レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har givet billigselskab.dk 5 stjerner af to grunde: 1) I oprettelsesflowet, gav de rÃ¥d om at vÊlge den billigste af deres mulige lÞsninger. 2) Da godkendelsen ved Skat lÞb ind i problemer (sikken... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin service. Men "billig" selskab endte med at blive dyrt. Blev opkrÊvet 1500kr ekstra pga en forsinket erhvervskonto. Fik ikke en eneste reminder eller lign. fra billigselskab. Fik blot opkrÊvning... もっず芋る

䌁業が回答したした

Frygtede lidt besvÊret ved og oprette nyt APS selskab. Men det blev nÊrmest gjort til skamme. Det var nemt, hurtigt, og selv da min tÃ¥lmodighed manglede lidt, sÃ¥ var supporten hurtige pÃ¥ chatte... もっず芋る

Vi har brugt Billigselskab.dk til at oprette vores virksomhed Letz Media ApS. Processen var nem og lige til. Der var nogle fejl i stiftelses dokumentet og efter en del mails frem og tilbag... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Billigselskab.dk stifter vi din nye virksomhed nemt, sikkert og billigt. Du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside og så klarer vi resten for dig. Vi holder styr på alle lovmÊssighederne og registrerer dit selskab, så du blot skal fokusere på, at drive din nye virksomhed.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1174件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Ved oprettelse af min ApS virksomhed har

Ved oprettelse af min virksomhed har jeg den vildeste oplevelse af god service - god kommunikation og en medarbejder ved navn Peter der er utrolig professionel og super behagelig at kommunikere med. Svare på alle mine spÞrgsmål meget hurtigt.
Oprettelsen tog 1 dag og jeg blev underrettet under hele processen.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at lade Billigselskab sÞrge for at I kommer godt og sikkert igennem processen ved oprettelse af selskaber.
Tak for jer Billigselskab. Dejligt nemt og gnidningsfrit.

2023幎9月4日
自発的なレビュヌ

Ventetiden var alt for lang

Ventetiden var alt for lang. Jeg skulle vente 2.5 måned på at få min virksomhed og det var noget jeg selv skulle sÞrge for, da det tog for lang tid for billigselskab. Desuden skrev jeg det til dem og ville have en refundering, men det var ikke til at snakke om.

2023幎8月24日

Hej Hussein

Vi er kede at at det tog lÊngere tid. Det er dog ikke op til os, når sagen ligger ved skat. Det kan den gÞre at visse årsager og det er op til skat. Jeg kan dog se at du bestilte virksomheden hos os d. 21/5 og dit CVR er aktiveret med start 1/6. der var nogle udfordringer i starten da du angav dit enkeltmandvirksomhed som Holding, hvilket man ikke kan med mindre du opretter det som ApS. Jeg kan se at du ikke har oprettet det selv og vi har gjort det for dig.

Skat tager nogle gange sager ud til kontrol og hvis du har haft oprettet enkeltmandvirksomheder så kan bliver man udtaget til kontrol og behandlingstiden hos skat/Virk er langsom. Det er desvÊrre ude af vores kontrol og intet med vores arbejde at gÞre.

Du er også oplyst i vores forretningsbetingelser at der ikke er refundering, da vi har udarbejdet materialer og dokumenter til skat/Virk. Så det kan ikke komme bag på dig.

Vi håber at du er kommet godt i gang din business og Þnsker dig alt held og lykke :-)

Mvh

Billigselskab

Kommunikation og systemer

Denne gang gik det helt galt med deres auto systemer. Indbetalingen af faktura kunne fÞrst ikke findes.
Efter fÞlgende kom dokumenter ikke til underskrift.

Der kommer alle mulig forklaringer om at der skulle vÊre fejl i oplyste e-mail adresser.

Endelig kom dokumenter igennem til underskriver efter manuel behandling.

2 uger efter åbner de sagen igen og siger der igen er fejl i mail og det muligvis skyldes fejl i e-mail. Men på dette tidspunkt var dokumenter kommet frem og underskrevet. Jeg sender de underskrevet dokumenter som vi modtaget retur så kan de endelig afslutte sagen.

Det er acceptalt og lave fejl. Der hvor det går galt det er at man på intet tidspunkt vil erkende at man laver fejl eller har noget som ikke fungere denne gang.

