Billy by Shine レビュヌ 2,342

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft fornÞjelsen af at fÃ¥ hjÊlp fra Cecilie hos Billy by Shine, og jeg mÃ¥ sige, at servicen har vÊret helt i top. Hun var bÃ¥de imÞdekommende, tÃ¥lmodig og meget kompetent i sin vejledning. S... もっず芋る

Fem stjerne til Jonas og resten af holdet fra Billys kundeservice 💪⭐⭐⭐⭐⭐ Som kunde pÃ¥ tredje Ã¥r oplever jeg igen og igen, hvordan Billys kundeservice overasker positivt. BÃ¥de ift. ultra hurtig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ønsker at opsige abonnementet og finder efter sÞgning ud af at det sker ved at henvende sig til kundesupport. Skriver sÃ¥ til dem og fÃ¥r fÞlgende svar: For at gÃ¥ videre skal du klikke her for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Billy er altid igang med at forbedre sig og tilbyde nye muligheder for deres kunder. De har ALTID god service og de gÃ¥r den ekstra mil for at hjÊlpe! Konkret har de lige skrevet uopfordret til mi... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌚蚈士事務所

Billy by Shine に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Gratis og brugervenligt regnskabsprogram. Du kan let sende fakturaer, uploade kvitteringer fra din smartphone og afregne moms med ét klik. Vi har gratis support alle ugens syv dage både på chat, telefon og mail, og du kan prÞve regnskabsprogrammet gratis i 30 dage.

Gratis support alle ugens dage fra 7-22 Vores rådgivere i supporten sidder klar til at hjÊlpe dig fra kl. 7-22 alle ugens syv dage på både chat, telefon og mail, så du kan få fat på os, når du har behov for det. Vi tilbyder også en lang rÊkke hjÊlpeartikler og videoer, som guider dig gennem hele din bogfÞring.

Tag dit regnskab med på farten
Med vores mobil-app kan du bogfÞre og sende fakturaer på farten, så du altid har overblik over din Þkonomi. Du kan sende fakturaer, når du står overfor din kunde, tage billeder af dine kvitteringer og uploade dem direkte til dit regnskab, så de med få klik bliver bogfÞrt med det samme.

BogfÞr automatisk lÞn og salg
Med mere end 60 integrationer, kan du integrere Billy til dit lÞnsystem, din webshop eller dit kassesystem og automatisere din bogfÞring. Det sparer dig for timevis af manuelt tastearbejde og bÞvlede regler om bogfÞring af lÞn, moms og meget andet. Den dyrebare tid kan du i stedet bruge på at drive din kerneforretning.

Og meget mere...
Billy hjÊlper dig ikke blot med at spare tid og automatisere din bogfÞring, men tilbyder også en lang rÊkke fordelagtige funktioner. Forestil dig eksempelvis at få udarbejdet dit årsregnskab eller selvangivelse helt automatisk gennem din regnskabsdata. Du kan også afregne moms med et enkelt klik og designe personlige fakturaer nemt og hurtigt, som passer prÊcis til din virksomheds identitet.

圓該䌁業による蚘述

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2342件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 35に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Skide god service!

De har ALTID god service og de går den ekstra mil for at hjÊlpe!
Konkret har de lige skrevet uopfordret til mig om en teknisk forbedring de har fixet, som jeg har skrevet ind om for over en uge siden.
Det er sgu god service

2026幎4月17日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft fornÞjelsen af at fÃ¥ hjÊlp

Jeg har haft fornÞjelsen af at få hjÊlp fra Cecilie hos Billy by Shine, og jeg må sige, at servicen har vÊret helt i top. Hun var både imÞdekommende, tålmodig og meget kompetent i sin vejledning.

Selvom vi ikke helt fandt den lÞsning, jeg fÞrst havde håbet på, gjorde Cecilie virkelig en stor indsats for at hjÊlpe mig videre, og det satte jeg stor pris på.

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

Ønsker at opsige abonnementet og finder

For at gå videre skal du klikke her for at udfylde formularen.

