Super snelle levering van hele gave schoenen. S'avonds besteld en de volgende ochtend al voor 12 uur in huis. Schoenen exact als op de foto en van goede kwaliteit. Voor de actieprijs (echt een super k... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der Kundenservice schreibt mir, dass sie nach Deutschland liefern, der RÃŒckversand aus Deutschland gratis sei, und dass sie selbst ohne Probleme die Eingabemaske der Bestellung nach Deutschland vollst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Black Leo heeft hele leuke kleding die ook nog eens super snel wordt geleverd. vanwege een foutief bestelde maat een retourzending aangemaakt en een dag later al bericht dat ze de bestelling hadde... ãã£ãšèŠã
Heel aangenaamd verrast! Toegegeven ik was heel sceptisch. Ik kende Black Leo niet en vroeg mij dan ook af of herenkleding dat in de sale is zowel goedkoop als kwalitatief zijn? Ik ben ontzettend b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering. Goede kwaliteit!!
Zeer snelle levering
En een goede kwaliteit van kleding en een normale pasvorm. Top!!!
Graag fuctuur terug betalen is voorâŠ
Graag fuctuur terug betalen is voor kerst al terug gestuurd inmiddels al ook nieuwe gekocht die kan ik wel snel ontvangen maar me retour bedrag van de jas die niet past heb ik nog niet mogen ontvangen!
Leuk shirt en goede afhandeling
Leuk shirt en goede afhandeling, ben ik blij mee!
Altijd scherp geprijsd
Altijd scherp geprijsd, super snel geleverd.
Super blij met de kwaliteit, ze komen beloftes na, is er iets niet goed zijn ze altijd bereid om je te helpen.
Mooie akties ga zo door
Bedankt voor alle mooie kleding en schoenen.
Mvg jeffrey
Super snelle levering
Mijn eerste ervaring met Black-leo is in één woord fantastisch!!!
Mijn eerste ervaring met Black-leo is in één woord fantastisch!!!
Van het zoeken in de webshop, tot aan de levering aan toe, alles verloopt echt tot in de puntjes en je wordt constant geÃŒpdatet over de status van je bestelling!
En niet geheel onbelangrijkâŠze hebben echt een heel ruim assortiment met van alles en nog wat, echt voor ieder wat wils!
En daarom kan ik Black-leo echt aan iedereen aanbevelen!
Voor 22:00 besteld, is de volgende dag in huis!â
10/10âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Prachtige truitjes halfhoge col
Ik heb truitjes met halfhoge col besteld en deze zijn razend snel bezorgd. Heel goede kwaliteit en zitten heerlijk. Echt een aanrader. Ga daar zeker vaker bestellen.
Nette en moderne herenkleding tegenâŠ
Nette en moderne herenkleding tegen zeer nette prijzen. Wel een maatje groter bestellen.
Keurig snelle nette verpakte levering
Keurig snelle nette verpakte levering
Producten niet de juiste maat/ slechte service
Producten ontvangen, maten zijn niet zoals omschreven worden. Heb dus 1 artikel retour gedaan waarvoor ik moest betalen. Vervolgens het geld terug gekregen maar te weinig dus gebeld. Mevrouw aan de telefoon geeft aan dat ik onder de 75 euro kwam met bestellen door het retour doen. Achteraf betalen ze dus het bedrag terug met de verzendkosten. Zoeken niet naar een oplossing oid. Zeker niet bestellen
trendy kleding
Wie op zoek is naar trendy kleding voor een betaalbare prijs is hier op het juiste adres
Mooie kleding voor een zachte prijs
Mooie kleding voor een zachte prijs.
Bestelde 20.00 in de avond en volgende middag al in huis.
Goede kwaliteit kleding.
Alles perfect !
Vaak bestelt bij black leo leukeâŠ
Vaak bestelt bij black leo leuke kleding mooie kleding supper kwaliteit zeer zeker een aanrader voor andere mensen neem zekker de moeite om op de site te kijken black leo
Hele snelle levering en zeer goedeâŠ
Hele snelle levering en zeer goede kwaliteit
Retour producten
Sorry, ik had een review geschreven omdat ik dacht dat ik mijn geld niet terug kreeg, echter zie ik nu dat het gewoon een poosje later van Mollie terug kwam. Ik vind het dan wel zo netjes om mijn excuses te maken dus bij deze.
Ben netjes gebeld.
Super!
Super!
Gisteren schoenen bestelt, vandaag binnen gekregen. Zien er top uit lopen lekker.
Absolute aanrader
Mooi product en snel geleverd
Heren Trenchoat besteld binnen 1 dag geleverd en super mooie jas.
Zal deze site 100% aanbevelen!
Top bedrijf met hele leuke collectie
Black Leo heeft hele leuke kleding die ook nog eens super snel wordt geleverd. vanwege een foutief bestelde maat een retourzending aangemaakt en een dag later al bericht dat ze de bestelling hadden ontvangen.
Top bedrijf en klantenservice.
Loet van Aerle
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