎9月27日

Min oplevelse

Jeg var spÊndt da jeg bestilte min ordrer, men senere hen lÊste jeg folks anmeldelser omkring levering, hvor jeg så efter blev rigtigt bekymret om min pakke vil komme eller ikke. Efter det folk sagde at det enten ville tage langt tid eller overhovedet ikke få sin bestilling. Få timer efter jeg havde bestilt fik jeg en melding at min ordrer er aktiveret inde hos GLS.
Og hvis jeg vil råde jer til noget vil jeg sige i skal helt sikkert download appen GLS for at fÞlge med på hvad der sker med pakken. Under 48 timer efter jeg havde bestilt fik jeg overraskende nok min pakke.
Jeg er ked af at der var mange der ikke fik sin bestilling, men jeg er glad for jeg gjorde.

2024幎7月17日

Billigmedicin からの回答

Tak for den fine anmeldese. Heldigvis er langt den stÞrste del af vores kunder glade for vores priser og levering. DesvÊrre er det dog ikke altid dem som skriver herinde.

Uprofessionel og falsk lagerstatus.

Jeg kan kun stÞtte op omkring levering. Ordre på lager, så tror man, at varen afsendes samme dag eller efterfÞlgende dag. Fakta et nok, at de slet ikke har varen. Så vi venter bare med over 500,- kr. ude. Lige så uprofessionelt som så mange andre. Skulle have lÊst herinde fÞr handel

2024幎7月10日

Billigmedicin からの回答

Hej Jesper, du ligger en ordre ved os d. 9. juli kl. 14.08, vi pakker og afsender den til dig dagen efter d. 10. juli og du modtager den d. 11. juli? Vi mener selv det er pÊnt hurtig levering. Hvad mener du vi kunne have gjort hurtigere??

Meget skuffende oplevelse

Min ordre ankom, men jeg missede leveringen. Nu kan jeg ikke få fat i nogen for hjÊlp. Jeg har sendt en e-mail, men har ikke modtaget noget svar. Det er meget frustrerende og skuffende. Ikke anbefalet!

Note: Jeg fik min tilbagebetaling senere, uden problemer.

2024幎7月2日

Billigmedicin からの回答

Hej Oray, jeg må sige at vi er lidt uforstående overfor hvorfor du mener vi kun skal have en stjerne. Du ligger din ordre ved os d. 18/6 og vi afsender pakken til dig SAMME dag. DesvÊrre henter du ikke din pakke hos pakkeshoppen og efter 11 dage ryger den retur til os. Vi modtager den retur d. 2/7 og den 3/7 krediterer vi ordren og du får pengene tilbage. Hvilken del af det mener du er frustrerende og skuffende?

Jeg har ikke modtaget min pakke

Jeg har ikke modtaget min pakke, og det er Billigmedicin.dk ikke villige til at gÞre noget ved. De mener jeg selv må lÞse det. Dårlig service- dem handler jeg aldrig hos mere!

2024幎3月19日

Billigmedicin からの回答

Hej, Kan se at vi sendte pakken nÊste morgen efter du bestilte den om aftenen. Da du kontakter os, står det i GLS track & trace system til at pakken var afhentet af dig i pakkeshoppen. Derfor gÞr vi dig opmÊrksom på at hvis du ikke mener det er dig som har afhentet pakken, skal du selv kontakte GLS og gÞre indsigelse mod dette. Når pakken står som udleveret til kunden kan vi desvÊrre ikke bare sende en ny afsted, med mindre vi hÞrer andet fra GLS.

Absolut uprofessionelt

Absolut uprofessionelt.
Ved afgvielse af ordre gik hjemmeside i fejl.....resultat ordre og betaling lavet 2 gange.
Ringede til kundeservice om fejlen.....men "kundeservice" er kun åben et par timer hhv. tirsdag og torsdag. Sendte en mail i stedet. Intet svar.
Ringede igen og talte med en forvirret pige, der oplyste at de havde styr på det, og betaling ville blive returneret.
Det skete så heller ikke.
Så alt i alt en meget utrovÊrdig og på ingen måder kundemindet oplevelse.

2023幎12月7日

Billigmedicin からの回答

Hej Kasper, jeg beklager den triste oplevelse du har haft. Det er korrekt at vores kundeservice på telefon kun er åben 2 dage om ugen, da det meste bliver klaret via mail. I dit tilfÊlde bliver den ene ordre også annuleret da vi hÞrer fra dig, og jeg kan se at du selvfÞlgelig kun er blevet trukket penge for den ene ordre som vi har afsendt til dig.

Falsk adresse

Falsk adresse
Hvis man slår adressen op, så er det en NÊrkÞb, og ingen indikationer for hvor virksomheden skulle ligge.
Og så er der kun 36 anmeldelser med meget varierende årstal.
Mange faresignaler.

2023幎11月16日

Super langsom service

Jeg bestilte et produkt og de trak pengene med det samme og sendte en faktura.
FÞrst 2 uger senere sendte de pakken. Undervejs var de meget lang tid om at svare på mails og de snakker udenom, så der sker ikke rigtig noget.
Pakken kom dog til sidst, så man skal bare have god tålmodighed!

2023幎6月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。