レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Beloven grote kortingen. Na een week Plots bericht dat artikel niet voorradig. Nochtans kan dit op website nog steeds besteld worden. Zelf nog moeten bellen omdat geld niet werd teruggestort. Dat z... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Je suis trÚs déçue vraiment c’était une commande de cadeau je pars aujourd’hui en vacances depuis 29 juin aucun signe de vie de leurs part l’argent étaient déjà retiré de mon compte je les ai contac... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik wacht al 4 weken op mijn terugbetaling. Kontakt opgenomen met de klantendienst, betalend uiteraard. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Het gaat wel om € 328,49. Kontaktformulier we... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Het pakket werd via de tack & trace retour geleverd op 10 juni, 3 weken later nog steeds geen terugbetaling. Na contact bevestigen ze eerst de retour ontvangen te hebben en daarna beweren ze de retour... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 58ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Super Intéressant !!!!!

Commande passée le 30mars22, reçue le 11avril22 sans aucun soucis. Commande bien emballée, produits correspondant parfaitement à la description et avec un rapport qualité prix super intéressant !!!
Merci @BlanchePorte.be

2022幎4月12日
5぀星のうち1の評䟡

Nooit meer, mensen bestel er niet!

1e keer besteld, duurde 15 dagen voor er iets geleverd werd, levering was fout, alles teruggestuurd. 2 weken later kon ik kiezen voor een bon of terugbetaling, ik heb terugbetaling gevraagd en dit heeft ook nog 15 dagen geduurd. Gelukkig vandaag mijn geld teruggestort, voor mij nooit meer.

2022幎3月7日
5぀星のうち1の評䟡

Le délai de livraison est trÚs long

Le délai de livraison est trÚs long !
On commande des articles en stock. Finalement reçu 1 article sur 3 ... les autres : hors stock. Mais bien débité sur la carte de crédit. Il faut téléphoner pour obtenir le remboursement (numéro surtaxé). Je ne recommande pas.

2022幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

Arnaqueur est le premier mot qui me

Arnaqueur est le premier mot qui me vient en pensant à cette boutique. Commande livré partiellement en octobre et toujours pas de remboursement ! service clientÚle disponible par téléphone sur numéro payant 6 minutes d'attente et l'appel est coupé avant même d'avoir quelqu'un en ligne, donc 2 Euros payé pour rien !!!!
Impossible d'envoyer un mail pour un soit disant problÚme de connexion sur le site .... donc impossible de réclamer mon argent sauf en payant toujours plus des appels dans le vide. Un bon conseil ne commander jamais sur ce site .

2022幎1月18日

Dubieuze website

Dubieuze website. 3 artikelen besteld en betaald, daarmee ook een aankoop bevestiging ontvangen met de 3 bestelde stuks. Een dag later mail ontvangen, bevestiging van bestelling: 2 artikelen, en 13 euro duurdere aankoopprijs. Een paar dagen later opnieuw mail, verzendbevestiging en 13 euro te betalen bij levering.
Er zijn geen mogelijkheden om een rechtzetting te plaatsen via klantendienst tenzij betalend per telefoon, via Messenger mijn vraag gesteld en klacht gemeld. Hoewel mijn bericht werd gelezen mocht ik geen reactie ontvangen. Ik zal het pakket niet aannemen en ook niet de meerprijs ervan betalen, benieuwd wat volgt..

2021幎12月22日
5぀星のうち1の評䟡

Al geruime tijd klant bij Blancheport/ dubieuze praktijken

Al geruime tijd klant bij Blancheport. Problemen ondervonden vanaf Mei, door een terugzending die zij niet ingeboekt hadden, en waarvoor ze mij dus 3 keer een klachtenbrief, met boetes bij elke keer, gestuurd hebben, ondanks dat ik kon bewijzen dat ik de terugzending gedaan had en ik ook kon zien dat ze het ontvangen hadden. Niets hielp om hen te overtuigen van mijn gelijk, ze bleven maar boetes zenden, en dreigen met een rechtszaak. Tenslotte heb ik klacht neergelegd en net het nieuws gekregen dat Blancheport afziet van verdere vervolging door de cosumentenbond hun tussenkomst. Ik had alles betaald en gelukkig alle mails, bevestigingen enz bijgehouden, zodat ik alles kon bewijzen. Dus nog maanden nadien komen ze af met dreigementen, dus wees gewaarschuwd. Deze klant is dus niet langer klant meer en vindt hun werkwijze ongehoord, want bij elke mail is een andere persoon vermeld, dus hoe hun boekhouding werkt???? Niet correct allesinds. Gelukkig met een goede afloop, ik wens geen 58 euro boete te betalen voor iets dat ik niet kreeg. Wie zich laat afdreigen en betaalt, is de pineut. Ik gelukkig niet..

2021幎12月15日

Commande réalisée le 15/11/21 délai de

Commande réalisée le 15/11/21 délai de livraison indiqué sur le site; dans les 10 jours.
Le 26/11/2021 aucune livraison effectuée, appel au service client (numéro surfacturé délai d'attente plutÎt long). J'apprends qu'il y a un problÚme de stock, la livraison se fera courant semaine prochaine, aucun jour de précisé, en cas d'absence, je dervai me rendre à la poste pour récupérer le colis!
PremiÚre et dreniÚre commande pour Blanche Porte

2021幎11月26日
5぀星のうち5の評䟡

Bonsoir

Bonsoir
Enfin un service disponible pour régler les problÚmes liés aux commandes.
J’ai attendu deux mois mais j’ai finalement une réponse positive et rapide j’attendais d’être livré et sa a été le cas aujourd’hui.
AprÚs avoir contacté blancheportesservices @ gmail . com
Et remplir une formalité raisonnable j'ai été livré.
Merci j'avais critiqué le service mais je suis obligé maintenant de mettre cinq étoiles.
Encore merci.

2021幎11月9日

Slechte klantendienst

Slechte klantendienst. Na 17 dagen wachten, nog steeds mijn bestelling niet gekregen.
Ik probeer de mailfunctie, werkt niet.
Dan staat er op de website een contact telefoonummer, betalend, no way dat ik ga betalen om te kijken waar mijn pakje zit. (ik ben toch niet gek?)
Gelukkig heb ik betaald via paypall en heb nu via hen een klacht gestuurd, is de enigste manier om je geld terug te krijgen, betaal dus via paypall als je kan!
Zelfs al krijg ik alsnog mijn pakje, hier bestel ik nooit meer!

2021幎10月28日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte voorraad artikelen en onbeleefde klantendienst

Bestelling geplaatst van 3 artikelen waarvan er slechts 2 aankwamen. Als ik hen op de hoogte breng via e-mail wordt er niet gereageerd. Ondertussen heb ik 3 mails gestuurd, nog steeds geen antwoord. Aangezien ik mijn bedrag van het niet aangekomen artikel graag teruggestort krijg, nam ik contact op met de klantendienst via telefoon. Je komt dan uit op een betalend, duur nummer waar ze je lang aan de praat houden om 'gegevens te overlopen'. De mevrouw die ik aan de lijn kreeg was absoluut niet beleefd en had geen begrip voor mijn ontevredenheid. Ze verwees me nogmaals kort naar hun e-mailadres waar ik dan voor de vierde keer naar moet mailen. Conclusie: nog steeds niet geholpen, geen geld terug van een artikel dat ik nooit heb ontvangen én betaald voor een telefoon waar ik niet mee geholpen wordt!

2021幎9月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