Bagsvaerdbilsalg レビュー 114

TrustScore 5段階評価の4

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Informative og venlige. De kunne imødekomme alle mine ønsker og var åbne overfor tanker og forslag. Altid er hurtige med svar både inden og efter købet af bil. Service på top niveau.

5つ星のうち4の評価

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Tak for god behandling og service

Jeg købte en brugt bil i 100.000 kr. klassen for nu godt et halvt års tid siden, som jeg fortsat er meget glad for. Jeg oplevede en utrolig god service, jeg oprigtigt vil mene overstiger hvad man kan forvente, i forbindelse med købet.
Trods det foregik henover juletiden, var Shoaib yderst venlig, serviceminded og responderede med meget kort varsel når jeg henvendte mig. Endvidere accepterede han at foretage en større præventiv reparation på bilen før levering, trods dette udelukkende kommer mig som køber til gode, da bilen på tidspunktet for salg ikke fejlede noget.

2025年1月8日
5つ星のうち5の評価

Fornuftigt pris og har erfaring med biler

Har købt en brugt bil hos dem til en god pris og bilen fungerer godt. Har stadig brugt dem til eftersyn og skiftning af dæk osv, altid til fornuftig pris og med gode råd. Hurtig kommunikation og ejeren er ærlig og har erfaring med biler. Kan anbefale!

2025年7月15日

Løb fra aftalen

Jeg aftalte fredag, køb af en bil og om at prøvekøre mandag morgen, men Bagsværd Bilsalg havde solgt den, da jeg mødte op som aftalt mandag morgen.
Så dem kan man ikke stole på.
Jeg blev ikke engang kontaktet. Man kunne have ringet eller sendt en SMS enten søndag eller mandag morgen, så havde jeg været fri for at spilde min tid.

2025年7月14日

Bagsvaerdbilsalg からの回答

Vi har en gammel suzuki ignis til salg til 10.000 kr. som du kommer og prøvekører fredag morgen. Den vil du gerne købe, men du klager over en mislyd. Vi aftaler mundtligt at du betaler 2.000 kr. ekstra, og vi gør bilen klar til dig samme dag. Imellem tiden er der flere kunder som ringer på bilen, men vi melder den solgt da vi har en aftale med dig. Senere på dagen ringer vi så og melder bilen klar, hvor du så siger at du vil komme på mandag og have bilen forbi en mekaniker før du vil købe bilen.

Der kommer så en kunde søndag eftermiddag lige inden lukketid og vil købe bilen, og da vi er usikre på om du vil købe bilen vælger vi så at sælge den. Vi solgte bilen søndag lige inden lukketid, og du stod her mandag morgen ved åbningstid, derfor fik vi ikke ringet til dig. Dette beklager vi.

Vi mener ikke vi løb fra aftalen, tværtimod.

5つ星のうち5の評価

Super service og god handel.

Ved køb af "ny" brugt bil hos Bagsværd Bilsalg, fik jeg en rigtig god handel. Den "nye" bil var til en rimelig pris og jeg fik tilmed en pæn pris for den gamle. De fejl der næsten altid er ved brugte biler, blev udbedret før levering, og da jeg, efter leveringen, klagede over skurrende bremser, fik jeg tid på værkstedet allerede dagen efter, hvor jeg fik nye skiver og klodser monteret, mens jeg ventede. Her får man super god service af et venligt og kompetent personale. Tusind tak.

2025年4月15日
5つ星のうち5の評価

Lige fra man træder ind af døren i…

Lige fra man træder ind af døren i butikken mærker man straks en imødekommenhed og god service. Man føler man bliver taget seriøst og at der er tid til dig som kunde selv om der er travlt.
Ikke sidste gang vi handler der og kan varmt anbefale Bagsværd Bilsalg

2025年4月1日

Køber en bil ny synet

Køber en bil ny synet, og gør opmærksom på en lyd når den kører og får afvide det ikke er noget afbetysning fordi bilen lige er synet. Jeg køre så til et værksted for at få fjernet lyden, her bliver alle overrasket bilen har mange alvorlige defekter og burde ikke være synet, kontakter stedet samme dag den er købt og får afvide “sådan er det”, det kostede mig pludselig 4000kr ekstra for at køre sikkert !!
Dårlig service, fusk og svindel!!