BemÊrk, at din opsigelse fÞrst trÊder i kraft, når formularen er udfyldt, og du har modtaget en bekrÊftelse. I nogle tilfÊlde kan vi kontakte dig for at få yderligere oplysninger, fÞr opsigelsen kan gennemfÞres, så hold Þje med din e-mail.

Hav en rigtig god dag 😊

EfterfÞlgende har Shine gennemfÞrt min opsigelse og effektueret den med nogle dages tilbagevirkende kraft, således at det nye årsabonnement til over 4000 ikke ivÊrksÊttes.

2026幎4月3日

Hej SÞren,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏

Vi forstår godt, at det kan fÞles som et ekstra trin at skulle udfylde en formular for at opsige sit abonnement. Grunden til, at vi gÞr det på den måde, er for at sikre, at opsigelsen bliver håndteret korrekt og dokumenteret, så der ikke opstår misforståelser.

Når det er sagt, er vi rigtig glade for at hÞre, at din opsigelse blev behandlet hurtigt, og at vi kunne nå at effektuere den med tilbagevirkende kraft, så det nye årsabonnement ikke blev igangsat.

Tak igen for din feedback – den tager vi med os i arbejdet med at gÞre oplevelsen endnu mere enkel fremadrettet.

Billy Support Team

Fem stjerne til Jonas og resten af

Fem stjerne til Jonas og resten af holdet fra Billys kundeservice 💪⭐⭐⭐⭐⭐

Som kunde på tredje år oplever jeg igen og igen, hvordan Billys kundeservice overasker positivt. Både ift. ultra hurtig responstid og den grundighed, man får support med.

Denne gang skal Jonas have Êren for at guide en regnskabs-novice sikkert tilbage på sporet af et lidt tvivlsomt årsregnskab.

Tak for hjÊlpen!

2026幎3月30日

Hej Jannik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og for at vÊre kunde hos os gennem tre Ã¥r! 🙌

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du igen og igen oplever hurtig og grundig hjÊlp fra vores kundeservice. Jeg sÞrger selvfÞlgelig for, at Jonas og resten af teamet fÃ¥r din ros – det vil de blive rigtig glade for 😊

Vi er isÊr glade for at hÞre, at du fÞlte dig trygt guidet igennem dit Ã¥rsregnskab. Det er prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give – uanset om man er ny i regnskab eller mere erfaren.

Tak igen for din tillid og de flotte ord. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig mange gange endnu!

Billy Support Team

Fantastisk og hurtig hjÊlp i supporten

Fantastisk og hurtig hjÊlp i supporten af Melik.

2026幎3月24日

Billy by Shine からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌

Det er vi rigtig glade for at hÞre – vi er stolte af, at Melik kunne give dig en fantastisk og hurtig hjÊlp i supporten.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Ernes fra Billy By Shine har leveret en

Ernes fra Billy By Shine har leveret en fremragende hjÊlp, som lÞste et opstået problem, endda sent om aftenen. Tonen var venlig, rolig og professionel, og der var god forståelse for vejen frem, et skridt af gangen.

Stor anbefaling herfra.

2026幎3月23日

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores support – og isÊr at Ernes kunne hjÊlpe dig hurtigt og professionelt, selv sent om aftenen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om bÃ¥de tonen og den mÃ¥de, problemet blev lÞst pÃ¥.

Tak for din anbefaling – den betyder meget for os!

Melik was very helpful

2026幎3月17日

Hi Daan,

Thank you so much for your review! 🙏

We’re very happy to hear that you had a great experience – and especially that Melik was so helpful. We’ll be sure to pass on your kind words to him!

