レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte "den perfekte bil" til betydeligt under markedspris. Det gjorde mig glad. Samtidig var kommunikation med Bischoff Biler super behagelig. Forventer altid "sÊlger snak", men dette var snak med p... もっず芋る

Min kÊreste og jeg kÞbte en brugt Golf hos Andreas (indehaver). Hele processen har vÊret super. Han har vÊret utrolig flink og hjÊlpsom bÃ¥de fÞr og under salget! Bilen var i god stand og matched... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞭叀車ディヌラヌ
  2. 自動車修理店
  3. カヌディヌラヌ
  4. 自動車販売店

圓該䌁業による蚘述

Hos Bischoff biler, bruger vi i gennemsnit 6.000 kr. på skjulte fejl/mangler efter slutsedlen er underskrevet? Det vigtigste for os, er at du bliver godt kÞrende!

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

106件のレビュヌ

De bedste anbefalinger til hele holdet bag Bischoff Biler

Andreas og Peter var mere end meget seriÞse, yderst venlige, lyttende. Vores dialog var uden ”salgsgas” med tid til ”small talk”. Vi indgik en absolut fair handel. Supermanden Marcus fik ordnet og klargjort bilen meget hurtigere end aftalt og hjalp efterfÞlgende med indstilling af det digitale, som er lidt uden for mine kompetencer. What’s not to like”! Alle de bedste anbefalinger til hele holdet bag Bischoff Biler.

2026幎4月25日

Bilhandel i topklasse.

KÞbte "den perfekte bil" til betydeligt under markedspris. Det gjorde mig glad.
Samtidig var kommunikation med Bischoff Biler super behagelig. Forventer altid "sÊlger snak", men dette var snak med positive folk der vidste hvad de talte om. Professionelle til fingerspidserne. Tak for det.

2026幎4月17日

En tryg og god handel

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, da jeg kÞbte bil hos Bischoff Biler. Fra det Þjeblik jeg trådte ind, blev jeg mÞdt med en sublim kundeservice og professionel rådgivning. De har stor viden om deres brugte biler, og man fÞler sig i trygge hÊnder gennem hele processen. Kan varmt anbefales.

2026幎3月8日

Marts 2026 Dejlig oplevelse med bil/ gode mennesker

Jeg havde set en bestemt bil på nettet som Andreas lige havde sat op. Da vi kommer ind til forhandleren mÞdes vi Af en smilende Andreas. Han spÞrger om han kan hjÊlpe. Da vi fortÊller at det er en bestemt bil vi vil se på, åbner han bilen og lader os se på den i fred. Hvorefter vi får en prÞvetur.
Bilen er lige den jeg gerne vil have og Andreas spÞrger om det haster. Da jeg siger ja
 vil han have den klar dagen efter ( selvom han mangler mekaniker) han fortÊller at den lige skal have service, ordnet et stenslag i forruden samt til syn og Þv
at han opdager at bag bremserne skal skiftes.
Jeg får en super bil dagen efter. Dette på grund af Andreas og hans medarbejder.
Jeg har haft en super god oplevelse hele vejen, sÊlgeren var indlevende behagelig og lydhÞr han gjorde sit til at tingene lykkes.

2026幎3月11日
自発的なレビュヌ

Fremragende oplevelse og super service!

Jeg har lige kÞbt min fÞrste bil med automatgear her, og det har vÊret en fornÞjelse hele vejen igennem. Andreas var utrolig flink, hjÊlpsom og meget professionel. Handlen gik nemt og hurtigt, og bilen kÞrer helt fantastisk. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der leder efter en god bil og en Êrlig handel! Fem stjerner herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎2月3日
自発的なレビュヌ

Dejlig kÞbsoplevelse med god service

Min kÊreste og jeg kÞbte en brugt Golf hos Andreas (indehaver).

Hele processen har vÊret super. Han har vÊret utrolig flink og hjÊlpsom både fÞr og under salget! Bilen var i god stand og matchede billeder og beskrivelse. Der gik få dage fra underskrift til, at vi kunne hente en nysynet og nyvasket bil.
EfterfÞlgende blev der konstateret mindre problemer med bilens batteri og noget software, som Andreas straks tilbÞd at fikse for os.

