Billigsoundboksレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち5の評価

Jeg lejede soundboks sidste år på Roskilde. Rigtig nem afhentning og aflevering lige udenfor festivalspladsen. God service og god kommunikation. Jeg lejer helt klart derfra igen! ⭐️

企業情報

1. パーティー用品レンタル業

当該企業による記述

Vi har udlejet soundbokse i mange år og hjulpet hundredvis af kunder over hele Danmark med at skabe gode minder til alt fra festivaler og studenterkørsler til bryllupper, sommerfester og konfirmationer. Hos BilligSoundboks.dk gør vi det nemt, trygt og overkommeligt at leje en Soundboks. Uanset om du skal bruge den til Roskilde Festival, Smukfest, Jelling, en studenterfest eller en privat sommerfest i haven, så er vi klar. Vi tilbyder gratis levering til festivaler, inkluderet forsikring, ingen depositum og ingen skjulte gebyrer. Du får personlig service hele vejen, hurtige svar og support, hvis du får brug for hjælp undervejs. Hos BilligSoundboks.dk har vi udlejet soundbokse siden 2016. I dag samarbejder vi med faste partnere for at sikre, at alle kunder får den bedst mulige oplevelse uanset hvor i Danmark du befinder dig. Vi tror på gennemsigtighed, god service og fair priser. Lej din Soundboks hos os. Vi glæder os til at skabe minder med dig❤️🔊

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

God oplevelse

Jeg lejede en soundboks fra Billigsoundboks til Ros sidste år, og det var en super oplevelse. Magnus leverede den direkte til South, og hele processen var super nem og lige til. Det var fedt at jeg ikke selv skulle slæbe udstyr med.

Soundboksen fungerede selvf uden problemer hele ugen - vi havde lejet en 3'er med en soundlock. Alt i alt en smooth oplevelse. Jeg kan helt klart anbefale Billigsoundboks og kunne sagtens finde på at bruge dem igen til næste festival.

2025年7月1日
5つ星のうち2の評価

Soundboks udlejning roskilde

Vi henter soundboksen dagen roskilde starter, vi for ikke soundlocken med så vi skal hele vejen tilbage dagen efter. Det er ikke den korteste vej når man har camp i west, servicen var helt fin i starten men så gik den også bare fra 100-0 på ingen tid, rigtig dårlig service og så har de egnligt ikke rigtigt styr på hvad de laver. Hvis jeg skal leje soundboks igen bliver det klart et andet sted. Vær OBS på selvrisiko og forsikring kun dækker sondboks og 1 batteri især hvis det er til brug på festival.

Hej Marie👋🏼
Tusind tak for din feedback.

Jeg er virkelig ked af, at hele oplevelsen ikke levede op til forventningerne. Soundlocken blev desværre ikke pakket med jeres Soundboks ved udlevering, og det er helt klart en fejl fra vores side. Vi fik den klar til jer samme dag, men jeg forstår godt, at det er besværligt, når man camper i West. Den fejl tager vi på os, og vi har allerede ændret vores procedurer, så det ikke sker igen🙌🏼

Du skriver, at servicen gik fra 100 til 0, og jeg er glad for, at du oplevede den som 100 i starten!
Vores mål er, at den altid skal være helt i top, så det ærgrer mig, at du oplevede, at servicen blev dårligere. Det er bestemt ikke sådan, det skal føles, og jeg forstår godt, at det er frustrerende at skulle betale for ekstraudstyr, der ikke blev leveret retur.
Vores forsikring dækker Soundboksen og et batteri, og selvom vi i år fik alle stjålne bokse hurtigt tilbage med vores 24/7 festival-support, tager vi selvfølgelig sager som jeres meget seriøst🧡

Jeg vil meget gerne kompensere for besværet, så hvis du kontakter mig på billigsoundboks@gmail.com, finder vi en god løsning sammen😊

Magnus
BilligSoundboks.dk

Rigtig god service

Rigtig god service. Nemt og der var styr på det.

2025年7月6日

Hej Ellen 👋🏼
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget, at du havde en god oplevelse med leje til Roskilde Festival🙏🏼
Vi håber på at se dig igen næste år!

