レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Riktiga rufflare. Köpte saker av ett annat blufföretag, Paruzzi i Knivsta, dom skickade sakerna till en annan person än mig, i Tollarp, jag bor i Falun. Jag fick själv söka efter varorna då Paruzzi me... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Klockan 05:45 har de dragit pengar från mitt konto. Jag frågade varför de har dragit pengarna. De svara att jag har handlat lampor för 2490 från ett nätföretag. Jaså! Vad har jag köpt för lampa Kloc... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jag vill varna för Billmate AB. Det går inte att se vad man har köpt, och jag har försökt logga in hos företaget utan att få någon klarhet i vad jag faktiskt har beställt. Detta ger mig intrycket av a... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Hej alla,så ni vet så har f.d Billmate bytt namn till Quickly så man kan ju fråga sig vrf???!!! Mycke skumt!!! Idiotföretag,skickar ut fakturor sent så betalade in på den månaden innan o dom har även... もっと見る

企業情報

1. 非銀行系金融サービス

当該企業による記述

Hej där. Billmate är en komplett betallösning för säljföretag med riktigt schyssta villkor! Vi uppskattar om du vill ta dig tiden att berätta för oss vad du tycker och tänker. Om du behöver komma i kontakt med oss gör du det enklast genom att besöka www.billmate.se/kontakt

1.3

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Riktigt skämt företag som samarbetar…

Riktigt skämt företag som samarbetar med bolag som sysslar med bedrägerier. Lovade att återkomma med en återbetalning, men inget har hänt. Kommer göra polisanmälan

2021年7月22日

Hej Malin,

Tack för din feedback! Jag kan inte riktigt lokalisera ditt ärende i våra system. Du får gärna skicka till oss på info@billmate.se om ditt ärende inte är löst så tittar vi närmare på det.

Billmate AB

5つ星のうち2の評価

Har aldrig fått fakturan

Har aldrig fått fakturan (har kollat i skräppost). Det fanns extra avgifter tillagda så att det totala beloppet som jag fick betala var högre. Jättekonstig att man måste betala en avgift för internet köp!!!

2021年7月10日

Hej Kund,

Tack för din feedback! Om du inte har betalt fakturan i tid tillkommer en påminnelseavgift om 60 SEK. Om det är så att du saknar en faktura för ditt internetköp kan du alltid kontakta vår kundtjänst eller logga in via My.billmate.se där du hittar dels dina pågående fakturor och dels dina historiska fakturor.

Billmate AB.

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling och besked om återbetalning efter att jag lyckats dubbelbetala en faktura.

2021年7月8日

Hej Lena,

Tack för din feedback och vad roligt att höra att vi kunde hjälpa dig, det gör oss glada :)

Stämmer Har polisanmält allt nu

Stämmer Har polisanmält allt nu
Så har dom inte ens telefon ej svar
Betala ej ståt ej som företag heller bet ej
Gör polis anmälan idag när jag börjar jobbet
Jobbar inom polisväsendet

2021年6月4日

Hej Britt-Inget,

Jag är inte helt säker på hur vi kan hjälpa dig här. Vi har en kundtjänst dit man både kan maila och ringa om man behöver komma i kontakt med oss. Du hittar kontaktuppgifter på billmate.se/kontakt.

Hör gärna av dig så kan vi säkert hjälpa dig!

5つ星のうち1の評価

Billmate hävder att ha skickat en…

Billmate hävder att ha skickat en faktura men det stämmer ej. De inväntar 14 dagar för att skicka påminnelsen, helt klart för så tjänar de 60kr till!
Kunden kan inte motbevisa att första fakturan via mejl har inte kommit in! De hävda helt enkelt att det är kundens fel att han inte har fått fakturan :-(

2021年5月28日

Hej Heike,

Tack för att din feedback. Vi skickar alltid en faktura till den mejladress som anges vid beställningstillfället. Fakturan skickas när säljföretaget markerar beställningen som slutförd.

Ibland kan det vara så att fakturan hamnar i skräpposten eller av någon anledning inte levereras av mejlklienten. Du kan då alltid hitta en fakturakopia på My.billmate.se där du också kan se dina historiska fakturor. Det går också bra att kontakta vår kundtjänst på billmate.se/kontakt om du saknar en faktura :)

Great service provider

Great service provider, been using for 5 years with no problem.

