Omar var enkel att göra affärer med. Snabb med att reda ut det administrativa - slutseddel, registrering och försäkring - samt behjälplig med att klara bankbyråkratin för betalningen (så klart i eget... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Rigtig god oplevelse hos Bilnord. Venligt personale og god service hele vejen. Jeg følte mig godt behandlet og kan klart anbefale dem.
købte min dejlige VW hos bilnord for ca 6 mdr siden også september. 2015 havde et par punkter da efterfølgende blev udbedret uden omkostninger . fik gratis lånebil .hvilket bestemt ikke er stan... もっと見る
en virklig god oplevelser /bilkøb vi købte en renault clio hos bilnord i ølstykke helt igennem god oplevlse at handle med bilnord skøn bil vi købte sammet vinterdæk og undervognbehandling til r... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
-Gør det selv mekanikeren -Retailpriser -Engrospriser -4-hjulstrækkere 4x4 -Amerikanerbiler Som kunde hos os er du altid sikker på at købe en bil, der har fået en omfattende gennemgang for fejl og mangler, fuld serviceeftersyn og klargøring i særklasse. BILNORD er Autobranchen Brugtbil forhandler, som betyder at vi har regelsæt for hvordan man handler biler. Du er altid velkommen til at kontakte os for en ”bil snak”. Alle brugte biler sælges uden udbetaling. Medlem Autobranchen Brugtbil Forsikring nybegynder fra kr. 4.700,- ------------------------------------------------------------ Stort udvalg af Lavpris biler. Alle mærker & modeller samlet på et sted. 6 dage om ugen abningtid hverdag 9.30-1700 . søn 12.00-15.00 lør lukket NYT NYT : nummerpladeoperatør Vi indregistrerer biler 6 dage om ugen
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
En total god oplevelse
En total god oplevelse. Dygtig og hjælpsom sælger. Bilen var i fin stand og til en rigtig god pris. Alt i tip top. Kan varmt anbefales.
Rigtig god oplevelse hos Bilnord
Følte os velkommen fra vi trådte ind ad døren…
Følte os velkommen fra vi trådte ind ad døren.
Vi havde udset os 2 biler hjemmefra på nettet, som straks blev klargjort til prøvetur.
Selv med travlhed følte vi, at der var tid til at besvare spørgsmål.
Bilnord…
Jeg har tilbage i juli købt en brugt bil, som der tilsyneladende skulle “stå som ny”, hvilket ikke helt var tilfældet. Allerede efter 1-2 måneder havde den været på værksted flere gange, fordi motorlampen pludselig var begyndt at lyse. Dette var enormt trættende, og ikke mindst tidskrævende - både for mig og forhandleren.
Efter 3 eller 4 gang valgte jeg at skifte værksted, hvor det senere blev konstateret, at forhandleren havde skruet en af tændrørene ind skævt og ødelagt gevindet. Det betyder, at der ikke var en optimal forbrænding, og at motoren pludselig kørte på 3 cylindre fremfor alle 4. Det har kostet rigtig meget at få bilen i stand, og jeg kan på ingen måde anbefale denne forhandler. Det har været en forfærdelig oplevelse.

Bilnord からの回答
God oplevelse og god service
Bedste vw golf jeg købt hos bilnord i…
Bedste vw golf jeg købt hos bilnord i Ølstykke gode service
Super venlig & hjælpsom.
Super venlig, hjælpsom og tålmodig sælger. Rigtig fin bil, til en helt fair pris.
Det eneste der trækker ned, er at de levere en nysynet bil (21/11-2025), med sommerdæk! Så nu skal min mor ud og havde skiftet dæk.
Tak for god service og hurtig handel
Tak for god service og hurtig handel
Dejlige mennesker ingen problemer alt gik som det skulle
“Jeg har købt en grå Kia Rio fra 2015…
“Jeg har købt en grå Kia Rio fra 2015 og har nu haft den i tre måneder. Alt fungerer perfekt. Jeg var forbi BilNord i Ølstykke og købte fire vinterdæk til en rigtig god pris. Bilen var både synet og serviceret, og jeg kunne få den med hjem med det samme, selvom jeg bor langt fra Ølstykke. Jeg kan varmt anbefale BilNord i Ølstykke.”
Kæmpe svindler
Kæmpe svindler. Fejlbehæftet bil og ingen hjælp at hente.
Helt igennem dårlig behandling.
Meget tilfreds
Jeg har købt en bil fra et bilforhandler. Bilnord Og deres behandling var god og respektfuld jeg er meget tilfreds med prisen og kvalitet af den bil jeg har købt jeg håber at være kunde hos dem igen MANGE TAK
Alt var, som det skal være.
5 stjerner herfra
Købte en Toyota Avensis her og det var en god oplevelse! Vil helt klart anbefale BilNord!
- Kenny
Hold jer endelig langt væk fra denne…
Hold jer endelig langt væk fra denne forhandler.
Vores barnebarn har købt bil som indtil nu aldrig har
fungeret perfekt. Den har været der ude med vejhjælp 3 gange og hver gang har de bare lavet den så den kunne køre derfra. De afviser al form for garanti.
Vi er nu nød til at få den repareret hos en anden forhandler. Håber dette giver stof til eftertanke.

Bilnord からの回答
Bedster brugt bıl toyota yarıs vı købte…
Bedster brugt bıl toyota yarıs vı købte 2015
Rigtig gode oplevelser med min fin…
Rigtig gode oplevelser med min fin Chevrolet jeg købte jeg anbefaler bilnord i Ølstykke
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Købte en fin Kia Rio . Venlig personale og god service
Hurtig reparation af kobling
Hurtig reparation af kobling. Er bruger af bilen og ejer købte den her for 7 mdr siden så fik 50% rabat selvom garenti kun var 6 mdr. og da jeg er med til at betale reparationer er det jo fantastisk med sådan gavmild rabat . Den fik også service og udskiftet drivaksel som man opdagede ved service var defekt . Og pga den store rabat blev det kun 9200kr inklusiv moms for disse 3 ting . Og det var hurtig. Ejer fik den transporteret på værksted tirsdag kl 12 og den var allerede klar fredag kl 16.
Og regning er fin og overskuelig hvilket gjorde det nemmere at låne penge til denne udgift
De har ikke lånebil men der er fint udvalg af gomore i Ølstykke så det er intet problem
Så kan klart anbefale dette søde og hurtige værksted
god brugt bil og service
Velkørende bil til markedspris. har nu kørt i 3 mdr. Efter 1 mdr kørsel havde jeg nogle små anmærkninger, som de udbedre uden merbetaling.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。