Thank you for taking the time to share your feedback 😊

Best

Tip top service og hurtigt svar

Tip top service og hurtigt svar

2026幎3月16日

Billy by Shine からの回答

Tusind tak for din feedback! 🙌

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har oplevet tip top service og hurtige svar – det er lige prÊcis det, vi arbejder for hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Billy Support Team

Comprehensive system and good customer

Comprehensive system and good customer service
The system is very comprehensive and once understood makes Bookkeeping very straight forward.
The customer Service is super helpful and was able to both, fix issues directly and quickly and explain the proper way of filing things. (In particular Melik, who helped me tremendously with a more complex issue)

2026幎3月16日

Hi Christian,
Thank you so much for your wonderful review! 🙏

We’re really happy to hear that you find the system comprehensive and that, once you get familiar with it, it makes bookkeeping straightforward – that’s exactly the experience we aim to provide.

It also means a lot to us that you highlight our customer service. We always strive to be both fast and thorough, so it’s great to know you received the support you needed. We’ll be sure to pass on your kind words to Melik – he’ll be very happy to hear that his help made a difference!

Thank you again for taking the time to share your experience 💙

Billy Support Team

Pas på: Misvisende vilkår - og det er Billys ord, ikke mine!

Som enkeltmandsvirksomhed blev jeg fra årsskiftet pålagt pligt til digital bogfÞring. Jeg undersÞgte markedet og fandt Billy, som tilbyder gratis digital bogfÞring, hvis man har op til "3 fakturaer og 10 udgiftsbilag" om måneden. Jeg udsteder nogle gange mere end 3 fakturaer om måneden, men jeg laver dem selv i Word, så jeg skrev til Billy og spurgte, om begrÊnsningen på 3 fakturaer også gÊlder, hvis jeg selv laver og sender dem til mine kunder i stedet for at bruge Billys fakturamodul. Jeg fik svaret, at i den situation tÊller fakturaerne ikke med - de tÊller som almindelige bilag. Jeg nÊvner også, at jeg kun har 2-3 bilag om måneden, som regel i form af PDF-filer, så jeg heller ikke har behov for at bruge Billys scanningsfunktion. Det er således helt tydeligt, hvad jeg mener med bilag, nemlig fysiske dokumenter, der beviser transaktioner. Jeg får det svar, at Billys gratis abonnement sandsynligvis vil vÊre helt tilstrÊkkeligt.

Jeg opretter mig derfor som kunde hos Billy. Den fÞrste måned har man fri adgang til alle funktioner (uden begrÊnsninger), så jeg får indtastet en startbalance med mange posteringer (saldoen på alle konti ved starten af året) og skriver flere gange med spÞrgsmål til Billys support, hvor de dog ofte svarer, at det må jeg tjekke med en revisor (som jeg ikke har, da mit firma er meget lille). Men det lykkes mig at komme i gang hos Billy efter at have brugt en del tid på det.

Så udlÞber min fÞrste måned, det gratis abonnement starter, og problemerne begynder. Pludselig kan jeg ikke få lov at bogfÞre flere posteringer, selv om jeg har uploadet langt under 10 bilag. Jeg skriver til Billys support - og får nu det meget besynderlige svar, at Billy opfatter ordet "udgiftsbilag" som en postering! Dvs. når Billy reklamerer med, at det er gratis, hvis man har under 10 "udgiftsbilag", så mener de 10 posteringer - noget helt andet. Og den supporter, jeg skriver med, indrÞmmer selv blankt, at det "kan stå misvisende" på Billys hjemmeside. Jeg får 1 ekstra gratis måned uden begrÊnsninger, men supporteren nÊgter at gÞre mere, så efter den ekstra gratis måned skal jeg betale, hvis jeg har mere end 10 posteringer - selv om jeg har under 10 bilag.

