Bilmarkedet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Anders fra Bilmarkedet.dk, gav en tryg og vejledende stÞtte ved salg af bil, det eneste vi skulle var at tage nogen billeder og under 3 uger senere var bilen solgt til prisen.

Fantastisk og hurtig oplevelse! Jeg solgte min bil gennem bilmarked.dk, og det var virkelig en hurtig og fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt gik glat og nemt – hjemmesiden var brugervenl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter at vi fik aftalt en fast dialog omkring salget havde vi et fint forlÞb. Prisen endte noget lavere end det vi startede med, men det er ogsÃ¥ et turbulent markede for tiden. Det var dog stadig en... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har netop solgt vores Volvo XC90 gennem bilmarkedet og med god hjÊlp fra Emil. Vi havde indgÃ¥et aftale med Volvo om kÞb af anden bil og var derfor begrÊnset pÃ¥ tid men salget skete 3 dage fÞr bi... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Bilmarkedet.dk – Din komplette partner i bilkÞb og -salg! PÃ¥ Bilmarkedet.dk er vi dedikerede til at maksimere vÊrdien og tilfredsheden i din bilhandel, uanset om du Þnsker at kÞbe eller sÊlge. Vores platform tilbyder en effektiv, sikker og Þkonomisk fordelagtig vej gennem bilmarkedet. Vores Tjenester: Optimeret PrissÊtning: Vi leverer markedsrapporter baseret pÃ¥ aktuelle data for at sikre den mest fordelagtige pris for din bil. Komplet SalgshÃ¥ndtering: Fra annoncering og hÃ¥ndtering af kÞbere til afvikling af aftaler og dokumenter, vi tager os af alle aspekter af salgsprocessen. Maksimer dit Udbytte: SÊlg din bil gennem os og potentielt tjene mere end ved traditionelle forhandlere. Din bil forbliver i din besiddelse indtil salget er afsluttet. Professionel KÞbsrÃ¥dgivning: KÞbere kan drage fordel af vores indsigt og erfaring for at finde den perfekte bil til de bedste vilkÃ¥r. Finansierings- og Garantimuligheder: Vi tilbyder fleksible finansieringsplaner og garantiforsikring pÃ¥ drivlinjen for bÃ¥de kÞbere og sÊlgere. Hvorfor vÊlge Bilmarkedet.dk? Bilmarkedet.dk kombinerer avanceret teknologi med ekspertviden om bilbranchen for at tilbyde en service, der er overlegen sammenlignet med traditionelle metoder. Vi sikrer, at sÊlgere opnÃ¥r maksimalt udbytte af deres bil og at kÞbere investerer med tillid. Forpligtet til Kvalitet: Vi arbejder kontinuerligt pÃ¥ at forbedre vores tjenester baseret pÃ¥ feedback fra vores brugere og er stolte af at opretholde en hÞj standard for kundetilfredshed. BesÞg os pÃ¥ www.bilmarkedet.dk for at starte din rejse, uanset om du skal kÞbe eller sÊlge en bil. Med Bilmarkedet.dk er du sikret en mere vÊrdifuld og bekvem bilhandel. Tag det fÞrste skridt mod en bedre bilhandel med os i dag – for bÃ¥de kÞbere og sÊlgere!

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

45件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk og hurtig oplevelse!

Fantastisk og hurtig oplevelse!
Jeg solgte min bil gennem bilmarked.dk, og det var virkelig en hurtig og fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt gik glat og nemt – hjemmesiden var brugervenlig, og processen var meget overskuelig.

Personalet og medarbejderne var utrolig flinke, hjÊlpsomme og professionelle. De besvarede alle mine spÞrgsmål, og jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem. Det er tydeligt, at de har styr på det, de laver.

Kan klart anbefale bilmarked.dk til alle, der Þnsker at sÊlge deres bil uden besvÊr. 👏🚗

2025幎7月28日

KÊre Mohamad,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🚗😊
Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en hurtig og tryg oplevelse med at sÊlge din bil gennem bilmarkedet.dk. Vi gÞr os umage for at gÞre processen sÃ¥ nem og overskuelig som muligt – og det betyder meget at hÞre, at det netop var din oplevelse.

Tak fordi du anbefaler os.

Teamet hos bilmarkedet.dk

Solgt bil hurtigt og trygt

Fik solgt min bil hurtigt og trygt, med minimum indsats. Kan klart anbefales!