2025年4月13日

Bagsvaerdbilsalg からの回答

Hej Adam, bilen er selvfølgelig ikke fejlfri når den koster 9000 kr selvom den er nysynet. Og så fortalte jeg din kæreste i kunne kigge forbi efter påske så vi kunne finde en løsning. Så det er ikke helt korrekt det du skriver.

5つ星のうち5の評価

Jeg fantastik service og fair og ærlig bilforhandler.har haft fornøjelsen af at handle…

Jeg har haft fornøjelsen af at handle med Bagsværd bilsalg nu 2 gange og kan kun anbefale dem. Jeg har nu købt 2 biler 🚘 og er super tilfreds. Der er altid god service og ejeren er super flink. Begge biler er top tjekket og jeg fik 1 års garanti på begge biler. Hvis jeg skal bruge en bil i fremtiden vil jeg bruge dem igen. Tak for god service og behandling.

2025年1月4日
5つ星のうち4の評価

Fin behandling

Vi købte d. 4/11-2024 en peugeot 207, en pæn lille bil i pæn stand. Handlen gik nemt og bilen var nysynet et par dage tidligere. Der blev fra forhandlers side givet et års fuld garanti på motor og gearkasse. Ca. 3 uger senere opstår der nogen mærkelige beskeder om forskellige fejl, og lade lampen begynder så også at lyse. Jeg kontakter Shoaib og får bilen transporteret til hans værksted. Ingen bøvl, bilen blev repareret under garantien. Så vi føler os godt behandlet.

2024年11月25日

No Bull.... - Just business

Min elskede Mercedes gik bort Januar 2024 og min jagt på nye hjul stoppede ved Shoaib's shop i Bagsværd. Glad satte jeg mig i bundløs gæld og kørte væk i en velkørende Duster fra 2016, I Juni måned virkede power steering ikke og min mekaniker ville have 16.000 for at skifte det hydrailiske system!! En opringning til Shoaib løste imidlertid krisen, uden beregning for som Shoaib siger: "Uden tilfredse kunder, har jeg ingen forretning!". Derudover er Bagsværd Bilsalg en god forretning.. no bulls..., just business!

2024年6月27日
5つ星のうち1の評価

Vil ikke anbefale at købe bil her

Vil ikke anbefale at købe bil her, med mindre du vil have en bil med hjem der tydeligt ikke er hverken serviceret eller synet på ordentligt måde..
Fik en bil hjem, med utæt vandpumpe, stenslag i ruden, begge vindues viskere skulle udskiftes, usb stik virker ikke( helt ny radio skal i ) oliefilter ikke skiftet, manglede olie, og tændrør som skulle være skiftet ved 90000….
En bil til 70000 kr, som står skrevet som nysynet, og serviceret, burde ikke have alle disse problemer.. Service står som delvis, men en bil på 7 år, som har kørt 95000, har kun været til service 2 gange, sidste gang i 2018, og så her i 2024 hvor forhandler har givet den service, eller nej det han ikke…
Forhandler, synshal og værksted på samme adresse, siger vel sig selv..
Selv om forhandler sagde jeg kunne komme ud med bilen og få det lavet, ville jeg aldrig stole på at det blev gjort..
I skrivende stund har det kostet mig små 10000 kr, og sagen er overgået til FDM..

Hold nu op, hvordan skal jeg kunne se alle de fejl..
Det skulle have været i orden, hvis du havde styr på dit værksted, og den der synede bilen.
Så stop dig selv..
Og ja det kan du glæde dig til at høre fra FDM

2024年7月3日

Bagsvaerdbilsalg からの回答

Hej Tine, jeg er ked af din oplevelse, men det er en brugt bil som er 7 år gammel og vi gennemgik den sammen inden du købte den. Er der nogle ting som ikke er som de skal være, så er du velkommen til at komme og få det lavet gratis da jeg selv har betalt for at lavet syn og service på bilen, som jeg også har sagt til dig tidligere. Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal tilbyde dig. Ser frem til at hører fra FDM :)

Virkelig god service

Hentede min nye (brugte) bil idag og er SÅ glad for at jeg tog turen hertil.
Jeg ved ikke super meget om biler, så dejligt med et sted hvor jeg følte mig i gode hænder 🤩🙏🏻
Kæmpe anbefaling herfra

2023年9月25日