Jeg pÃ¥peger, at min aftale med Billy er baseret pÃ¥ lÞftet om op til 10 ”udgiftsbilag”, og supporteren skriver igen, at hun anerkender, at teksten pÃ¥ hjemmesiden kan "opleves som misvisende", men at et "finansbilag" ifÞlge Billys "product manager" er det samme som en postering - altsÃ¥ registrering af en transaktion, ikke et fysisk bilag/dokumentation for transaktionen, og at Billy derfor har Êndret formuleringen pÃ¥ deres hjemmeside fra "udgiftsbilag" til "finansbilag". SÃ¥ Billys lÞsning pÃ¥ problemet er at Êndre vilkÃ¥rene med tilbagevirkende kraft! En kort overgang skrev de vist ogsÃ¥ ”finansbilag”, men sidst, jeg tjekkede, stod der pÃ¥ billy.dk igen "udgiftsbilag" under Priser - det ord, Billy selv har beskrevet som misvisende, og som jeg tror, alle potentielle kunder vil opfatte pÃ¥ samme mÃ¥de som mig, nemlig som fysiske bilag/PDF-filer/dokumentation, IKKE som posteringer.

Billy henvender sig primÊrt til helt små firmaer, bl.a. enkeltmandsfirmaer, som ikke har råd til hverken revisor eller en advokat til at fÞre sag for aftalebrud eller falsk markedsfÞring, og de fleste vil nok bare finde sig i det og begynde at betale, fordi de allerede har brugt en masse tid på at lÊre systemet at kende og indtaste data i den gratis måned. Det minder mig om den metode, udskÊldte parkeringsselskaber bruger: GÞr vilkårene så umulige at gennemskue, at folk tror, de har styr på tingene og vÊlger at parkere (eller blive kunde hos Billy), og når de fÞrst sidder i saksen (har parkeret/har brugt masser af tid på at lÊre systemet at kende og indtaste tal), finder de ud af, at vilkårene er nogle helt andre, og at der skal betales ved kasse 1. Det er en 100% uhÊderlig måde at drive virksomhed på, og Billy nÊgter at diskutere sagen med mig, så jeg må bruge den tid, det krÊver, at have mit regnskab et andet sted.

Svar til Billys svar:
Der har aldrig vÊret diskussion om ordet "finansbilag", kun om "udgiftsbilag". Det er to forskellige ting, og I skriver ikke "finansbilag" på jeres hjemmeside, kun "udgiftsbilag". I er kun begyndt at blande "finansbilag" ind i diskussionen for at forplumre den og forsÞge at skjule jeres fejl. I prÞver at lade som om, at et "udgiftsbilag" er det samme som et "finansbilag", så I på den måde - med tilbagevirkende kraft for mig (og andre?) som eksisterende kunde - kan indsnÊvre vilkårene for jeres gratis abonnement og bryde indgåede aftaler, og det er uhÊderligt. I har brugt et forkert ord - stå ved jeres fejl, og lev op til indgåede aftaler! Det er i Þvrigt også undergravende for tilliden til jer som udbyder af en regnskabsservice, at I ikke kan kende forskel på fagudtrykkene...

2026幎2月13日

Hej Dennis,

Vi forstÃ¥r, at der har vÊret uenighed omkring, hvad der tÊller som bilag pÃ¥ vores Free-plan. For at vÊre helt tydelige: I Billys system definerer vi et udgiftsbilag som en bogfÞrt finansiel transaktion – uanset om der er vedhÊftet et fysisk dokument eller ej. Det betyder, at posteringer i kassekladden ogsÃ¥ tÊller som udgiftsbilag. Denne definition er fastsat af os som virksomhed og gÊlder for alle kunder, sÃ¥ vi har en ensartet og objektiv mÃ¥de at administrere Free-planens begrÊnsning pÃ¥.

Vi har allerede tilbudt en gratis måned som en goodwill-lÞsning, så du kunne få bogfÞrt det, du havde behov for, uden at rammes af grÊnsen. Free-planen er dog nÞdt til at have en fast grÊnse, og vi kan desvÊrre ikke tilbyde permanente undtagelser eller sÊrordninger.

Vi beklager, hvis formuleringen tidligere har vÊret uklar, men vi står fast på, at vores definition af bilag/finansbilag er den, der gÊlder for systemet. Vores mål er at tilbyde små virksomheder en gratis lÞsning, der fungerer inden for de rammer, vi har fastsat, og som er ens for alle kunder.