Good job!

2021年5月9日

Hi Milo,

Thank you very much for your feedback! Glad we can be of service :)

Regards,

Tack för snabba svar

Tack för snabba svar! Uppskattas!

2021年4月29日

Billmate AB からの回答

Tack för din feedback och vad roligt att vi kunde vara till tjänst :)

Bra service

Snabba på att svara via mail, mycket bra hjälp för ett köp med säljare som var svår att nå.

2021年4月14日

Hej Marie-Louise,

Tusen tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse och vad roligt att höra att vi kunde hjälpa dig på ett bra sätt 😊

5つ星のうち1の評価

I mitt kontoutdrag står det bara…

I mitt kontoutdrag står det bara Billmate, jag har ingen i mina kontakter som heter så!!
Lägg till NAMNET på den man betalar till så slipper ni en massa kommentarer från glömska människor som undertecknad!!

2021年4月6日

Hej Roger,

Tack för din feedback! Som jag förstår det handlar det om mottagarnamnet på kontoutdraget i samband med att du betalar med kort. Du har de facto betalat till oss på Billmate vilket är anledningen till att det står Billmate på kontoutdraget. Men det finns alltid potential för att förtydliga på andra sätt och jag kommer att lyfta dina förbättringspunkter internt.

Toppen service

Toppen service, professionell, kundvänlig och trevlig kundtjänst, som löser problem snabbt och smidigt. Supernöjd med kontakten och den hjälpen jag fått.

2021年4月4日

Hej Maya,

Stort tack för dina fina ord och vad roligt att vi kunde hjälpa dig p ett sådant sätt att du är nöjd 😊

Världens bästa support!

Billmate har ta mig tusan världens bästa support. Svarar med vändande mail. Krånglar aldrig.

2021年4月1日

Hej Lennart,

Tack för dina fina ord och tack för ett långt och mycket välfungerande samarbete 💪

En super nöjd människa!

Jag blev mycket opponerat och glad av eran bemötande via telefon och via Mail och jag fick stor hjälp och förståelse av er som jag har inte förväntat mig. Jag är tacksam.
Tusen tack.

2021年3月23日

Hej Adam,

Tack för dina trevlig ord och vad roligt att vi kunde hjälpa dig på ett sådant sätt att du är nöjd 😊

Smålandsfyndet

Hade problem med en affär som heter smålandsfyndet, men billmate fixade fakturan på en gång och det gick väldigt fort också.

2021年3月18日

Hej Connie,

Tack för dina fina ord. Vad roligt att höra att vi kunde stå till tjänst på ett sådant sätt att du blev nöjd!

INTE ETT GODT FÖRETAG

INTE ETT GODT FÖRETAG, BEDRÄGERI

2021年3月16日

Billmate AB からの回答

Tack för din feedback. Eftersom det inte framgår så väldigt mycket i ditt omdöme kan jag tyvärr inte bemöta det här men du får gärna skapa ett ärende hos oss genom att skicka ett mail till info@billmate.se så kan vi tillsammans titta närmare på om det något som gått snett.

5つ星のうち1の評価

Sämsta företaget att ha delbetalning…

Sämsta företaget att ha delbetalning inom!! Efter avslutad delbetalnings period har dom satt i system att skicka ut fakturor på kredit kostnaden samt kapitalet som tydligen ska vara kvar!! Detta har dom gjort två gånger och försöker ”pumpa” en på pengar! När man tar kontakt med dom så hävs fakturan vilket kan tyckas positivt men det är sättet som dom tycks ha satt i system! Inte okej alls! Inget företag jag önskar ens min värsta fiende att ha att göra med!! Håll er långt borta från detta företag är mitt råd!

2021年2月21日

Hej Lotta,

Tack så mycket för din feedback. Jag har kontrollerat ärendet och det har mycket riktigt blivit något systemfel med din delbetalningsplan i samband med slutbetalningen. När du hörde av dig kunde våra handläggare se felet och åtgärda detta genom att avsluta planen. Jag vill bara vara tydlig med att vår mening inte har varit att "pumpa" dig på pengar utan det blev en systemmiss. Vi har lyft problematiken med vår utvecklingsavdelning.

Tack för att du har uppmärksammat oss om detta och jag ber om ursäkt för besväret det orsakat dig. Om du har några ytterligare funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。