Beloven grote kortingen. Na een week Plots bericht dat artikel niet voorradig. Nochtans kan dit op website nog steeds besteld worden. Zelf nog moeten bellen omdat geld niet werd teruggestort. Dat z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Toute premiÚre commande passée le 08/07/2026. Il s'agissait de 4 sous-vêtements. Ils sont seulement arrivés aujourd'hui, le 23/07/2026. Ce délai de livraison me paraît excessif. J'ai un retou... ãã£ãšèŠã
Je suis trÚs déçue vraiment câétait une commande de cadeau je pars aujourdâhui en vacances depuis 29 juin aucun signe de vie de leurs part lâargent étaient déjà retiré de mon compte je les ai contac... ãã£ãšèŠã
Ik wacht al 4 weken op mijn terugbetaling. Kontakt opgenomen met de klantendienst, betalend uiteraard. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Het gaat wel om ⬠328,49. Kontaktformulier we... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik kreeg na een week de melding datâŠ
Ik kreeg na een week de melding dat mijn bestelling niet langer leverbaar was. Dan moeten ze online de voorraad aanpassen en de klant geen week laten wachten. Kon ondertussen wel ergens anders naar mijn gewenste kledij gezocht hebben. Dus heel slechte service !!
Rien ne marche
Rien ne marche. Impossible dâaccéder à mon compte, impossible de réinitialiser mon mot de passe, impossible de suivre ma commande, impossible de contacter le service clientÚle.
Plus jamais.
Willen geld retour niet terugstorten
Ik bestelde flanellen lakens voor op mijn bed. De betaling werd direct in ontvangst genomen en ongeveer een week later kwamen de lakens aan. Ik betaalde 42,46 euro. en de bestelling werd geplaatst op 24 april 2023.
De lakens hebben een totaal andere kleur dan op de foto, zijn uit ander materiaal gemaakt dan in de beschrijving staat en is absoluut niet oke. Ik heb ze netjes in de verpakking gelaten en meteen een retour aangevraagd. Ik deed de lakens netjes naar het postpunt.
Weken lang kreeg ik geen antwoord of werd oik aan het lijntje gehouden. Ze beweerden dat ze de lakens nog niet ontvangen hadden na 2/3 weken. Uiteindelijk is de retour ontvangen. Ondertussen had ik al zeker 10 mails gestuurd met de vraag of ze ontvangen waren en hoe de terugbetaling in zijn werk gaat.
Na lang wachten (eind mei) krijg ik antwoord dat ik moet kiezen tussen terugbetaling en een tegoedbon voor een volgende bestelling van slechts 35 euro!
er word een kost aangerekend voor de verzendingskosten voor mijn rekening. terwijl zij aan false advertising gedaan hebben. oke tot daar aan toe. het is intussen 5 juni en ik heb nog altijd geen terugbetaling ontvangen van mijn bestelling van april. Ik blijf de mail ontvangen van stuur je rekeningnummer door en dit heb ik al 2/3 keer gedaan. Zelfs screenshots van de betaling.
Geld ontvangen lukt snel, maar teruggeven?
Allemaal zeer slechte kwaliteit ook. Geen aanrader, dan kan je beter op shein of aliexpress bestellen, daar heb ik nognooit een probleem mee gehad zoals dit.
Produkt
Is wat ik besteld had zoals op de foto's
Wel iets langere leveringstijd
Niet langer tevreden klant !
Ik was steeds tevreden, tot nu.... Ik heb twee artikelen teruggestuurd. Er werd slechts 1 van beiden terugbetaald. Ik heb tweemaal gebeld. De eerste keer zei het meisje dat er iets bij stond in het Frans en ze kon het niet lezen. Tweede keer beweerde de man aan de telefoon dat ik het artikel niet in e originele verpakking had teruggestuurd (niet waar !!). Waarschijnlijk hebben zij het me niet in de juiste verpakking toegestuurd. De man ging het oplossen. Ik heb mijn geld ook nog niet teruggekregen.
Spammers ⊠onbetrouwbaar
Ze blijven altijd maar catogussen opsturen alhoewel ik al duidelijk gevraagd heb, stop ermee. een bestelling is plots niet meer leverbaar, alhoewel het nog op hun website staat plots veel duurder enz dit gebeurde geregeld...
J'ai commandé un chariot de course avecâŠ
J'ai commandé un chariot de course avec livraison dans les 15 jours et je l'ai reçu dans les 8 jours aprÚs la commande par internet. TrÚs bon rapport qualité/prix et délai de livraison plus que respecté !!!!
Attention: livraison gratuite promise mais pas automatique
Attention:
livraison gratuite dÚs 49 ⬠d'achat annoncée trÚs visiblement
Mais... si vous utilisez un autre code promo, votre livraison devient payante car: pour avoir la livraison gratuite, il faut rentrer le code équivalent!!
Service clients totalement dépassé; impossible de modifier la commande afin d'avoir la livraison gratuite
A FUIR!!!
bestelling na 4 weken nog niet ontvangen
bestelling na 4 weken nog niet ontvangen, (wel al betaald), een paar dagen later door blancheporte geannuleerd. opnieuw bestel, opnieuw de dag erna geannuleerd (tot 4 keer toe!) na telefonisch contact zou geld teruggestort worden. na 3 weken nog niet gebeurd. Telefonisch contact gehad, de dame wist van niets, ze kon me niet helpen. Service is nul,nul
Oudere/eenzame mensen verleiden
Ze blijven oudere mensen, in dit geval mijn moeder folders met kortingen sturen, zij besteld telkens omdat ze het leuk vindt pakjes te ontvangen, haar buren spreken mij erover aan, maar voor mij verstopt ze het, tot ik hoor wat ze allemaal uitdeelt omdat het haar niet past, natuurlijkwant ze weet niet hoe ze het moet retour zenden, haar overschrijvingen brengt ze zelf naar haar bank, maar ik kan het alkemaal zien in de App. Blancheporte telefoon nr kost redelijk wat geld omdat je toch van kastje naar de muur wordt gestuurd. Dit zijn echt bedrieglijke praktijken en ze weten het zelf ook dat ze hierdoor verscheidene mensen oplichten. Ik ben zeker dat ze meer mensen op deze manier in de val lokken. Kunnen we samen hier niets tegen beginnen?
Bestelling geplaatst op 23 januari enâŠ
Bestelling geplaatst op 23 januari en nog steed niet ontvangen op 22/02. Reeds 2 maal telefonische contact genomen (0,30 euro per minuut) met belofte tot onderzoek en antwoord. Tot 22/02 niet het minste reactie van Blancheporte.
Niet de beste en klantvriendelijke webshop!
2 hoeslakens gekrompen na 1ste wasbeurt en nu onbruikbaar
2 hoeslakens 180x200 voor extra hoge matras besteld. 1x wassen op 30 graden en stof is zo sterk gekrompen dat het helemaal niet meer past. Zeer teleurgesteld. Ook de communicatie voor levering was zeer slecht. Artikelen op voorraad. Na 1 week bevestiging dat pakket werd meegegeven aan Mondial Relay. Via track&trace bijna 4 dagen later was het pakketje nog niet in hun bezit. Na telefonisch contact kwam er plots toch schot in de zaak
Complicité abusive ou mensongÚre
Complicité abusive ou mensongