Jeg kÞber altid t-shirts til mit firma her og er glad for det. Det er en dansk virksomhed med Êgte flinke mennesker - jeg har engang hentet mine t-shirts hos dem i HelsingÞr, fordi jeg havde fÃ¥et bes... ãã£ãšèŠã
BilligTshirt.dk har vÊret min faste leverandÞr af t-shirts og trÞjer til flere forskellige foreninger igennem mange Ã¥r. Samarbejdet fungererer perfekt - altid hurtigt svar, ekspedition og levering. Pr... ãã£ãšèŠã
Faktisk en Êgte dansk butik med lynhurtig kundeservice - og hurtig produktion og levering. God kvalitet ogsÃ¥. DesvÊrre var der en fejl i trykket til den T-shirt jeg bestilte. Jeg skrev til kundese... ãã£ãšèŠã
I needed an original and personalized t-shirt for a Christmas party -no better place to create one that billigtshirt.dk. I got exactly what I wanted, and the print is very good quality. Thanks guys!... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det er ikke tilfÊldigt at vi hedder billigtshirt. Vi sÊlger Danmarks billigste t-shirts med eller uden dit tryk, men vi leverer også meget andet. F.eks. Sweatshirts, hÊttetrÞjer, sportstÞj til foreningen, dig selv eller firmaet. Derudover leverer BilligTshirt.dk Danmarks laveste priser på arbejdstÞj på et meget bredt udvalg. Vi sÞger altid at holde en hÞj standard i service og responsetid. Vi svarer normalt frem til kl. 22.00 på alle dage, så du roligt kan sidde derhjemme i sofaen og få svar på de spÞrgsmål du måtte have til din bestilling.
H P Christensensvej 1, 3000, HelsingÞr, ãã³ããŒã¯
- 71991957
- info@billigtshirt.dk
- billigtshirt.dk
Hurtig levering af varen
Hurtig levering af varen, der i Þvrigt var af rigtig god kvalitet
Super god service ððŒ
Kan kun anbefales!
Effektivt, hurtigt samt fremragende varer!
Handler der gerne igen.
Rigtig gode bluser fra jer.super finâŠ
Rigtig gode bluser fra jer.super fin service.PS manden blev gladð
God service og flot produkt
Mega god service og hjÊlp ved en hasteâŠ
Mega god service og hjÊlp ved en haste ordre. Blev også leveret hurtigt.
Super nem og hurtig betjening
Super nem og hurtig betjening. Et firma jeg fik tillid til med det samme. ðð
God kvalitet, billig og hurtig levering
Fedt at man kan lave sin egen t-shirt. Den kom på få dage (hurtigere end annonceret) og kvaliteten af både t-shirt or tryk er over al forventning. Jeg har to forslag.
1. At man kan dele et link når man har designet en t-shirt så andre let kan kÞbe og bestille den i den farve og stÞrrelse de har lyst til.
2. At man evt. i forbindelse med 1. kan få f.eks. Kr 1 pr solgt t-shirt (ville selvfÞlgelig krÊve en del udvidelse af jeres system) eller bare som opsparet rabat på nÊste kÞb.
Superflotte sweatshirts til firmaet!
Superflotte sweatshirts til firmaet!
Det er ikke sidste gang vi bestiller derfra:
Mvh.
Seiersen Multiservice
Billig T-shirt er fantastiske
Billig T-shirt er fantastiske-- jeg er altid sent ude med at bestille tshirts til mine kolleger med sjov tekst på maven - og hver evig eneste gang er de superflexible, hurtige og redder mig gang på gang - samtidig med kvalitet, leverance og service er i top.. tak igen igen igen igen
Super god service og flotte varer
Super god service og flotte varer. Tusinde tak :)
Fremragende kvalitet til små penge
Har vÊret rigtig tilfreds med både kvalitet, pris og leveringen.
Kundeservicen har også vÊret perfekt.
FÞrst bestilte vare var i restordre menâŠ
FÞrst bestilte vare var i restordre men vi fik rettet farven og alt forlÞb perfekt
Kan varmt anbefales
Jeg har handlet et par gange hos Billigtshirt og var meget tilfreds. Hurtig levering. God kvalitet for rimelige priser. StÞrrelse passer beskrivelsen. Kan varmt anbefales.
100 % tilfredshed
Fin service og hurtig levering
Og tÞjet lever fuldt ud op til beskrivelsen
Absolut ikke sidste gang jeg handler hos dem
Gode produkter
Gode produkter, som lever op til det der står samt en nem gennemgang, når vi skal have eget tryk på.
Der er hurtig levering.
Et godt firma at handle med.
Fin service og hurtig levering
Fin service og hurtig levering. Alt tilfredsstillende.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Varer der levede op til beskrivelse på nettet. Så alt i alt en meget positiv oplevelse, at handle der.