billigscan.dkレビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Jeg overvejede at benytte denne virksomhed til at digitalisere VHS bånd fra min barndom, men efter at have læst deres respons til utilfredse kunder herinde kunne jeg aldrig drømme om at lægge mine pen... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ingen response og ekstrem lang leveringstid. Kan desværre ikke anbefale denne virksomhed. Trods utallige forsøg på kontakt fik jeg intet svar. Måtte sende en ven ned i butikken for at finde u... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået scannet nogle ældre dias, negativer og nogle gamle sort/hvid mellemformat negativer. Kvaliteten er rigtig god. Billig Scan svarer hurtigt på alle henvendelser og kontakten er generelt ri... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De lovede oprindeligt levering i løbet af et par uger, der gik noget længere tid😏 Billederne landede i min indbakke den 23. december og de var hele ventetiden værd. Jeg skal ind omkring i dag med f... もっと見る

企業情報

1. 写真屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Billig Scan er en service til et digitalisere dine gamle papirbilleder, negativer, dias og videobånd i høj kvalitet. Hos Billig Scan behandler vi dagligt flere tusinde enheder og den store mængde gør at vi kan tilbyde vores service til danmarks absolute laveste pris. Virksomheden blev skabt på behovet for at dele en stor mængde billeder mellem en række familiemedlemmer efter et dødsfald – til en overkommelig pris. I dag er Billig Scan bygget på et smidigt produktionsflow der gør at stort set samtlige formater og størrelser behandles. Alle sammen til landets billigste priser.

期待以下

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

Billigscan - Et platuglefirma

Jeg har for mere end et år siden sendt to dias til digitalisering, uden at høre noget fra Billig Scan. Jeg har forsøgt at ringe, men umuligt at komme igennem. Jeg har skrevet og rykket flere gange uden resultat.
Hold jer fra dette platuglefirma.

2021年12月24日

billigscan.dk からの回答

Hej Finn. Vi har ikke modtaget hverken dias eller anden korrespondence fra dig. Er du sikker på det er den rigtige virksomhed du har sendt det til? Hvis ja, må du meget gerne sende relevant information inkl. track&trace direkte til os på mail@billigscan.dk - så skal jeg kigge ind i det med det samme. Vh. Jacob, BilligScan.dk

5つ星のうち1の評価

3,6 stjerner på trustpilot.

3,6 stjerner på trustpilot.

Trustpilot mærke med 5 stjerner på hjemmesiden. Det 5-stjernede ikon linker ingen steder, og linket til trustpilot siden går ikke ind til Billig Scan's underside, men bare trustpilot forsiden.

Det forstår man egentligt godt. 3,6 stjerner med åbentlyst falske reviews. Det er sgu sølle.

2021年12月3日

Hej J Nielsen,
Vi benytter ikke Trustpilot på vores hjemmeside. Men skal beklage hvis du føler dig misinformeret. Vi benytter selvfølgelig ikke "falske reviews".
Godt nytår, trods alt.
/Jacob, BilligScan.dk

Brug ikke denne service.

Sendte en masse fotos ind der skulle digitaliseres. Pakken blev modtaget af firmaet d. 30 juli. Efter et utal af mails, opringninger og beskeder på telefonsvareren har jeg intet form for respons modtaget. Jeg har efterhånden opgivet at få mine uerstattelige billeder igen, de eneste billeder jeg havde af min afdøde far. Jeg må forbi butikken en dag, så kan det vel være at mine billeder kan blive udleveret.

Lige en opfølgning. Jeg modtog endelig mine billeder tilbage engang i nov. De er ikke blevet digitaliseret. Jeg fik dog en giftvoucher - som jeg sjovt nok ikke har tænkt mig at bruge..... Ingen undskyldning fra firmaet....

2021年10月21日

Hej Gitte,
Jeg håber du er tilfreds med dine digitaliseret billeder, jeg har kigget ind i sagen og kan se den er behandlet, sendt retur og afhentet af dig i pakkeshoppen. Du er velkommen til at kontakte os direkte på mail@billigscan.dk
Godt nytår, BilligScan.dk

5つ星のうち1の評価

Endnu en anmeldelse om ingen kontakt!

Jeg har - efter aftale med firmaet - sendt bånd til overspilning. Jeg har efterfølgende skrevet mails og ringet gentagne gange uden at komme i kontakt med nogen, da jeg ikke har modtaget overspilningen.

OBS: Ved nærmere eftersyn ser de positive anmeldelser her på sitet "fake" ud.

Jeg er ganske uforstående overfor, hvilken gevinst firmaet får ud af den "strategi", som man fristes til at kalde det, som mange kunder oplever - MEN spekulationerne er mange!

2021年9月23日

Hej N.A.

Kontakt os gerne direkte på mail@billigscan.dk med navn og kontaktinformation, så skal vi kigge på sagen.

Vi benytter selvfølgelig ikke "fake anmeldelser". God nytår, BilligScan.dk

5つ星のうち5の評価

God service, hurtigt og god kvalitet, fik filen på mit drev selv om jeg havde ukompatibel filsystem.

2021年2月15日
5つ星のうち1の評価

Varen ikke leveret samt materiale tilbageholdt

For en måned siden (7 jan.) modtog Billig Scan / Jacob et spolebånd, som skulle overføres. Opgaven var/er at lav en digital fil og sende retur. 19 januar lykkes det mig at skabe kontakt til Jacob og jeg får at vide at opgaven er løst, og jeg vil modtage min filer + spolebånd retur snarest muligt og endvidere ville han give et afslag i prisen pga. ventetiden. Glad og forventningsfuld afventer jeg tingene retur, men intet dukker op. Vi skriver nu den 7 februar og jeg afventer stadig – jeg har prøvet og skabe kontakt til Jacob Peters-Lehm for at få en update, men desværre uden held. Der bliver hverken svaret på telefon, SMS eller mail. Da spolebåndet er lånt og optagelserne er uerstattelige, så har Billig Scan bragt mig i en meget dårlig situation som kunde. Jeg vil nok tænke mig om en ekstra gang, før jeg vil bruge dette firma.

2021年2月7日

Trustpilot エクスペリエンス