Når man henvender sig bliver der ofte skudt tilbage ex. på modtaget svar.
- du er også lÊnge om at besvare vores mail. - Jeg besvarer rimeligt hurtigt, men det er ikke altid at jeg kan fortsÊtte med at have chat funktionen åben for at afvente besked. Alle beskeder der modtaget på e-mail er besvaret strak
- der er fejl i jeres e-mail system. MÊrkeligt når det 2 underskriver der sidder på 2 forskellige mail systemer, og det lykkes også og komme igennem, da man manuelt behandlet den
- Tjek lige jeres bank efter kvittering på betaling. Betalinger blev fundet efter vi fremsendte kvitteringer
- "Dette er ikke en live chat" Var beskeden man fik da spurgt ind til om det var muligt og få afsluttet denne sag så der ikke skulle flere forskellige medarbejder ind over.
- Vi Þnsker ikke indgå i denne dialog. Var beskeden vi modtog da vi kom med som vi mener var kontruktiv kritik da underskriver havde modtaget samme dokumenter til underskrift for 2. gange 2 uger efter sagen var afsluttet. Temmelig uprofessionelt da det drejede sig om et salg af en virksomhed.

2023幎7月9日

Hej Lars

Vi er kede af din oplevelse hos Billigselskab og dit billede er desvÊrre ikke vores oplevelse.

Vi har forsÞgt gentagne gange at skrive og rykke dig for svar.

Hvis indbetaling sker uden reference nr, så kan vi have svÊrt ved at lokaliseret betalingen.

Korrekt - det er ikke en live chat, som vi også måtte fortÊlle dig flere gange, men det kunne du desvÊrre ikke acceptere.

Korrekt - vi Þnsker ikke at gå i dialog, med forskellige processor, som du synes skulle Êndres til dit behov.

Som du kan lÊse her på trustpilot, så er over 1000 trustpilot anmeldelser meget tilfredse, så vi gÞr og vil gÞre alt for at hjÊlpe vores kunder og vi er effektive.

HÃ¥ber at din kunde var tilfreds med salget trods alt og beklager at vi er uenige i denne proces.

Dbh

Billigselskab ApS

Dårlig kommunikation/rådgivning

Jeg havde stiftelseskapital (DKK40.000) stående hos dem i halvandet år uden at blive mindet om at dette ville de gerne aflever retur. Da de så bliver mindet om dette afregner de med ca. DKK5000 i renter oggebyrer for at opbevare mine penge og henviser til deres forretningsbetingelser.

2023幎6月28日
自発的なレビュヌ

Hej Kasper

I forbindelse med din stiftelse, så er du blevet bekendt med vores forretningsbetingelser. pkt 6.

Jeg undre mig over at du vÊlger at investere 40.000 kr i at oprette et ApS, og samtidig vÊlger ikke at få dem tilbage på din erhvervskonto, hvis du havde fået den inden for kort tid. Det er da godt nok mange penge at glemme :-)

Der er desvÊrre nogle kunder, som har udfordringer med at få sig en erhvervskonto, hvorfor vi tager renter og gebyr for at håndtere/opbevarer dem på vores klientkonto. Der er desvÊrre ikke gratis, som vi også gÞre dig opmÊrksom på i vores forretningsbetingelser pkt. 6.

Du har haft penge stående hos os i knap 2,5 år...af de 5000kr du nÊvner skal du huske at de knap 2600 kr er ren faktura for oprettelse af dit selskab. Dvs at du har "kun" haft omkostninger på 2400 kr over 2,5 år for at vi opbevarer din kapital for dig...som du åbenart ikke synes har vÊret vigtige at få tilbage til dit selskab af visse årsager.

Jeg beklager at vi ikke bruger tid på at minde vores kunder om deres kapital hos os, men der er kundens eget ansvar at holde styr på dette. Jeg kan også se at vi har sendt dig en rente faktura 8 mdr efter din oprettelse hvorfor du selvfÞlge har vÊret bekendt med din kapital hos os.

Beklager at du synes, at vi har en dårlig kommunikation, dog er det stadig kunden ansvar at anskaffe sig en erhvervskonto således at man kan få sin kapital retur og kan bruge den i sin nye virksomhed.

Jeg Þnsker dig en god sommer :-)

Mvh

Lasse