Het proces verliep in âflowâ dwz in een natuurlijke stroom van begin tot aan het einde in overleg met jullie! Dank voor deze positieve ervaring omdat jullie blijkbaar de klant centraal stellen! Dit... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik geef de score van 99% aan Billink omdat Billink deze verdient! Mijn keuze en aankoop gebeurde zonder enige verplichtingen!, integendeel! De online aankoop verliep heel efficiënt waarbij Billi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor het eerst betaald met Billink, prima communicatie wat betreft een deel van de levering retour. Ik was wat sceptisch maar zeker een aanrader.
Heel fijn en het voelt prettig als je pas hoeft te betalen na een online bestelling. Billink draagt bij aan het gevoel van veiligheid voor mij. Gemakkelijk en betrouwbaar.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Billink maakt het mogelijk een online bestelling achteraf te betalen. Wanneer je kiest voor Billink, ontvang je het product van de webwinkel en de factuur van Billink die je binnen 14 dagen betaalt.
Gentseweg 5, 2803PC, Gouda, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Netjes alles binnen gekregen ook contact was goed

Billink ããã®åç
Ik moet niet stressen, alles waa duidelijk

Billink ããã®åç
het betalen via Billink gaat snel en makkelijk en het geeft vertrouwen dat je pas betaalt als je bestelling geleverd en in orde is.

Billink ããã®åç
Het ging snel en makkelijk en zeer tevreden.

Billink ããã®åç
Ik had gewild dat Billink vaker een optie was bij bestellingen online.
Ik ben zeer tevreden met Billink !!!

Billink ããã®åç
App is overzichtelijk, betalen via ideal is ook fijn.

Billink ããã®åç
Zeer duidelijke communicatie, gebruikersvriendelijke app.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã