レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Riktiga rufflare. Köpte saker av ett annat blufföretag, Paruzzi i Knivsta, dom skickade sakerna till en annan person än mig, i Tollarp, jag bor i Falun. Jag fick själv söka efter varorna då Paruzzi me... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Klockan 05:45 har de dragit pengar från mitt konto. Jag frågade varför de har dragit pengarna. De svara att jag har handlat lampor för 2490 från ett nätföretag. Jaså! Vad har jag köpt för lampa Kloc... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jag vill varna för Billmate AB. Det går inte att se vad man har köpt, och jag har försökt logga in hos företaget utan att få någon klarhet i vad jag faktiskt har beställt. Detta ger mig intrycket av a... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Hej alla,så ni vet så har f.d Billmate bytt namn till Quickly så man kan ju fråga sig vrf???!!! Mycke skumt!!! Idiotföretag,skickar ut fakturor sent så betalade in på den månaden innan o dom har även... もっと見る

企業情報

1. 非銀行系金融サービス

当該企業による記述

Hej där. Billmate är en komplett betallösning för säljföretag med riktigt schyssta villkor! Vi uppskattar om du vill ta dig tiden att berätta för oss vad du tycker och tänker. Om du behöver komma i kontakt med oss gör du det enklast genom att besöka www.billmate.se/kontakt

1.3

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Trevlig

Snabb, effektiv och trevlig kommunikation!

2021年1月13日

Billmate AB からの回答

Stort tack för dina fina ord och vad roligt att veta att vi kunde hjälpa dig på ett bra sätt 😊

Väldigt nöjd med Billmate

Väldigt nöjd med Billmate. Alltid bra service.

2021年1月5日

Hej Alexandra,

Tack så hemskt mycket för dina vänliga ord! Väldigt kul att höra 😊

Ruttet företag

Rutter företag . Sommar 2018 eller 2019, blev jag uppringd av billmate/externa försäljare . De påstod sig vara från den mobiloperatör jag använder (3) . De skulle sänka min månadskostnad, ljög de och sa .
Jag har nu gett billmate flera tusen kronor, som är gratis pengar för dem . Mailat kundtjänst 2-3ggr , utan att de är intresserade av att hjälpa mig . Äckliga bedragare

2020年12月23日

Billmate AB からの回答

Tack för din feedback! Som jag förstår det har det blivit ett litet missförstånd kring vilket företag som kontaktat dig. Jag förstår det också som att du varit i kontakt med vår kundtjänst nu som hjälper dig vidare i ärendet. Vår förhoppning är att vi kan vända ditt negativa omdöme till ett positivt sådant!

Vi på Billmate vill också passa på att önska dig en God Jul!

5つ星のうち5の評価

Mycket bra och trevligt bemötande då…

Mycket bra och trevligt bemötande då min vara inte kommit fram och det hade hunnit komma en påminnelse. Detta hanterades så snyggt och man följde även upp om jag fått min vara innan det gjordes något åt min faktura. Mycket nöjd och tacksam! Trevlig support.

2020年12月11日

Hej Lisa,

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det gör oss väldigt glada att höra att vi kunde vara behjälpliga och att ärendet löste sig på ett bra sätt 😊

5つ星のうち5の評価

Snabbt och informativt svar från…

Snabbt och informativt svar från kundtjänst. :-)

2020年12月3日

Hej Martina,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Väldigt roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp 😊

5つ星のうち5の評価

Mycket bra kontakt och service med…

Mycket bra kontakt och service med snabba svar och vänlig ton. Min kontakt hette Johanna.

2020年12月2日

Hej Maria,

Tusen tack för att du delar med dig av dina upplevelser. Det är väldigt roligt för oss att höra att du är nöjd med den service vi kunde ge dig! Jag ser till att Johanna får ta del av dina vänliga ord 😊

Snabb respons

Snabb respons! 👍👍👍

2020年12月2日

Hej Magnus,

Tusen tack för din feedback! Det gör oss väldigt glada att höra att vi kunde hjälpa dig på ett bra sätt 😊

Snabb och bra service

Smidiga betalningar och bra kundservice.

2020年11月30日

Hej Frida,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi blir väldigt glada av att höra att du är nöjd med både våra produkter och vår service!

5つ星のうち5の評価

Snabb återkoppling och trevligt…

Snabb återkoppling och trevligt bemötande!

2020年11月25日

Hej Mathilda,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Det gör oss väldigt glada att veta att vi kunnat hjälpa dig och att du upplever dig nöjd med kontakten vi haft 😊

5つ星のうち5の評価

Bra service och ovanligt bra bemötande

Bra service och ovanligt bra bemötande! Tjänsten fungerar bra och är ett utmärkt alternativ för betalsätt i t ex WooCommerce. Vi har använt Billmate i 5 år i vår nätbutik.

