Billy Booze CPH レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fed club/bar med musik dog trÊls at de tjekker id og tvinger en til at lÊge end tÞj i garderobe som koster fkn 25kr, too much but come party with us!!

Fantastisk sted. Elsker torsdags shots 10 stk 10kr. Det for vildt, masser af sÞde piger, og personalet er virkelig snaksaglige. DÞrmanden er mega sÞd og han yder en god service i dÞren, fortÊller hva... もっず芋る

Hvad mener kunne man tÊnke sig end flinke dÞrmÊnd, som imÞdekommer en med en joke og hÞrt humÞr, sÞde bartendere, som flirter og friske pÃ¥ lidt af hver samt fantastiske bar priser :) Stedet hvo... もっず芋る

Utrolig dÃ¥rligt sted, dum bartender der kommer med dumme og spydige kommentarer. Vi fik tidligere konfiskeret vores kÞrekort pÃ¥ den begrundelse at givende bartender mente vores id var falske. Vi har d... もっず芋る

䌁業情報

1. ナむトクラブ
  2. バヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Cheap and cozy bar and nightclb in the heart of Copenhagen just next to shopping street StrÞget 200 metres from Town Hall Square. Always big parties and cheap beer and drinks - every day of the week

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Kommer aldrig igen

Jeg skulle seriÞst bare spÞrger dÞrmanden om noget så vÊlger han klart at afvise mig grund mit tÞj inden jeg når at spÞrger om noget som helst. Det giver mig bare det indblik af at stedet ikke er imÞdekommende. Forstår tÞj politik det fint men slap lige af! Jeg vil bare spÞrger om noget for min veninde. Jeg havet shu da tÊnkt mig at komme på et andet tidspunkt. Men nu gÞr jeg det ikke. Så 1 ikke fortjent stjerne fordi jeres dÞrmÊnd gÞr så man ikke fÞler sig i velkommen. Tak for det.

2016幎11月12日

Uacceptabelt oplevelse

Billy er et fedt sted
Men gÞr man en ting der Genere en person der er kendt bliver man smidt ud og får karantÊne. Er man trans kan man ikke komme ind fordi det genere dÞrmanden og ikke mindst er du grim kommer man slet ikke ind hvad er det for en behandling!! det skulle slet ikke finde sted.

2016幎8月4日
自発的なレビュヌ

YNGLINGS STED - UDEN TVIVL!

Billy Booze formår at have KÞbenhavns bedste fest med den bedste stemning! Dette gÞr de med en masse dejlige mennesker, det bedste personale & selvfÞlgelig nogle altid imÞdekommende og sÞde dÞrmÊnd . Priserne kan man heller ikke brokke sig over, da de er yderst lave og overkommenlige, også sidst på måneden! :)

Der er altid god stemning på Billy Booze, personligt kan jeg bedst lide at vÊre derinde om torsdagen, da der er tilpas med mennesker, men stadig den bedste stemning i byen! Men jeg må nok indrÞmme at jeg er blevet lidt af en stamkunde, så selvfÞlgelig er jeg der også fredag og lÞrdag!

Bartenderne er gode til at betjene hurtigt, DJŽen spiller god musik inklusiv personlige Þnsker, ud over det syntes jeg dÞrmÊndene gÞr et helt fantastisk arbejde, man fÞler sig altid tryg og de er gode til at stoppe med at lukke ind når der er for mange indenfor!

Mit bedste råd til alle er at tage på det fantastiske Billy Booze, og komme tidligt på aftenen, så er man både sikret et bord og ikke at skulle stå i lang kÞ for at komme ind, og det er alligevel så billigt så man kan sagtens drikke sig fuld derinde, uden at opvarme alt for meget fÞrst! :)

PrÞv det, I vil ikke fortryde det! :)

2012幎8月23日
自発的なレビュヌ

Klart det bedste sted i byen!

Hvad mener kunne man tÊnke sig end flinke dÞrmÊnd, som imÞdekommer en med en joke og hÞrt humÞr, sÞde bartendere, som flirter og friske på lidt af hver samt fantastiske bar priser :)

Stedet hvor du med garanti sikre dig en fed aften i byen med en masse friske mennesker og gode muligheder for at score :P

Billy Booze is the place :b

2011幎12月8日
自発的なレビュヌ

Super til studerende eller generelt fattige!

Fantastisk service, glade bartendere, rare dÞrmÊnd og lÊkkert lokale. DesvÊrre er der bare ikke så stort så man tit kommer til at skulle stå op men der kan man så stille sig hen til bordfodbolden og spille lidt i stedet for og så er man glad igen! ;-)

Billige Þl og gode drinks samt blandet musik (både nyt og gammelt) - hvad mere kan man forlange?

2011幎12月6日

Perfekt sted!

