Jeg havde en virkelig god oplevelse hos BilvaskDanmark. Min bil trÊngte virkelig til en grundig rengÞring, og resultatet overgik mine forventninger. Bilen blev bÃ¥de flot udvendigt og helt ren ind... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min ret beskidte bil stod som nÊsten ny indvendigt efter rengÞringen af to sÞde unge mennesker. Kan varmt anbefales
Den vÊrste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. FÞrst glemmer de vores aftale to gange i streg, da jeg ringer for at spÞrge, hvorfor de ikke er kommet, rÃ¥ber og skriger bÃ¥de en mandlig og en k... ãã£ãšèŠã
Igen et Fantastisk arbejde. Jeg kan helt klart anbefale dem til at rengÞre biler. Meget professionelt og begge vores biler skinner bÃ¥de ude og inde. Kunne jeg give 6âïž sÃ¥ fik de det ðððð
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Min ret beskidte bil stod som nÊsten nyâŠ
Jeg havde en virkelig god oplevelse hosâŠ
Bilen blev bÃ¥de flot udvendigt og helt ren indvendigt â selv de smÃ¥ detaljer blev taget hÃ¥nd om. Personalet var super venlige og professionelle, og man kunne tydeligt mÊrke, at de gÃ¥r op i kvalitet og kundetilfredshed.
Jeg kan klart anbefale BilvaskDanmark til alle, der vil give deres bil lidt ekstra kÊrlighed. Jeg kommer helt sikkert igen!
Super service og super sÞde menneskerâŠ
Super service og super sÞde mennesker der kom og gjorde min bil så lÊkker! Vil klart anbefale dem!
Igen et Fantastisk arbejde
Man kan takle kritik på mange måder
Jeg er så ked af man bestiller indvendig og udvendig bilvask og er i god tro om at det er det man får, det er det bare ikke. Jeg bestilte tid til 10:00-11:00 de kommer kl13:15! De ringet at de var forsinket og ville vÊre der ca kl12:00!
Bilen ser ikke ud som om den er stÞvsuget indvendig! Indvendige måtter er ikke rengjort, får afvide det er tilkÞb hvis der skal venylrens. Jeg skriver en mail med billeder af bilen indvendig at det vil jeg ikke betale for da jeg mener det ikke er gjort ordentlig (der er stadig fodaftryk) Så bliver jeg ringet op af to omgange og råbt af fÞrst af manden der var her, efterfÞlgende af hvad der må vÊre hans kone, til trods for jeg taler pÊnt retur og Þnsker dem en god dag. De råber ja det må du ihvertfald IKKE have! Jeg bliver truet med RKI hvis ikke jeg betaler min regning. Mener det er helt helt gak ikke at tage kritik til sig og rette op på eventuelle fejl! Vi begår alle fejl men der er så utrolig mange måder at takle det på! Denne her er helt helt hen i vejret! Kan absolut IKKE anbefales!
God oplevelse hos Bilvask Danmark
God oplevelse hos Bilvask Danmark. RengÞringen er i top, og bilen bliver virkelig flot hver gang. Kundeservicen er venlig og professionel. Kan klart anbefales!!
Bestilt rengÞring af fÞrehus pÃ¥âŠ
Bestilt rengÞring af fÞrehus på lastbil, får en bekrÊftelse på sms om fredagen, rengÞring skal ske lÞrdag.. det er så ikke sket. Kommer ikke til at prÞve det her igen.
Den vÊrste behandling jeg nogensindeâŠ
Den vÊrste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.
FÞrst glemmer de vores aftale to gange i streg, da jeg ringer for at spÞrge, hvorfor de ikke er kommet, råber og skriger både en mandlig og en kvindelig ejer af. De smider rÞret på to gange. Frygtelig frygtelig oplevelse. Jeg havde en fast aftale hver 14. Dag i fire måneder indtil dette.
Kunne jeg give nul ville jeg gÞre det.
Kunne jeg give nul ville jeg gÞre det.
KÞre reklame om at de dÊkker hele Danmark, det passer så ikke. Laver en booking og får bekrÊftelse, her dagen fÞr de så skal komme bliver jeg så ringet op om at de ikke lÊngere dÊkker mit område (Odsherred,SjÊlland).
Jeg havde booket en tid til bilvaskâŠ
Jeg havde booket en tid til bilvask mellem kl. 11 og 15 og fik ogsÃ¥ en ordrebekrÊftelse. Alligevel dukkede ingen op. Jeg forsÞgte at booke en ny tid og har ringet til kundeservice flere gange uden at komme igennem. Til sidst blev jeg ringet op af en meget ubehagelig og vred medarbejder, der rÃ¥bte i telefonen. Det er en virkelig dÃ¥rlig oplevelse â bÃ¥de systemet og kommunikationen virker ikke, og man kan ikke regne med, at aftalerne bliver overholdt. Vi skulle pÃ¥ ferie med en ren bil, men det kunne vi desvÊrre ikke fÃ¥. Jeg kan derfor ikke anbefale denne service.