5つ星のうち5の評価

Styr på det hele. Dejlig nemt og god service!

Hey Ludvig,
Tak for din fine anmeldelse! Fedt at høre, at alt spillede, og at du synes servicen var god😄

Super oplevelse

Super oplevelse! Har lejet 3 gange nu og gør det gerne igen! Alt fungerer perfekt

2025年7月5日

Hey👋🏼
Vi er virkelig glade for at have dig som kunde og vi glæder os allerede til at hjælpe dig igen næste gang🔊

Kan klart anbefales

Jeg lejede en soundboks, et ekstra batteri og en oplader til Roskilde festival, og alt gik super fint. Det var nemt at booke, nemt at hente og nemt at aflevere. Derudover er det jo en rigtig god pris man får det til og afhentning og aflevering ligger 5 min fra South-indgangen, som vi skulle ind af. Så nemt - kan klart anbefales!

Hej Cille 👋🏼
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er super glade for, at alt fungerede godt for jer. Vi bestræber os på at gøre afhentningen så nem som mulig, så vi er glade for at det også er din oplevelse!
Vi håber, vi ses igen næste år!🧡

God og hurtig service!

God og hurtig service!
Kan helt klart anbefales:)

2025年6月14日

Hej Martin!
Tak for de pæne ord og for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse😊

God oplevelse

God service - alt var som lovet.
Nem afhentning og aflevering👍

2024年6月30日

Hej Nicolas👋🏼
Tak for din anmeldelse! Fedt at høre, at alt gik som forventet, og at afhentning og aflevering var lige til🧡

5つ星のうち5の評価

Lånte to højttalere på ros til vores…

Lånte to højttalere på ros til vores højskolesang. Meget professionelt og nemt at hente og aflevere dem lige ved siden af pladsen

2024年6月29日

Hej David!
Tusind tak for anmeldelsen😊 Er glad for at vi kunne sikre den gode stemning i jeres camp, og håber vi ses igen næste år!

Bh

Det spiller bare!

Problemfri og nem udlejning. Du kan trygt og sikkert leje din soundboks her - jeg vender klart tilbage i fremtiden.

Varme anbefalinger herfra 🔥

2024年7月1日

Hej Peter 👋🏼
Tak for de flotte ord og de varme anbefalinger🔥 Vi er super glade for, at du havde en god oplevelse!

Meget tilfreds

2025年5月28日

Hej Emma👋🏼
Hvor er det dejligt at høre, at du var tilfreds med det hele🧡 Vi håber, vi får lov til at hjælpe dig igen næste gang!

Utrolig god service

Utrolig god service!
Hurtig respons, gode priser og super venlig.
Vi havde problemer med vores ene batteri på en festival, og det blev fikset med det samme, selvom det var meget sent.

Jeg har brugt billigsoundboks.dk hver gang jeg har haft brug for en soundboks.
Vil klart anbefale!

2024年6月26日

Hej Helena 👋🏼
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi bestræber os altid på at yde den bedste service, og vi er så glade for, at du har brugt os flere gange. Det betyder virkelig meget❤️

Alt fungerede super godt

Alt fungerede super godt, og vi havde en god fest!

2024年9月7日

Hej Johanne👋🏼
Tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at I havde en god fest🎉
Vi glæder os til at hjælpe jer igen næste gang, I skal holde en fest!

5つ星のうち5の評価

Lejede en soundboks til Roskilde…

Lejede en soundboks til Roskilde festival i 2024. Alt forløb godt og vil helt klart leje derfra igen

2024年7月6日

Kære Kristine,

Tak! Vi er meget glade for din anmeldelse og for at du havde en god oplevelse. Vi håber at du snart lejer hos os igen✨

Kh Magnus fra BilligSoundboks.dk

5つ星のうち5の評価

Kan ikke andet end at anbefale Magnus

Kan ikke andet end at anbefale Magnus – den bedste oplevelse nogensinde! Han reddede virkelig vores festival.

2024年6月29日

Kære Mohammed,

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse og vi glæder os allerede til at levere lyden næste gang, du har brug for det.

Kh
Magnus fra BilligSoundboks.dk