2020年11月12日

Hej Ben,

Stort tack för att du delar med dig av dina upplevelser. Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med både vår service och med våra tjänster! Vi ser fram emot ytterligare fem år av gott samarbete 💪

Snabbt svar och lösning

Snabbt svar och lösning! Trevligt!

2020年11月9日

Hej Cecilie,

Tusen tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skriva det. Det gör oss glada att höra att du är nöjd med hjälpen du fick!

Snabba

Snabba, trevlig personal, rekommenderas!

2020年11月7日

Hej Håkan,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med den hjälp vi kunnat ge dig och att du ville dela med dig av din upplevelse.

Med vänlig hälsning,

5つ星のうち5の評価

Johanna på Billmate reagerade snabbt…

Johanna på Billmate reagerade snabbt och adekvat på mitt klagomål.

2020年11月4日

Hej Klemens.

Tusen tack för din feedback! Det gläder oss att höra att vi kunde stå till tjänst och att nöjd med hjälpen du fick. Vi ser till att vidarebefordra detta till Johanna 🤩

5つ星のうち1の評価

Jag skickade tillbaka en vara och…

Jag skickade tillbaka en vara och skulle betala mindre på fakturan. Jag blev därför väldigt förvånad när Billmate ville jag skulle betala dubbelt så mycket. Dessutom skickade de påminnelse fakturan några månader efter att jag betalat den första fakturan. Jag fick kontakta butiken som jag handlat ifrån. Hon tog kontakt med Billmate och först då drog de tillbaka den ena fakturan. Jag fick till och med tillbaka lite pengar eftersom jag betalat lite för mycket. Hade jag inte orkat kämpa för att det skulle bli rätt så hade jag fått betala för mycket. Det gör mig förbannad att de försökte lura mig först. 😠Stort tack till butiken som verkligen hjälpte mig! Kommer aldrig mer att handla från ett ställe som använder Billmate!

2020年10月29日

Hej Marie.

Vi beklagar verkligen att din upplevelse av Billmate inte levde upp till dina förväntningar. Vi siktar alltid efter att ge dig som kund den bästa tänkbara servicen och det är väldigt tråkigt att höra att du inte upplever att så varit fallet.

Om du vill att vi tittar närmare på ditt ärende får du gärna skicka en kortfattad beskrivning samt dina fakturauppgifter till info@billmate.se.

Vi hoppas att vi i framtiden kan få en ny chans att leva upp till dina förväntningar.

5つ星のうち1の評価

Billmate är ett lurendrejar företag…

Billmate är ett lurendrejar företag vill sätta stor varning för dem. Varnar för att ha med dem att göra, försöker på alla sätt att lura av en pengar.

2020年10月28日

Hej Agneta.

Vad tråkigt att höra att din upplevelse av Billmate inte levt upp till dina förväntningar.
Vi tillhandahåller en betaltjänst för en mängd olika säljföretag och hanterar då betalningen på begäran av dessa. Om du har mottagit en faktura eller har en debitering du inte anser är korrekt kan du alltid kontakta våra kundtjänst så hjälper vi dig på bästa möjliga sätt.

Vi hoppas att du i framtiden kan ge oss en ny chans att göra rätt och leva upp till dina förväntningar.

Billmate är riktigt bra!

Handlat via Billmate i många år och alltid fungerat bra. Dem gånger jag behövt komma i kontakt med kundtjänst har jag alltid fått klara besked och dem har svarat snabbt, till skillnad ifrån andra företag som liknar Billmate.
I love Billmate ❤️

2020年10月25日

Hej Sebastian.

Tack för din underbara feedback! Det gör oss väldigt glada att veta att du är nöjd med våra tjänster och den servicen du får i kontakten med oss 💪

5つ星のうち1の評価

Tar kreditupplysning utan någon som…

Tar kreditupplysning utan någon som helst anledning!

2020年10月8日

Hej Tommie,

Tack för din feedback. Vi gör en kreditupplysning om man har valt, eller försökt, att genomföra ett köp med betalningsalternativ faktura eller delbetalning via någon av våra ansluta säljföretag. Information kring detta finns att hitta i dom köpvillkor man som kund godkänner i samband med att man slutför köpet. Upplysningen är inget som andra parter informeras om och påverkar inte heller kreditvärdigheten.

Om du har mottagit en kreditupplysning som du anser är felaktig kan du alltid kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig så gott vi kan.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。