2025幎6月4日

KÊre Frederik,
Tak for din anmeldelse og anbefaling!
Det glÊder os at hÞre, at du fik solgt bilen hurtigt og trygt – prÊcis som det skal vÊre 🚗✅
Tak fordi du brugte Bilmarkedet.dk!

Bilmarkedet.dk-teamet

God service og hurtige til at slå

God service og hurtige til at slå annoncen op👌

2025幎6月2日

KÊre Agge,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplevede hurtig og god service – det er netop det, vi strÊber efter hver gang 💪
Tak fordi du valgte Bilmarkedet.dk!

Bilmarkedet.dk-teamet

Jeg vil gÃ¥r uden om cliché og beskrive

Jeg vil går uden om cliché og beskrive min oplevelse med få ord.
Har haft mange oplevelser med at sÊlge mine tidligere biler - men Bilmarkedet gjorde overraskende SÅ effektivt og hurtigt!
Takker Anders for hans engagement og professionalisme.

2025幎5月28日

KÊre Slavo,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pÊne ord om bÃ¥de processen og Anders!
Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du valgte at dele din oplevelse, og det glÊder os at hÞre, at det hele gik bÃ¥de hurtigt og effektivt. Vi gÞr os umage for at sikre en tryg og professionel salgsoplevelse – og det er dejligt at hÞre, at det kunne mÊrkes.

Tak fordi du valgte Bilmarkedet – og på gensyn, hvis du får brug for os igen.

De bedste hilsner,
Team Bilmarkedet

Everything went as it was planned

Everything went as it was planned. I got all the information I needed, the sale was quick and smooth.

2025幎5月21日

Dear Marton,

Thank you so much for your kind review!
We’re happy to hear that everything went as planned and that the process was quick and smooth. That’s exactly what we aim for – clear communication and a hassle-free sale.

Thanks again for choosing Bilmarkedet – and all the best moving forward!

Best regards,

Fast and professional

Professional and very good choice for sale your car

2025幎5月19日

Dear Kaloyan,

Thank you for your great review!
We’re glad you found our service fast and professional – and that you see us as a good choice for selling your car. That means a lot to us!

Best regards,

Vi er meget tilfredse

Vi har haft en rigtig god oplevelse med bilmarkedet og kan kun anbefale andre at benytte samme metode i forbindelse med salg af bil, de er professionelle, venlige og nemme at komme i kontakt med 5 stjerner herfra
JÞrgen og Jurate

2025幎5月16日

Hej JÞrgen og Jurate,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pÊne ord!
Vi er rigtig glade for at hÞre, at I har haft en god oplevelse med os – det betyder meget. Vi bestrÊber os pÃ¥ at gÞre bilsalget sÃ¥ nemt og trygt som muligt, og det er skÞnt at hÞre, at det er lykkedes.

Tak fordi I valgte Bilmarkedet – og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse 🌟
Rigtig god dag!

De bedste hilsner,
Team Bilmarkedet

Fremragende service og flinke mennesker.

Meget positiv oplevelse at vÊre i kontakt med bilmarkedet.dk.

Jeg er meget tilfreds med hele forlÞbet. Der var god kommunikation fra start til slut, og servicen var i top.

Alle jeg har talt med, var venlige og hjÊlpsomme. Der blev reageret hurtigt på mine henvendelser!

En rigtig professionel og behagelig oplevelse – kan klart anbefales!

2025幎4月28日

KÊre Jakob,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en professionel og behagelig oplevelse hele vejen igennem. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om vores team og service – og ikke mindst at du vil anbefale os videre.

Tak fordi du valgte Bilmarkedet!

Mange hilsner

Super god service

Det tog noget tid at få solgt men service og vejledning fra Anders har vÊret upåklagelig. Overlevering af bilen gik også hurtigt og nemt, så alt i alt en god oplevelse.

2025幎4月16日

KÊre Michala,
Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord! Vi er glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med servicen og vejledningen fra Anders – ogsÃ¥ selvom det tog lidt tid at fÃ¥ bilen solgt. Det glÊder os, at selve overleveringen gik nemt og hurtigt. Tak fordi du valgte Bilmarkedet!

Mange hilsner
Team Bilmarkedet.dk

En god og tryg oplevelse

En god oplevelse med Anders fra bilmarkedet. Han var meget nem at komme i kontakt med og guidede os godt igennem hele handlen, inkl. tegning af ejerskifte forsikring på bilen.

