Billigmedicin レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bestilte i foråret en vare som de skrev først kunne leveres i juni. Pengene blev trukket nogle dage inden afsendelse. Varen blev modtaget. Faktisk en vare som ikke længere sælges på andre hjemmesider.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte den 27.4 og har endnu ikke modtaget pakken. Pengene er trukket. Modtog en track and trace fra GLS den 20.5 om at pakken var blevet leveret men jeg har ikke fået den. GLS har åbenbart sendt pa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig go oplevelse fra bestilling til modtagelse 📦 Prisen kan man bare råbe hurra til, da der var stor besparelse at hente her. 👏🏻👏🏻👏🏻 Produktet havde lang holdbarhed, så jeg skal ha handle... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dårlig oplevelse Købt 4stk trinol 810 den ene var låget ikke skruet fast så indholdet var løbetid i kasse og alt i kassen smurt ind i indholdet Jeg tog billeder af kassen inden jeg åbnede og ind... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13

レビューを書く

Super perfekt

Super perfekt, alt gik lige som det var lovet på www. Dag til dag levering. Så der vil jeg gerne handle igen

2019年3月27日

Langsom og sløv levering

Langsom og sløv levering - så er det lige her!

Har bestilt c vitamin. Det burde kunne levers hurtigt.

Nu har jeg købt et andet sted også. De har overhalet leverancen. Håber da jeg engang får varen her fra også.

Jeg oplever generelt hurtigere levering når jeg handler på nettet. Hvilket jeg gør dagligt.

Første gang jeg handler her. Jeg er ikke imponeret. Måske pakkes varen ved køkkenbordet i weekenden, men så burde de gøre opmærksom på forholdet.

2018年12月6日
5つ星のうち4の評価

Afklaret

Jeg havde til at starte med givet 1 ud af 5. De har siden kontaktet mig med at forklaring om hvordan og hvorledes.

2018年5月6日
5つ星のうち5の評価

Lav priser med fuld info om varer

Lav priser med fuld info om varer. Hurtige levering.
Perfekt pakning! Tak for deres omtanke!
Man skal være OBS om den udløbsdatoer der står ved varen på hjemmesiden. Det står mindste udløbsdatoer ved salg og varer kan godt være i brug ca. 1 år mere.

2018年3月31日

snyd og rod

Det skaber mistillid til nethandel at betalingen trækkes inden pakken afsendes.

Pakken blev bestilt mandag formiddag den 13/2. Kvittering samme dag 12:16 og 12:47
Jeg rykkede tlf. for pakken onsdag formiddag 15/2. "Anders" forklarede at bestillingen skulle hentes på centrallageret, hvilket ville ske torsdag med levering til mig fredag den 17/2.
Fredag fik jeg ingen besked; tjekkkede min konto, her var beløbet 328,70 kr. trukket allerede den 13/2.
Tjekkede GLS Track&Trace lørdag
- her kunne jeg se at pakken var leveret 17/2 uden, at der var afsent SMS herom til min mobil.
Jeg hentede pakken tirsdag 21/2. Pakke var åbnet. Dertil var papkassen 5-6 gange større end de 6 flasker, der rodede rundt uden emballagefyld.
>>alt i alt for ringe for en seriøs nethandel.
Vh Ivan
Hej Ivan

Tak for din mail.

Jeg kan godt se at der desværre har været en lagerfejl der gør at pakken blev sendt til pakning tidligere end den blev afsendt hvilket desværre også gjorde at pengene blev trukket for tidligt, dette skal jeg selvfølgelig beklage.

Med hensyn til sms når pakken når frem, så er det GLS som sender disse ud, så der kan jeg desværre ikke svare på hvad der er sket.

Info vedr. pakningen skal jeg sørge for når videre til lageret.

MVh.

Kim Hx
Kundeservice, Billigmedicin.dk

2017年2月24日

Super!

Forholdvis billige vare, og hurtig levering 1-2 dage med gls, fik begge vare i god stand og en måltidsbar med gratis, god information om vare og levering over mail og hjemmesiden

2017年2月1日
5つ星のうち5の評価

Jeg vil uden tvivl handle der igen!

Jeg bestilte min vare uden problemer og fik meget hurtigt min ordrebekræftelse og mit trackingnummer på min mail efterfølgende. To dage senere havde jeg min pakke. Dog opstod der et problem, som de glædeligt løste med en enormt god service, man ikke ser mange steder. Dem vil jeg klart anbefale og der kommer jeg uden tvivl til at handle igen!

2017年1月22日
5つ星のうち4の評価

Super!

Hurtig levering, og billige varer :-)
Det eneste der trækker ned er indpakningen, da det lå nede i en alt for stor papkasse og rutschede rundt.. Det kunne selvfølgelig ikke gå i stykker, men der kunne stadig godt lige have været lidt fyldpap eller lignende :-)

2016年11月2日
5つ星のうち5の評価

Gode priser og hurtig levering.

Bestilte torsdag aften, fik ordre bekræftelse med det samme, T&T om fredagen og modtog produktet mandag. Jeg fik endda en energibar med jeg ikke havde bestilt ( fin service med noget gratis oveni ) Kan helt klart anbefale andre billigmedicin.dk. Alt har været helt i top.

2016年9月13日
5つ星のうち5の評価

Ualmindeligt godt sted at handle

Har nu bestilt 2 gange hos Billigmedicin.dk og har hver gang fået varen leveret dagen efter. Inkl en pakke Oreo kiks jeg ikke havde bestilt :-)
Desuden var det afsindigt billigt. De produkter jeg har handlet koster i almene butikker 150kr - på tilbud nogle gange 100kr men hos billigmedicin er vi helt nede på 50kr - dvs en kæmpe besparelse per item.

2015年6月26日

Trustpilot エクスペリエンス