Vi håber, det giver en klar forståelse af, hvordan vores Free-plan fungerer.

Billy Support Team

Billy har en fantastisk hjÊlpeservice

Billy har en fantastisk hjÊlpeservice, og den er virkelig god for folk, der har en grundlÊggende forståelse af regnskab og gerne vil gÞre det selv. Jonas hjalp mig, og han var FANTASTISK - han besvarede alle mine spÞrgsmål med det samme, hele dagen. Jeg er så imponeret.

Men som ny virksomhedsejer undervurderede jeg, hvor "nem" Billy er. Det tog mig meget lÊngere tid at finde ud af tingene, og jeg kan se, at jeg brugt en masse tid. Jeg ville Þnske, jeg havde hyret en revisor til at hjÊlpe mig fra starten. Dette var virkelig frustrerende. Billy har mange vejledninger til at besvare specifikke spÞrgsmål, men hvis man er ny inden for regnskab, er det svÊrt at fÞlge med eller vide, hvor man skal starte.

2026幎2月27日

Hej Patricia,

Tusind tak for din Êrlige og grundige feedback ⭐

Vi sÊtter virkelig pris pÃ¥, at du fremhÊver vores support og Jonas’ hjÊlp – det betyder meget at hÞre, at du fÞlte dig godt guidet og fik klare svar hele dagen 🙌

Samtidig er vi kede af at hÞre, at systemet viste sig at vÊre mere tidskrÊvende, end du havde forventet som ny virksomhedsejer. Billy er designet til at vÊre brugervenligt og selvbetjent for dem, der har en grundlÊggende forståelse af regnskab, men vi forstår godt, at bogfÞring kan fÞles komplekst, når man er ny i det. Den frustration er helt forståelig.

Du har ret i, at selvom vi har mange gode vejledninger, kan det stadig vÊre en udfordring at komme i gang med regnskab fÞrste gang. Nogle virksomhedsejere foretrÊkker at klare det selv, mens andre fÃ¥r mest ro og tid ved at fÃ¥ professionel hjÊlp – og det er helt okay at vÊlge den lÞsning, der passer bedst til én. En revisor kan ofte hjÊlpe med at gÞre processen mere enkel og sikre tryghed fra starten.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback, fordi den hjÊlper os med at blive bedre. Og vi er altid klar til at hjÊlpe, hvis der er noget, vi kan gÞre for dig fremover 💛

Billy Support Team

Best customer support ever.

Best customer support ever.
Everytime I need help from the customer support at Billy, I get clear answers, kindness, and patience from them.
Today I was facing a tricky issue with my accounting, and got the most amazing help from Melik. He guided me with patience in all the steps, explained clearly each thing, and really gave a lot of energy so that everything would be right in the end, and that I wouldn't risk any future problems.
If I could give 10 stars, I would !!

2026幎2月26日

Hi Emma,

Thank you so much for this amazing review ⭐⭐⭐⭐⭐

Reading this truly makes us proud! We’re so happy to hear that you consistently experience clear answers, kindness, and patience from our support team 🙌

It’s especially great to hear that Melik was able to guide you through a tricky accounting issue step by step, making sure everything was done correctly and helping you avoid future problems. That’s exactly the kind of support we strive to provide 💛

If we could give you 10 stars back for this review, we absolutely would! Thank you for taking the time to share your experience – it means the world to us.

Billy Support Team

Nogle gange kan skriftlig kommunikation

Nogle gange kan skriftlig kommunikation vÊre svÊr, men med tålmodighed og en serviceminded holdning, kommer man langt, og det må man sige, de har ved Billy! Topkarakter herfra!!

2026幎2月26日

Hej Inge,

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse ⭐

Du har helt ret – skriftlig kommunikation kan nogle gange vÊre en udfordring, sÃ¥ det betyder ekstra meget for os, at du oplever bÃ¥de tÃ¥lmodighed og en serviceminded tilgang hos os 🙌

Topkarakterer fra dig gÞr os virkelig stolte – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💛

1st invoices for EU and 3rd country clients

I created my first invoices for EU and 3rd country clients with billy.dk today. Melik's chat service responded within minutes and had a solution for all my questions. Highly recommended.

