䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. むンテリア デザむナヌ
  3. 壁玙店

圓該䌁業による蚘述

Skandform sÊlger vÊg- og akustikpaneler og giver et alternativ til de traditionelle akustikpaneler, hvor forskellige farver og konturer kan vÊlges efter individuelle Þnsker

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Flot produkt og god service

Panelerne er rigtig flotte, og kundeservice har vÊret både hjÊlpsom og imÞdekommende. Der opstod en skade under leveringen, men det blev håndteret, og jeg får nye paneler sendt. Alt i alt en god oplevelse.

2025幎7月20日

Hej Gediminas.

Af hjertet tak for de 5 stjerner, vi er virkelig glade for at du synes om vores produkter og at vi kom i mål med det hele, selvom der var en skade i leveringen. Vi sidder klar, hvis du skulle bruge flere paneler på et tidspunkt :-)

Dbh Skandform

Fedt produkt og fantastisk service!

Fedt produkt og Skandform er super behjÊlpelige! KÊmpe anbefaling herfra.

2025幎3月26日

Hej Mathias.

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi meget glade for - det er en perfekt måde at gå på weekend på :-)

Fantastiske flotte paneler

Fantastiske flotte paneler! Er super glad for mit kÞb! Hurtig levering og god betjening. Kan varmt anbefales.

2025幎3月27日

Skandform.dk からの回答

Af hjertet tak for den meget flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for :-)

God og hurtig service

Super flotte paneler, som giver hjemmet en ekstra wow-effekt. De var super nemme at montere, med hjÊlp fra hjemmesidens step-by-step guide. Vi startede med at bestille farveprÞver, så vi var sikre på at kÞbe de rigtige paneler

2025幎2月4日

Skandform.dk からの回答

Tusind tak for de flotte ord og vi er meget glade for at hÞre om din positive oplevelse. Vi sidder klar til at hjÊlpe nÊste gang du får brug for noget nyt til dine vÊgge :)

Dbh Skandform

HÞj kvalitet og nem montering

Har netop fået sat mine forrest mixed paneler op - de er vildt flotte! Hurtig levering og nemme at montere - tak herfra:)

2025幎3月24日

Skandform.dk からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, Michael - det betyder meget for os og vi er glade for at de lever op til dine forventninger.

Dbh Skandform

Stort 5-tal fra mig (tak for hjÊlpen)

Jeg har i de sidste par år bestilt akustikpaneler flere forskellige steder, og Skandform skiller sig virkelig ud på det positive. Folkene bag går hele vejen for at hjÊlpe (jeg havde også nogle spÞrgsmål)

Jeg er desuden ret vild med de nye og anderledes designs. Cloud kan meget mere end almindelige akustikpaneler, bÃ¥de gulv til loft men ogsÃ¥ bare fra gulv og sÃ¥ halvvejs op (tror vidst de har et billede af det pÃ¥ siden). Vores har i hvert fald allerede gjort sig positivt bemÊrket 😉

2025幎1月9日

Hej Nicolai.

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for :)

Vi er sÊrdeles glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores nye produkt, Cloud - vi vil meget gerne se dit flotte resultat, så send gerne billeder til os på info@skandform.dk :)

Ha' en rigtig god dag.

Dbh Skandform

Jeg er super glad for de

Jeg er super glad for de akustikpaneler, jeg kÞbte hos Skandform.dk. De ser vildt flotte ud på vÊggen, og jeg kan virkelig mÊrke, at lyden i rummet er blevet meget bedre. Det var ret nemt at sÊtte op, selvom jeg ikke er den store gÞr-det-selv-type.

Leveringen var hurtig, og jeg fik god hjÊlp, da jeg havde nogle spÞrgsmÃ¥l inden kÞbet. Alt i alt en rigtig god oplevelse – kan klart anbefales til andre, der vil have noget, der bÃ¥de pynter og forbedrer lyden!

2025幎1月7日

Hej Mark.

Tak for de flotte ord, det varmer vores hjerter. Vi er glade for at hÞre, at I kan mÊrke en forbedring af lyden og at de var nemme at montere.

Helt fantastisk produkt

Helt fantastisk produkt!
Det bryder virkelig en “kedelig” hvid vÊg og skaber dynamik i rummet.
Derudover er det super kvalitet og nemt at sÊtte op.

2025幎1月6日

Hej Jonas.

Det er vi virkelig glade for at hÞre, mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at hÞre, at det har skabt ny dynamik hos dig.

Super service og kvalitetsprodukter

Meget glad for den gode service (meget hurtig betjening på chatten).
Panelerne er af hÞj kvalitet og nem at monterer.
Stor anbefaling!

2025幎1月3日

Hej Julie.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det varmer virkelig.
Vi er glade for at hÞre, at du var tilfreds med servicen og panelerne.

Dbh Skandform

Hurtig svar på chatten og gode produkter!

Super hurtig svar fra kundeservice. Jeg skrev i chatten og fik svar på spÞrgsmål vedr. farveprÞver, på ingen tid. Akustikpanelerne er i rigtig god kvalitet.

2025幎1月3日

Hej Nikolaj.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er vi rigtig glade for. Vi håber du bliver glad for dit produkt og sig endelig til, hvis vi kan hjÊlpe fremover.

Dbh Skandform

Fede farver og anderledes muligheder

Fede farver og anderledes muligheder end på andre hjemmesider. God service og hurtigt levering. Handler 100% her igen!

2025幎1月2日

Hej Nadja.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er vi virkelig glade for. Vi ser frem til at byde dig velkommen nÊste gang du har brug for vÊgpaneler :-)

Let montering

Jeg har ikke de store “gÞr-det-selv” evner, men jeg havde ingen problemer med at montere disse elementer. Jeg vidste ikke, hvilken lim jeg skulle vÊlge, sÃ¥ jeg skrev pÃ¥ chatten pÃ¥ hjemmesiden og fik svar lige med det samme! Fem stjerner herfra.

2024幎12月30日

Hej Lasse.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - vi er glade for at du kom i mål med projektet uden problemer :-) Sig endelig til, hvis der skulle opstå spÞrgsmål en anden gang.

Et pÊnt og godt produkt

Et pÊnt og godt produkt. Finish på maling er flot, fÞles og ser meget professionelt ud. Generelt er produktet af god kvalitet. Servicen er også god.

2024幎12月29日

Hej Jeppe.

Mange tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for at du synes om produktet og er tilfreds med vÊgpanelerne :-)

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。