Vi har alt i alt vÊret meget glade for vores handel med Bischoff biler og kan klart anbefale det til andre.

2025幎10月31日
自発的なレビュヌ

God service fÞr og efter kÞb

Jeg har kÞbt en fremragende bil hos Bischoff biler. Bilen viste sig efter kÞb at have nogle småfejl, men samtlige af disse blev omhyggeligt udbedret uden diskussion. Det har vÊret en god oplevelse af handle bil med Peter og Andreas, og jeg kan varmt anbefale dem til andre.

2025幎6月25日
自発的なレビュヌ

SeriÞs, serviceminded og god vejledning

Vi fÞler os meget privilegeret af at have handlet hos Bischoff Biler.
Vores egen bil brÊndte sammen og manglede akut et andet kÞretÞj. Vi kontaktede telefonisk Bischoff Biler som gav meget tilfredsstillende service... En god, hurtig vejledning og vi fÞlte os hurtigt i trygge hÊnder til at kÞbe bil hos Bischoff.
Vi blev kun bekrÊftet heri ved ankomsten hos Bischoff og kÞbte bilen efter kort betÊnkningstid.
Vi kan varmt anbefale andre at kÞbe hos Bischoff Biler og ved allerede nu hvor vi Þnsker at foretage nÊste bilkÞb.

2025幎6月29日
自発的なレビュヌ

En fornÞjelse at handle med dem.

Det har vÊret en fornÞjelse at handle med Bischoff biler.
De har vÊret venlige, imÞdekommende, og åbne overfor udbedringer af små fejl og mangler der er har fundet.
Sidst men ikke mindst så prÞver de ikke at snyde dig.

NÊste gang jeg skal kÞbe mig en brugtbil vil jeg benytte dem igen.

2025幎6月13日

Fremragende service og Êgte

Fremragende service og Êgte kundeservice

Vi havde fornÞjelsen af at besÞge Bischoff biler i Slagelse i forbindelse med kÞb af bil, og vi blev mÞdt med enestående service fra fÞrste Þjeblik. Andreas lyttede opmÊrksomt til vores behov og Þnsker, uden
noget pres, hvilket skabte en tryg og behagelig atmosfÊre.

Hans dedikation og vilje til at finde den helt rigtige bil for os var imponerende og vidner om en sjÊlden grad af kundeservice.

Hans professionelle tilgang og Êrlige rådgivning gjorde hele processen både overskuelig og tillidsvÊkkende. Det er tydeligt, at Andreas sÊtter kundens tilfredshed i hÞjsÊdet, og vi fÞlte os i gode hÊnder gennem hele forlÞbet.

Vi kan varmt anbefale Andreas Bischof til alle, der sÞger en bilforhandler, der kombinerer faglig ekspertise med en personlig og imÞdekommende service.

2025幎5月5日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse at handle med

Fantastisk oplevelse at handle med Andreas for anden gang. Andreas finder hurtigt lige den bil man har brug for og så til en pris hvor selv en pensionist kan vÊre med. jeg anbefaler alle som jeg kender der skal skifte bil at handle med Andreas. venlig hilsen Johny Lauridsen

2025幎3月6日
自発的なレビュヌ

En god handel i salg og kÞb af ny bil

Vi har solgt vores mercedes C220d og kÞbt en mercedes B200d og kan KUN give Andreas de bedste anbefalinger.
Han er godt til at handle med og har givet os en god pris for vores gamle bil.
Vi vil til en hver tid kÞbe bil hos ham igen. Du er kun et telefonopkald fra en god handel Andreas 23242828

2025幎3月20日
自発的なレビュヌ

Havde jeg kunne give flere stjerner

Havde jeg kunne give flere stjerner, havde de fået dem!⭐

Vi skulle have vores bil til syn og kÞrte ud og fik en snak med Andreas.
Han var meget informativ, grundig og gennemsigtig med prisen, som i Þvrigt var helt fair og fornuftig!

Vi afleverede bilen og et par timer senere, var alt fikset - nemt, hurtigt og billigt!

Han får min varmeste anbefaling! Og har fået sig en ny fast kunde fremover!⭐

2025幎3月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。