Billo レビュー 251

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag är mycket nöjd med Billo! Jag hade en fråga som jag skickade till kundtjänst. Jag fick svar samma dag efter några timmar och min frågeställning var löst! Mycket bra skött!

5つ星のうち4の評価

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... もっと見る

企業情報

1. 郵便配達サービス
  2. 送金サービス
  3. 支払いサービス
  4. 郵便局

Billo について

当該企業による記述

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

Pålitligt

Effektivt och pålitligt

2025年10月8日

Hej Peter!

Så roligt att du är nöjd med Billo och våra tjänster.
Tack för dina fina ord, det uppskattas varmt!

5つ星のうち5の評価

Enbart positivt bemötande och snabba…

Enbart positivt bemötande och snabba lösningar på problem. Det betyder fullt med stjärnor!

2025年10月5日

Billo からの回答

Hej Bo! Tack så hjärtligt för den varma recensionen, jag ser till att den direkt når fram till den medarbetare du talade med förra veckan.

Jättebra

Jättebra och bra information

2025年9月30日

Hej Dillo!

Tack för din recension. Vad kul att du uppskattar informationen du har fått från Billo. Om du någonsin har någon fråga, hör av dig på 020 - 20 21 00 eller hello@billo.life så hjälper vi dig!

Snabb svar ok

2025年9月28日

Hej Raissa!

Tack för din recension, det är uppskattat. Vi försöker alltid svara snabbt för att kunna hjälpa de som använder Billo så fort som möjligt.

5つ星のうち1の評価

Inget bra företag

Inget bra företag. Har fortfarande anmärkningar hos kronofogden. Tack Billo AB.

2025年9月30日
自発的なレビュー

Hejsan!

Tack för din recension. Om du har fått anmärkningar för fakturor som har förfallit behöver du kontakta den avsändare fakturorna kom ifrån. Billo är en digital brevlåda, och vi tar emot post från många olika företag och myndigheter i hela Sverige. Har du fler frågor kring detta får du väldigt gärna kontakta oss på 020 - 20 21 00 eller hello@billo.life

Snabb återkoppling

Enkelt, snabb återkoppling, trevligt bemötande

2025年9月23日

Hej Kim!

Stort tack för din fina recension. Den förmedlar vi vidare till vår kundtjänst.
Har du tips eller idér på förbättringar eller funktioner du saknar så tveka inte på att höra av dig till oss.

Tack för att du väljer Billo som din digitala brevlåda.

Great app

Great app! I accidentally turned off all my posts that I had paid for a year, but the support team was very helpful in reactivating them. Awesome people!

Reji Pogi

2025年9月14日

Hello Reggie!

Thank you for the glowing review, it is much appreciated. Our support team is always happy to assist in any way we can!

Your friends at Billo

5つ星のうち5の評価

En superbra idė som bara blir bättre

En superbra idė som bara blir bättre. Dessutom en kundtjänst i världsklass.

2025年8月26日

Billo からの回答

Hej Christer! Tack så mycket, vi för din feedback direkt tillbaka till kundtjänst. Har du idéer på hur Billo kan fortsätta åt rätt håll, hör gärna av dig!

5つ星のうち5の評価

Snabbt och enkelt att betala räkningar

Snabbt och enkelt att betala räkningar! Svarar snabbt vid frågor!

2025年8月10日

Hej Marie!

Tack för ditt betyg och dina ord, det värmer verkligen. Att kunna vara tillgängliga snabbt är en av våra viktigaste uppgifter, självklart kan saker bli fel ibland och då måste vi ju finnas där!

5つ星のうち5の評価

Bästa digitala brevlådan som finns i…

Bästa digitala brevlådan som finns i Sverige. Billigt om man vill ha Allpost+-prenumerationen, du kan även betala räkningar direkt i appen med enkelhet.
Jag har haft Billo nästan sen det kom till Android och det blir bara bättre och bättre.

2025年8月3日

Hej Mikael!

Tack så mycket för din recension. Vad kul att du upplever att vi blir bättre hela tiden, det är precis så vi jobbar. Billo är en växande app och vi har alltid något nytt för oss! Är det något särskilt du ser att vi borde fokusera på? Hör gärna av dig, så vi kan bli ännu bättre.

5つ星のうち5の評価

Alltid snabba och bra svar från kundservice.

Alltid snabba och bra svar från kundservice. Alltid smidigt med att göra sina betalningar.

2025年7月26日

Hej Madeleine!

Tack för din recension! Så roligt att du uppskattar hjälpen du fått.
Vi på Billo gör vårt bästa för finnas tillgängliga och hjälpa våra kunder.
Tack för dina fina ord, de kommer meddelas vidare till teamet på kundtjänst.

Lätt och smidigt.

2025年7月30日

Hej Eva!

Kul att du gillar våra tjänster. Tanken med Billo är att det ska vara smidigt, du får din post och kan betala dina räkningar på ett och samma ställe.

Bra support från er

Bra support från er . Trevligt bemötande .

2025年7月28日

Hej Anita!

Tack för dina fina ord.
Jag sprider din feedback vidare till vår kundtjänst.
Hör gärna av dig igen om det finns något nytt du undrar över.

5つ星のうち2の評価

Jag vet inte

Jag vet inta

2025年7月21日

Billo からの回答

Om du är osäker på något så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 020-20 21 00 eller hello@billo.life.
Vi finns tillgängliga både på telefon och mejl varje vardag kl 9-16, lunchstängt kl 12-13.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。