2026幎2月25日

Hi Anna,

Thank you so much for your great review ⭐

We’re very happy to hear that you successfully created your first invoices for both EU and non-EU clients 🙌 It can feel a bit complex the first time, so it’s wonderful to know that Melik was able to assist you quickly and provide clear answers to all your questions.

Thank you for the recommendation – it truly means a lot to us 💛

Veldesignet

Super brugervenlig og veldesignet. Hurtig og meget imÞdekommende kundeservice fra Melik :-)

2026幎2月25日

Hej Christian,

Hvor er det dejligt at lÊse – tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐

Vi er rigtig glade for, at du oplever systemet som bÃ¥de brugervenligt og veldesignet – det betyder meget for os. Og hvor er det skÞnt at hÞre, at du fik hurtig og imÞdekommende hjÊlp fra Melik 🙌 Det giver vi selvfÞlgelig videre!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💛

Billy Support Team

De var supersÞde og imÞdekommende :)

De var supersÞde og imÞdekommende :)

2026幎2月24日

Hej Tina,

Mange tak for din anmeldelse og de sÞde ord om vores kundesupport⭐

Vi står klar, hvis du får brug for assistance igen 😊

Stjerner til Thomas fra kundeservice

Fik fat i Thomas fra kundeservice, som hjalp mig med at få alle mine data tilbage! KÆMPE stjerneregn herfra! 🌠⭐🌟

Hvor er I heldige med jeres medarbejdere!👌

2026幎2月17日

Hej Natalija,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse ⭐

Hvor er det dejligt at hÞre, at Thomas kunne hjÊlpe dig med at fÃ¥ alle dine data tilbage — og sikke en stjerneregn, det sÊtter vi virkelig pris pÃ¥! 🌟

Vi er også meget stolte af vores kollegaer, og vi giver selvfÞlgelig din ros videre til Thomas.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse — vi står altid klar, hvis du får brug for os igen 😊

Billy Support Team

Fik et kompetent svar pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l

Fik et kompetent svar på mine spÞrgsmål ! Peter hjalp mig til UG med mine udfordringer. Da jeg er relativ ny i Billy's, kan de vÊre udfordrende når man ved hvad man skal have udfÞrt, men ikke lige kan finde de rigtige knapper. Peter gav mig ro i maven, og jeg ser frem til at bruge systemet fremadrettet :-)

2026幎2月16日

Hej Birgitte,

Tusinde tak for din anmeldelse ⭐

Det glÊder os at hÞre, at du fik kompetent hjÊlp, og at Peter kunne guide dig godt igennem dine udfordringer — isÊr nÃ¥r man er ny i systemet og lige skal finde de rigtige knapper 😊

Vi giver rosen videre til Peter, og vi er glade for, at du fÞler dig tryg ved at bruge Billy fremadrettet.

Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjÊlp igen!

Billy Support Team

Tak til Melik for super hjÊlp

Jeg fik super hjÊlpesom - og kompetent hjÊlp af Melik da jeg selv havde lavet en bommert i mit regnskab

2026幎2月12日

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Det glÊder os at hÞre, at du fik hjÊlpsom og kompetent stÞtte fra Melik — ogsÃ¥ nÃ¥r der skulle rettes op pÃ¥ en lille bommert i regnskabet. Det kan ske for os alle 😊

Vi giver rosen videre til Melik, og vi står selvfÞlgelig klar, hvis du får brug for hjÊlp igen.

EkstraordinÊr flot service og

EkstraordinÊr flot service og professionalisme. Top score herfra🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩🀩

2026幎2月3日

Hej Anne,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse ⭐

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du oplever vores service og professionalisme som ekstraordinÊr. Vi lover at give de sÞde ord videre til Cecilie.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din opbakning – og vi stÃ¥r selvfÞlgelig klar, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp igen 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。