Var der med min veninde og på trods af at stedet var fyldt fik vi go service og fandt et sted at side. Dejlige sofa/stole og go musik :) Eneste ulempe er at der ikke var personale nok i baren så det tog 10-15 min at få bestilt drinks. Men ventetiden er kort i forhold til de lave priser :)

2011幎12月6日
自発的なレビュヌ

Stedet for ALLE, og jeg mener ALLE!

Godt nok er KÞen lang til BB, hver dag faktisk helt på til StrÞget og det er der en god grund til.

BB er en af de få steder i KÞbenhavn, hvor enden du er hvid, brun, sort, gul eller rÞd er du ALTID velkommen indtil det modsatte er bevis, og dette KUNNE ALLE DISKOTEKER BAR tage et eksempel af. Det er trods alt os kunder, der ligger penge i stederne.

Vagterne på BB, er god hjertet og diskriminere IKKE, ergo kan det kun vÊre hygge uden nogen forskelbehandling.

Stemningen er hÞj, dejlige bartender, flinke afryddere og ikke mindst en Ejer der ikke er bange for at komme ud og hilse på folk, samt en mand man skal have stor respekt for!

Tak Benjamin for at lukke op for noget godt, man skulle tro det var Haribo ;)

2011幎6月16日
自発的なレビュヌ

Det bedste der er sket for nattelivet i kÞbenhavn!

Billy Booze, er suverÊnt, det mest optimale sted at tage i byen. Der vrimler altid med mennesker, og man stÞder ALTID ind i mindst en man kender. Priserne er i bund, og udseendet på bartenderne i top. Musikken er heller ikke til at klage over, da der altid er lynhurtige skift, således at dine musikÞnsker bliver opfyldt.
DÞrmÊndene er super flinke, har altid et smil på lÊben, og klarer eventuelle uroligheder, hurtigt og effektivt (skal lige siges at "eventuelle uroligheder" er der meget få af, da folk som regel altid er glade og i festhumÞr)
Da jeg nu har vÊret "stamkunde" på Billy Booze, siden deres åbnings dag, kan jeg fortÊlle at selve stedet er gået fra god til fantastisk, da de har fået nye sÊder ind (sofaer) der er kommet ny bas til anlÊgget og dj'sne spiller bedre og bedre.
På baggrund af dette vil jeg bare sige... Billy Booze, bedste sted at tage i byen til dato, man kan sidde og nyde en bajer med vennerne, man kan stå og danse med tÞserne på dansegulvet, eller man kan tage sig et slag bordfodbold.
Altid et besÞg vÊrd, og bliver sq aldrig kedeligt

Top Notch!

Det er altid en god oplevelse lige at hoppe ind på "Billy", der er billige drinks, hÞj musik og damer, kan man Þnske sig mere? Nårh ja det super fede personale som render rundt der ind og skaber gode rammer for os unges druk, altid en fornÞjelse!

Altid et besÞg vÊrd!

på alle mine snart for mange besÞg (av min lever) på Billy Booze er det altid en god stemning man bliver modtaget med.
DÞrmÊndene er super flinker og takler eventuelle problemer med humor og et smil på lÊben (hvis muligt selvfÞlgelig).
Bartenderne er altid venlige og serviceminded selvom der selvfÞlgelig kan blive meget travlt en fredag aften, musikken er der heller ikke noget at klage over dog kan man til tider opleve den samme sang blive spillet lidt for mange gange på en aften.

alt i alt super fedt sted til en bytur og bestemt et besÞg vÊrd hvis man ikke kender det

et kanon sted

jeg kan kun anbefale stedet til andre. gode priser, kanon musik meget blandet ikke kun lady gaga style et sted hvor alle kan komme lige meget om man er 40 eller 20 år kommer der bestemt igen nÊste gang jeg skal i byen !!!!!

2011幎6月12日

Billigt, hyggeligt, og kundevenligt

Jeg har siden allerfÞrste gang jeg dukkede op på Billy Booze (åbningsdato, what uup?) vÊret imponeret over både personale, priser, faciliteter, og den gennemsnitlige kunde derinde. Positivt imponeret.
Kun få gange har jeg fået noget forkert i baren, og de gange hvor det har vÊret noget jeg ville have Êndret er det blevet ordnet med et smil. Priserne er i bund, i modsÊtning til kvaliteten. Det eneste negative jeg kan sige om faciliteterne er den crowdede bar (og rygerum, men der er det jo altid muligt lige at stikke hovedet udenfor og få en snak med en af de flinke dÞrmÊnd). Og så den ene aften hvor et af pissoirkummerne var blevet flået af. :P Men det virker som om Billy Booze har planer om at forbedre alting lÞbende, og indtil videre er det kun gået fra godt til bedre (smart move med de der sofabåse!).
Kunderne er som regel flinke og forstående, og kun i ganske få tilfÊlde har jeg/vi vÊret ude for problemer (og det har aldrig udviklet sig, en opmÊrksom dÞrmand trÊder som regel til).
Personalet i baren er naturligvis presset når der er tryk på midt om natten, men ellers er de flinke til at snakke og er glade. Selv de store tattoverede dÞrmÊnd er flinke (flinke vÊrende årets underdrivelse her).
Siden de åbnede i år har jeg vÊret der inde alt for mange gange til at turde regne på det, og havde det ikke vÊret for at jeg nu sidder i USA havde jeg vÊret derinde i går, og planer om at tage derind i morgen!