2025幎4月9日

KÊre Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en god og tryg oplevelse hos os – og at Anders har vÊret nem at komme i kontakt med og har hjulpet godt igennem hele processen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for bilen!

Teamet hos Bilmarkedet.dk

Rigtig god og tryg mÃ¥de at sÊlge bil på

Vi havde indgået aftale med Volvo om kÞb af anden bil og var derfor begrÊnset på tid men salget skete 3 dage fÞr bilen skulle leveres retur til Volvo og med en fortjeneste på knap 60.000 ift. den pris vi havde fået fra forhandler.
Kunne dog godt have Þnsket mig nogle flere opdateringer i forlÞbet så man som sÊlger fik lidt fÞling med om der var interesse for bilen.

2025幎3月18日

KÊre Christina,

Tusind tak for din anmeldelse – og stort tillykke med salget af jeres Volvo XC90! Det glÊder os at hÞre, at I havde en god og tryg oplevelse med Emil og fik solgt bilen bÃ¥de til tiden og med en flot fortjeneste.

Vi tager ogsÃ¥ din feedback om opdateringer undervejs til os – det er vÊrdifuldt input, som vi bruger til at gÞre oplevelsen endnu bedre for kommende sÊlgere.

Tak for tilliden og held og lykke med den nye bil!

Nem og hurtig salg af min bil på 15

Nem og hurtig salg af min bil på 15 dage. Fik 15.000 mere ud af at sÊlge min bil gemmen bilmarkedet.dk
Super god kommunikation hele vejen igennem. Er fuldt tilfreds over forlÞbet! Kan stÊrkt anbefales

2025幎3月16日

KÊre Tobias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det fedt at hÞre, at salget gik hurtigt og nemt – og ikke mindst, at du fik 15.000 kr. mere ud af det ved at sÊlge gennem os. Det glÊder os ogsÃ¥, at du har oplevet god kommunikation hele vejen.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og håber, vi kan hjÊlpe igen en anden gang!

Godt og professionelt salgsforlÞb

Har netop solgt vores Peugeot 5008 via bilmarkedet.dk. Bilen blev solgt på ca. en måned, og Bilmakedet.dk har vÊret en super og professionel partner gennem hele forlÞbet. Til rådighed på alle ugens dage, og meget hjÊlpsom med at få alle detaljer på plads. Stor tak for Emil og Bilmakedet.dk herfra - kan klart anbefales.

2025幎3月10日

Bilmarkedet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Mikkel! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god og professionel oplevelse med salget af din Peugeot 5008 hos os. Vi sÊtter en Êre i at vÊre til rådighed og sikre en tryg handel hele vejen igennem.

Stor tak for de pÊne ord – og ikke mindst for anbefalingen! 😊

Mange hilsner,
Emil og resten af teamet hos Bilmarkedet.dk 🚗💚

Langtrukket handel var alligevel en god oplevelse.

Jeg kÞbte bil igennem Bilmarkedet, og selv om de fÞrst og fremmest er sÊlger mand i sådan nogle handler, havde jeg en rigtig god oplevelse med dem.

Handlen endte med at trÊkke ud 4-5 uger uforskyldt af både sÊlger og Bilmarkedet, men de informerede mig lÞbende og gjorde hvad de kunne for at holde fremdrift i handlen. De var meget hjÊlpsomme og venlige.

Det er fÞrste gang at jeg har skulle benyttet en mellemaktÞr på en privathandel, men det fungerede ganske fint, og som bonus accepterede banken også mit billån som hvis det havde vÊret ved en forhandler fordi de havde vÊret inde over prisen som virksomhed på slutsedlen.

2025幎2月23日

KÊre SÞren,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du trods den lÊngere handelstid stadig havde en god oplevelse hos os. Vi gÞr altid vores bedste for at sikre en tryg og smidig proces, og det betyder meget for os, at du fÞlte dig godt informeret og hjulpet hele vejen igennem. SkÞnt at hÞre, at bankens accept af dit lån også var en ekstra fordel!

Tak fordi du valgte Bilmarkedet, og vi hÃ¥ber, du nyder din nye bil! 🚗💚

Mange hilsner,
Bilmarkedet.dk

Fint forlÞb med aftalt systematisk dialog

Efter at vi fik aftalt en fast dialog omkring salget havde vi et fint forlÞb. Prisen endte noget lavere end det vi startede med, men det er også et turbulent markede for tiden. Det var dog stadig en hÞjere salgspris end det vi kunne opnå ved at bytte med en autoriseret forhandler.
Jeg kan derfor anbefale Bilmarkedet til privat salg.