God rengÞring, dårlig kommunikation med kontoret.
Subas , som rengjorde min bil, gjorde et fantastisk job. Alt skinnede!! Han ringede inden, han kom. Da det regnede synes han, det var bedre, han kom nÊste morgen, så det aftalte vi og han kom som planlagt. Han får 5 stjerner.
Selve firmaet vil jeg kun give 1 stjerne og det var fordi , de sendte Subas. Mage til uprofessionelt firma skal man lede lÊnge efter. Jeg har skrevet ca 10 mails og ringet gentagne gange for at komme i kontakt med firmaet, fordi de ikke sendte min kvittering, som jeg skulle bruge til forsikringen. Det var fÞrst, da jeg skrev direkte til Subas, at der endelig skete noget. Ãv for det, men tak for ren bil, Subas.
Flot og skinnende bil
Subas var forbi og rengÞre bilen indvendigt. God service - ringede fÞr (og en gang mere da han ikke fik fat på mig 1. gang).
Bilen skinnede som aldrig fÞr. Godt arbejde.
KÊmpe tak til Subas
KÊmpe tak til Subas, som kom ud og rengjorde min bil fuldstÊndig. Den stod som ny og han lagde et meget pÊnt stykke arbejde i at rengÞre den.
Jeg kan varmt anbefale ham. âïžâïžâïžâïžâïž
Subas er en dygtig og pålidelig medarbejder!
âïžâïžâïžâïžâïž
Fantastisk bilrengÞring!
Jeg har fået rengjort mine biler af Bilvaskdanmark, og jeg er virkelig imponeret over resultatet!
Bilerne skinner! De smÃ¥ detaljer er blevet taget hÃ¥nd om. Der er tydeligvis lagt tid og omhu i arbejdet â pÃ¥ trods af regnen og Êndring af lokation, var Subas udelukkende interesseret i at yde en god service! Han er imÞdekommende og venlig - det er ham, vi vÊlger nÊste gang vores biler skal rengÞres.
Kommunikationen var også super nem og professionel, og aftalerne blev overholdt til punkt og prikke.
Jeg kan varmt anbefale Subas til alle, der Þnsker en grundig og professionel bilrengÞring.
Jeg vender helt sikkert tilbage!
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse. Og veludfÞrt arbejde. Blev mÞdt af en smilende gut ved navn Subas. KÊmpe serviceniveau og en mand der sÊtter en Êre i sit arbejde. Jeg bestiller igen, det er helt sikkert.
Super flot rengÞring af mÞgbeskidt bil!
Subas og hans kollega ankom til den aftalte tid og udfÞrte et fantastisk stykke arbejde!
Min 19 år gamle bil, som I de sidste to år har vÊret rundt om Spanien/ Portugal og til Syditalien uden synderlig rengÞring, blev shinet op og forkÊlet og var ikke til at genkende! Alle extra kroge, som en Berlingo campervan har, havde de også taget sig af!
Super flot arbejde!
Ren bil, ja for pokker
Fik gjort min bil helt ren. Det var en virkelig mÞjbunke den unge mand gik i gang med.
Super flot arbejde, jeg vender helt sikkert tilbage
1 stjerne grundet ualmindelig dÃ¥rligâŠ
1 stjerne grundet ualmindelig dårlig kundeservice i telefonen.
Havde bestilt rengÞring af to biler og ringede ind om morgenen for at hÞre hvad tid de ville ankomme, manden i telefonen fortalte at han ikke havde lagt dagens planer endnu og hidsede sig Þjeblikkeligt op, da jeg stillede ind til bare lidt nÊrmere prÊcisering end mellem 9-16. Grundet hans ubehagelige tone, bad jeg om at aflyse, hvilket slet ikke kunne komme på tale. Han fortsatte resten af samtalen med at vÊre grov og ophidset.
Manden der kom og rengjorde bilerne var utrolig venlig, og begge biler er perfekt rengjorte.
Det Êndrer dog ikke på at jeg aldrig selv vil bruge dette firma igen og vil fraråde alle andre at bruge det.
DÃ¥rlig kundeservice â rÃ¥bte ad mig i telefonen
Jeg giver 1 stjerne på grund af meget dårlig kundeservice. Jeg ringede for at spÞrge, om de var i nÊrheden af Taastrup, hvor jeg bor. Personen sagde, at de er en mobil bilvask, men fordi jeg ikke hÞrte det tydeligt, spurgte jeg igen. I stedet for at forklare det roligt, råbte han ad mig uden grund. Det var en meget ubehagelig samtale, og jeg fÞlte mig ikke respekteret som kunde. Jeg anbefaler ikke denne virksomhed.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