Jeg kÞber altid t-shirts til mit firma her og er glad for det. Det er en dansk virksomhed med Êgte flinke mennesker - jeg har engang hentet mine t-shirts hos dem i HelsingÞr, fordi jeg havde fÃ¥et bes... ãã£ãšèŠã
BilligTshirt.dk har vÊret min faste leverandÞr af t-shirts og trÞjer til flere forskellige foreninger igennem mange Ã¥r. Samarbejdet fungererer perfekt - altid hurtigt svar, ekspedition og levering. Pr... ãã£ãšèŠã
Faktisk en Êgte dansk butik med lynhurtig kundeservice - og hurtig produktion og levering. God kvalitet ogsÃ¥. DesvÊrre var der en fejl i trykket til den T-shirt jeg bestilte. Jeg skrev til kundese... ãã£ãšèŠã
I needed an original and personalized t-shirt for a Christmas party -no better place to create one that billigtshirt.dk. I got exactly what I wanted, and the print is very good quality. Thanks guys!... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det er ikke tilfÊldigt at vi hedder billigtshirt. Vi sÊlger Danmarks billigste t-shirts med eller uden dit tryk, men vi leverer også meget andet. F.eks. Sweatshirts, hÊttetrÞjer, sportstÞj til foreningen, dig selv eller firmaet. Derudover leverer BilligTshirt.dk Danmarks laveste priser på arbejdstÞj på et meget bredt udvalg. Vi sÞger altid at holde en hÞj standard i service og responsetid. Vi svarer normalt frem til kl. 22.00 på alle dage, så du roligt kan sidde derhjemme i sofaen og få svar på de spÞrgsmål du måtte have til din bestilling.
H P Christensensvej 1, 3000, HelsingÞr, ãã³ããŒã¯
- 71991957
- info@billigtshirt.dk
- billigtshirt.dk
God kvalitet
God kvalitet, rimelig pris, hurtig og fleksibel service - hvad mere kan man Þnske sig :-)
fantastisk firma
rigtig god kvalitet og stÞrrelsen passer perfekt, jeg er sÃ¥ imponeret!! kan klart anbefaledes ð!
Jeg har kÞbt et par forskelligeâŠ
Jeg har kÞbt et par forskellige t-shirts i forskellige kvaliteter alle sammen var vildt gode kvalitet og logoerne var helt vildt flotte trygt lige som jeg Þnskede mig det på de rigtige steder så kÊmpe Hurra herfra og jeg fik dem kort efter jeg havde lavet min bestilling denne side kan klart anbefales hvis du vil have en go kvalitet af en t-shirt med en flot tryk
I hÞj kvalitet så er det her på denne side 1000 % tilfreds herfra og helt sikkert et sted jeg vil bestille mine nÊste t shirt med loge på
KÊrlig hilsen Jonas
God kommunikation
God kommunikation. LÊkkert produkt. Super hurtig levering og fantastisk tryk
Alt i alt en suverÊn oplevelse
God webside og hurtig levering.
God webside og hurtig levering.
Jeg kendte kvaliteten på de gode tshirts jeg kÞbte, så jeg er super tilfreds.
Fejl på tryk
Fejl på tryk
Jeg har lige modtaget 6 trÞjer med et fint tryk på NOGLE af stederne.
Jeg havde under designeren forstÞrret noget tekst med forskellige navne på diverse trÞjer.
Da jeg modtager trÞjerne er teksten meget mindre end hvad designeren. Sagde.
Jeg havde en samtale gennem telefon om en af trÞjerne som designeren havde taget fejl af. Hvor jeg tydeligt nÊvnte at den skulle vÊre ens med de andre trÞjer jeg bestilte.
Jeg modtager sÃ¥ i dag nogle trÞjer med meget lille navneskrift og en enkelt trÞje med navn og teksten âdarlin im a nightmare dressed like a daydreamâ
Lidt Êrgeligt men fejl kan ske.
Ellers hurtig levering og nemt at finde ud af. Men trods de Êrlige fejl der er sket så blir det kun til 3/5
FANTASTISK service
Mega flot tryk, og tÞj.
Det bliver sendt hurtigt, og kommer hurtigt!
Sindsyg god service, og medarbejderne er simpelthen så sÞde!
Danmarks bedste service
Jeg har oplevet den bedste service jeg nogensinde har fået hos billigTshirt.
God, nem og hurtig service!
For mig er det hvad Danmarks bedste kundeservice vil sige!
De svarer dig nÊrmest indenfor en time på mails og levere lyn hurtigt dine pakker!
5/5 stjerner herfra!
LÊkker Cardigan
Jeg bestilte tidligere en sort business cardigan til manden i tynd, let uld. Den var meget lÊkker og han var glad for den. Nu har jeg lige modtaget endnu en, da han gerne ville have en mere. Der er hurtig levering til tanken og hjemmesiden er let at finde rundt i. Kan anbefale business serien og BilligTshirt.dk - LÊkre ting.
Ordre-ID: 198861
Bestillingsdato: 11/01/2024
Gode varer til fornuftige priser ogâŠ
Gode varer til fornuftige priser og hurtig levering.
Support svar også hurtigt:-)
Jeres hjemmeside er nem at bruge
Jeres hjemmeside er nem at bruge, ligesom det var let at foretage bestilling.
De bestilte varer ankom hurtigt og prÊcist.
Jeg er meget tilfreds og handler gerne hos jer en anden gang.
Fine varer til en OK pris
Fine varer til en OK pris - og perfekt levering til dÞren - kan ikke gÞre bedre ;-)
Hurtig levering og et godt produkt
Fantastisk service
Fantastisk service! Fed kvalitet! Hurtig levering!
Rigtig god service ogâŠ
Rigtig god service og kvalitetsprodukter ðð
Kan klart anbefales
Verdens bedste t-shirts med det finesteâŠ
Verdens bedste t-shirts med det fineste tryk! Det eneste rigtige sted at kÞbe t-shirts med tryk! ððŒ
SUPER SERVICE OG LEVERANCE TIL TIDEN!
SUPER SERVICE og pålidelig levering!
Jeg har kÞbt t-shirts til private festlige lejligheder 2 gange nu. Og det bliver flotte t-shirts, samtidig med at jeg har fået super service og leverance til tiden!
Helt igennem en super oplevelse.
Fik lavet 3 trÞjer med tryk.
Fik lavet 3 trÞjer med tryk.
Gode punkter.
1. Det gik meget hurtigt så var de hjemme.
2. Kommunikation var hurtig, skulle have haft 4 trÞjer men den sidste var for lav oplÞsning, intet problem, fik pengene tilbage.
3. Kvaliteten på t-shirt er god som man kender det (0510)
Ulemper.
1. Der er lidt fejl på tryk, en af trÞjerne var stregen på "F" ikke iorden.
2. Den anden trÞje er symbolet ikke centreret korrekt.
I småtingsafdelingen men er lidt perfektionistisk så mine krav er nok store.
Super god og kompetent service
Super god og kompetent service, Har handlet der fÞr og komme til at gÞre det igen.
Klasse service
Klasse service!
Jeg skulle bruge en del t-shirt til et polterabend. Lars har virkelig vÊret super behjÊlpelig. Alt er foregået over e-mail, så jeg var sikker på at det hele blev som jeg gerne ville have det. Super tålmodig, hurtig til at svare på mails og hurtig levering. Jeg har intet at sÊtte en finger på. Vil klart benytte billigtshirt.dk igen.
Vh Charlotte