Vi ses når jeg besÞger igen! Og hold en '43 på kÞl til mig ;)

2011幎6月12日

Overholder ikke lovgivningen

Jeg har vÊret på Billybooze en enkelte gang, og jeg kommer bestemt ikke igen.

Nogle venner og jeg besluttede os for tage på Billybooze som er kendt for at vÊre KÞbenhavns Discountbar. Når man ankommer til baren er priserne også billige, men personalet har da rigtig formået at opveje de lave priser så baren stadigvÊk formår at få en hÞj afkastning på deres produkter.

Jeg bestilte i baren hos den kvindelige barteender:
2 glas a. 2 cl. spiritus med isterninger a. 10 kr. stk.
1 stk. Red bull a. 25 kr. stk.

Dvs. i min hovedregning skulle jeg betale 45 kr.

Barteender tager derimod bestillingen an på en noget anden måde. Hun giver mig spiritus samt 2 glas der er proppet op med is fra top til tå. Derefter tager hun en redbull som står på bardisken og som max kan have vÊret 1/3 fuld og hÊlder oven i mit fÞrste glas + samt lidt i det andet. Derefter tager hun en helt ny 1 red bull fylder lige skvat i glas nr. 2. Ergo har hun da indtil videre max brugt lidt over en halv redbull i alt på 2 glas.

Da jeg ser at hun ikke har brugt den hele redbull som jeg har bestilt forlanger jeg at jeg gerne vil have den udleveret da jeg som sagt har bestilt den, og derfor vil jeg også have hele varen. (Det skal gÞres opmÊrksomt at jeg ikke bestiller drinks, men derimod specifikke ting)
Til dette svare hun at det kan man IKKE her (BillyBooze) og jeg nu skal betale 70 kr. for det hele. (dvs. for 1 ekstra redbull mere, som jeg slet ikke have bestilt, og heller ikke fået?)

Jeg forklare hende noget uforstående tingene som de hÊnger sammen, men hun vil bare have penge!
I mit tilfÊlde har de derfor taget dobbelt for redbull, og givet med hvad svare til lidt over en halv redbull i alt.

IfÞlge kÞbelovgivningen er dette ikke lovligt, og jeg har derfor indberettet virksomheden til forbrugerrådet, da barpersonalet udtalte at det var "normal" procedure på stedet, og derfor mener jeg at der så må vÊre et general problem med BillyBooze og hvordan de fortolker lovgivningen

Alt dette kunne ligeledes have vÊret undgået hvis de som det mindste havde skrevet det i deres drinkskort om hvordan producerne var, men ikke en gang dette fremgik.

Skuffende oplevelse, og der går nok lang tid fÞr jeg vil sÊtte mine ben der igen!

2011幎6月11日
Billy Booze CPH ロゎ

Billy Booze CPH からの回答

Hej Joachim.

Tak for din feedback.

Vi har i de mere end 2 år, som vi har haft åben, aldrig overtrådt lovgivningen...
Hvis du tjekker vores barkort på www.billybooze.dk, vil du se at vi har forskellige produkter til forskellige priser, hvor der ikke er angivet mÊngde, da vi anvender ganske almindelig praksis i restaurationsbranchen med eksempelvis 2 cl. spiritus, isterninger, forskellige stÞrrelser glas m.m.
Når man kÞber en Red Bull får man ikke dåsen med, men hvis hele indholdet ikke kan vÊre i glasset bliver det brugt i den nÊste bestilling. Dette er en relativt normal proces på restaurationer - og til sammenligning får du heller ikke en hel liter Êblejuice med, når du bestiller en Smirnoff vodka med Rynkeby Êblejuice til 20,- kr. Du får heller ikke en 1,5 liter Coca-Cola med, når du bestiller en Captain Morgan med Coca-Cola for 20,- kr. da vi bruger postmix, ligesom de fleste andre.
Hvis du finder et sted i Danmark som har billigere priser end os, vil vi da meget gerne hÞre om du får din dåse med - så vi kan blive endnu bedre til at vÊre Danmarks billy'ste bar.

Hilsen Benjamin
Billy Booze