2025幎2月17日

Bilmarkedet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du havde et godt forlÞb hos os, og at vores systematiske dialog gjorde processen nemmere for dig. Markedet kan vÊre svingende, men det er godt at hÞre, at du stadig fik en bedre pris end ved en forhandler. Tak for din anbefaling – vi sÊtter stor pris pÃ¥ dette! 🚗

Daniel og Teamet

Hurtig process og god service!

2025幎2月13日

Bilmarkedet からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og er glade for, at du oplevede en hurtig proces og god service. Hvis du fÃ¥r brug for os igen, stÃ¥r vi altid klar til at hjÊlpe! 🚗✚

Daniel og Bilmarkedet fik min MB E300de

Daniel og Bilmarkedet fik min MB E300de 4Matic solgt pÃ¥ et par mÃ¥neder til en fin fin pris! En stak fotos til dem og en udstyrsliste, og sÃ¥ klarede de resten. Jeg kÞrte bare videre i bilen og hÞrte ikke meget fra dem fÞr der var en kÞber - ingen bÞvl - prÊcist som jeg havde Þnsket mig. De gÞr det godt og da der var lidt udfordringer i forbindelse med selve betalingen, var der 100% opmÊrksomhed fra deres side. En af de involverede banker var Ã¥rsag til de nÊvnte udfordringer - ikke Bilmarkedet!!! Tak til Daniel og Co. 🀗👍🏻

2025幎1月24日

Bilmarkedet からの回答

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at fÃ¥ din Mercedes solgt. Det betyder meget for os, at Daniel kunne sikre, at hele processen forlÞb prÊcist, som du Þnskede – nemt og uden bÞvl.

Vi er også glade for, at vi kunne hjÊlpe med at håndtere de små udfordringer omkring betalingen, og at vi kunne vÊre der for dig, selv når der opstod problemer, der ikke skyldtes os.

Tak for samarbejdet – vi ses nÊste gang du har en bil der skal sÊlges 🚗

Daniel og resten af teamet

Fik en langt bedre pris for bilen end hos forhandlere.

Yderst tilfreds med salget af min firmabil på gule plader.

Forhandlere tilbÞd mig 160.000 - 170.000 +moms for min brugte Mercedes EQA i byttepris for en anden bil.

Bilmarkedet tilbÞd mig at sÊlge bilen for 238.000 +moms for en provision på 7.000 kr + moms.

Det tog godt nok sin tid (ca. 5 mdr), men bilen blev solgt til prisen. Det skal retfÊrdigvis siges, at der, i starten af processen, kom bud på bilen på 20.000.- kr under prisen. Hvilket jeg afviste.

Der var også lidt usikkerhed omkring aflevering og overtagelse (herunder omregistrering).
Måske komplicerede det sagen lidt at det var en gulpladebil og at vores kontakt hos Bilmarkedet ikke havde erfaring med dette. I sidste ende klarede Bilmarkedet også dette.

Mvh.
Innosoft ApS

2025幎1月21日

Bilmarkedet からの回答

Tak for din anmeldelse og din detaljerede feedback! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med salget af din Mercedes. Vi er ogsÃ¥ glade for, at vi kunne hjÊlpe med at opnÃ¥ en langt bedre pris, end hvad forhandlerne tilbÞd – det er netop det, vi strÊber efter at levere.

Vi forstår, at en gulpladebil kan krÊve lidt ekstra tid og opmÊrksomhed, da den har en lÊngere liggetid og appellerer til en mere specifik kundegruppe. Vi arbejder altid på at finde den rette kÞber og sikre, at processen forlÞber så smidigt som muligt, selv når der er ekstra faktorer at tage hÞjde for. Vi er glade for, at du også kunne fÞle dig tryg ved, at vi håndterede overtagelsen og omregistreringen på trods af de udfordringer, der opstod grundet de gule plader.

Din oplevelse hjÊlper os med at blive endnu bedre, og vi håber at kunne assistere dig på samme hÞje niveau i fremtidige bilhandler.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds! Der er en rigtig god service og venlig betjening. Kan varmt anbefales!👍🏻

2025幎1月20日

Bilmarkedet からの回答

Vi er så glade for at hÞre, at du er tilfreds med både servicen og betjeningen. Det betyder meget for os, og vi sÊtter stor pris på din anbefaling. Håber at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang!

Mvh
Daniel og resten af teamet fra Bilmarkedet