Billigpakke.no レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har brukt Billigpakke i flere Ã¥r, og er svÊrt fornÞyd. Ikke alltid at kommunikasjonen gÃ¥r helt smertefritt med de utÞvende selskaper, men Billigpakke har i allefall et par svÊrt dyktige hjelpere. Ved... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Pakken ble hentet ganske fort det var enkelt og og finne en distributÞr som kunne sende pakken. Jeg sendte pakken til Brasil der mÃ¥ du vere obs pÃ¥ at import skatt er ganske hÞy. Dette tilfelle var... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Enkelt Ã¥ bestille og fin sporingstjeneste ! En liten glipp i NY - pakken ble ikke hentet i fÞrste omgang fordi budet kom utenom Ã¥pningstid. Jeg anga 11.00 - 15.00 lokal tid i bestillingen. Forsend... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Jeg hadde fÃ¥tt en pris pÃ¥ avtalt leveranse med volum og vekt. Jeg var fornÞyd med dette og betalte belÞpet i henhold til avtale. Etter noen dager fÃ¥r jeg beskjed om at DHL Þnsker mer penger for denn... もっず芋る

䌁業情報

1. 茞送・郵送業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Billig, enkel og pålitelig transport av gods, pakker og dokumenter på www.billigpakke.no. Vi tilbyr billige online forsendelser i Norge og over hele verden. Frakt og forsendelser.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

SvÊrt useriÞs

SvÊrt useriÞs pris-/bestillingsopplevelse – anbefales ikke

Jeg bestilte frakt via Billigpakke.no for 2 paller fra SÞrlandet til Nord-Norge. Kalkulatoren viste flere tilgjengelige alternativer, blant annet Leman til rundt 6 630 kr + mva og PostNord til rundt 6 788 kr + mva. Prisene lå nÊr hverandre og fremstod derfor ikke som åpenbare feil.

Jeg trykket ogsÃ¥ pÃ¥ “send tilbud pÃ¥ e-post” og mottok et skriftlig tilbud/PDF fra dem, hvor Leman stod oppfÞrt til 5 300 kr og PostNord til 5 426 kr for samme sending. Jeg bestilte og betalte derfor frakten basert pÃ¥ prisene som ble vist.

Etterpå fikk jeg beskjed om at det var feil pris på nettsiden, og at Leman krevde 4 248 kr ekstra. Basert på prisen i kalkulatoren Þkte Leman-prisen da fra 6 630 kr til 10 878 kr, altså en Þkning på ca. 64 %. Sammenlignet med det skriftlige e-posttilbudet på 5 300 kr er Þkningen ca. 105 %.

Da jeg forsÞkte PostNord-alternativet, fikk jeg beskjed om at PostNord egentlig kostet 14 850 kr. Det er en Þkning fra 6 788 kr til 14 850 kr, altså ca. 119 %. Sammenlignet med det skriftlige e-posttilbudet på 5 426 kr er Þkningen ca. 174 %.

Da jeg påpekte at prisene også var sendt skriftlig som tilbud, fikk jeg svar om at prisene på nett er satt opp automatisk og ikke er korrekte, og at tilbudet jeg hadde mottatt “just not correct”.

Vi har også brukt lignende sending via Billigpakke tidligere, der vi bestilte Leman, men de i praksis booket PostNord som hentet sendingen uten ekstra kostnad. Derfor fremstod ikke dette som uvanlig.

Resultatet er at Billigpakke.no fÞrst viser og sender lave priser, lar kunden bestille/betale, og deretter kommer med krav om betydelig hÞyere pris eller kansellering. For oss fremstår dette som svÊrt villedende og lite profesjonelt.

2026幎6月3日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Mitt siste forsÞk med UPS aldri mer

Var or å levere pakken en time etter åpningstid og da hadde de ikke åpnet. Måtte kjÞre 2 ganger og 4 mil ekstra for å få sendt.
BILLIGAKKEN VAR DYRERE ENN UPS

2024幎10月4日

Hej Dag

Det lyder til, at du har henvendt dig det forkerte sted, da vi intet har med vores underleverandÞrers åbningstider at gÞre.

Vh

5぀星のうち4の評䟡

Det er enkelt å få bestilt henting og

Det er enkelt å få bestilt henting og sending av pakker.

2024幎10月3日

Hej Knut

Mange tak for din anmeldelse, vi sÊtter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du Þnskes en god dag

Lettvint

Lettvint, oversiktlig, fin support på tlf

2024幎10月1日

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Du Þnskes en god dag

Effektivt og bra

Har brukt Billigpakke i flere år, og er svÊrt fornÞyd. Ikke alltid at kommunikasjonen går helt smertefritt med de utÞvende selskaper, men Billigpakke har i allefall et par svÊrt dyktige hjelpere. Ved problemer med leveranser er det dessverre ikke like greit med en mellom-mann. Har måtte ta noen kostnader for spesielt UPS' manglende evne til å dokumentere/håndtere.

2024幎9月5日

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse, vi er utroligt glade for at hÞre om din oplevelse. Også et stort tak for de pÊne ord om vores kundeservice, vi er glade for, at du er tilfreds.

Du Þnskes en rigtig god dag

Not reliable

Booked and payed for express delivery for the following day. The parcell was stored for 24 hours in one city, and upon request I was informed that it would be additional 3 days delayed, but that I could apply for a refund.... If someone is really waiting for your shipment, choose someone else.

2024幎8月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス