レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har givet billigselskab.dk 5 stjerner af to grunde: 1) I oprettelsesflowet, gav de rÃ¥d om at vÊlge den billigste af deres mulige lÞsninger. 2) Da godkendelsen ved Skat lÞb ind i problemer (sikken... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin service. Men "billig" selskab endte med at blive dyrt. Blev opkrÊvet 1500kr ekstra pga en forsinket erhvervskonto. Fik ikke en eneste reminder eller lign. fra billigselskab. Fik blot opkrÊvning... もっず芋る

䌁業が回答したした

Frygtede lidt besvÊret ved og oprette nyt APS selskab. Men det blev nÊrmest gjort til skamme. Det var nemt, hurtigt, og selv da min tÃ¥lmodighed manglede lidt, sÃ¥ var supporten hurtige pÃ¥ chatte... もっず芋る

Vi har brugt Billigselskab.dk til at oprette vores virksomhed Letz Media ApS. Processen var nem og lige til. Der var nogle fejl i stiftelses dokumentet og efter en del mails frem og tilbag... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Billigselskab.dk stifter vi din nye virksomhed nemt, sikkert og billigt. Du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside og så klarer vi resten for dig. Vi holder styr på alle lovmÊssighederne og registrerer dit selskab, så du blot skal fokusere på, at drive din nye virksomhed.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1174件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

de er umulige at komme i kontakt med

de er umulige at komme i kontakt med svarer ikke på mail og heller ikke på telefonen

2025幎4月23日

Billigselskab.dk からの回答

Hej Zeppe...skriv lige i vores Chat, så kontakte vi dig. Vi har lidt problemer med vores telefon systen. Vi skal nok hjÊlpe dig :-)

Billigselskab

Frygtede lidt besvÊret ved og oprette

Det var nemt, hurtigt, og selv da min tålmodighed manglede lidt, så var supporten hurtige på chatten, til og vise mig status.

Nu forventer jeg ikke og åbne flere selskaber forlÞbigt, men skal jeg, så ved jeg godt hvor jeg gÞr det henne.

Virkeligt et solidt produkt de leverer

2025幎2月13日

Meget tilfreds

God, hurtig og fejlfri behandling. Havde Shermin som sagsbehandler, hun var dygtig, hurtig og lettilgÊngelig :) Der var også god og vigtig information om de videre skridt i de autogenererede e-mails.

2025幎1月7日

Hej Per

Mange tak for dine 5 stjerner :-)..Ja Shermin...hun er super dygtig og gÞr alt for at give den bedste kundeservice :-)

Billigselskab

Kvalitet når du har brug for et firma.

Nemt, hurtigt og til en god pris. Kvalitet !
Hele processen er digital og man er ikke i tvivl i processen med oprettelse af firma. Jeg var blevet anbefalet billigselskab.dk af andre og kan bekrÊfte deres tilfredshed.

2024幎12月19日

Hej Kim

Mange tak for dine 5 stjerner :-) og vi er super glade for at du er tilfreds :-)

ikke så billig alligvel.

Vi har brugt BilligSelskab.dk til at oprette vores virksomhed, men det viste sig desvÊrre, at det ikke var så billigt, som navnet antyder. Vi begik fejlen ikke at lÊse betingelserne grundigt igennem, hvilket endte med at koste os dyrt.

Deres renter og gebyrer er hÞje, og det virker, som om de spekulerer i at pålÊgge så mange gebyrer som muligt. Vi havde forventet en mere gennemsigtig og prisvenlig service, men oplevede det stik modsatte.
Jeg kan se i en anden anmeldelse herinde, at de har fået opkrÊvet 1.500 kr. for en manglende erhvervskonto, mens vi har betalt 2.500 kr.

Alt i alt er der intet billigt ved at bruge BilligSelskab.dk. Vi vil anbefale andre at lÊse betingelserne meget grundigt og overveje alternative lÞsninger, fÞr de vÊlger denne service.

2024幎11月18日

Hej Besnik

Vi forstår ikke din 1 -stjernet anmeldelse. Det er har taget dig nÊsten 3 år at skaffe en erhvervskonto. Det er ikke vores fejl eller skyld at du ikke komme tilbage til os. Det er 100% dit ansvar og det står også tydeligt i vores forretningsbetingelser. Vi sender faktura lÞbende således at man er påmindet om at man stadig har kapital stående.

Når man indgår et erhvervskÞb som man dette er, så skal man fÞlgende gÊldende forretningsbetingelser. Det må aldrig komme bag på nogen erhvervsdrivende. og det er kÞbers forpligtelse at skaffe en erhvervskonto hurtigst muligt.

Så alt i alt, så synes vi at du har fået det meget billigt, da vi har mange omkostninger forbundet med opbevaring af din kapital, advokat godkendelser, hvidvask kontrol mm. Dette gÞr vi desvÊrre ikke gratis og billigselskab er ikke en bank.

Så jo, hvis man ikke arbejder aktivt på at få en erhvervskonto, og man lader kapitalen stå hos billigselskab, ja så lÞber der gebyr på.

Og ja det er vigtigt at lÊse forretningsbetingelser i alle erhvervsaftaler.

Vi Þnsker dig alt held og lykke med selskabet.

Dbh

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。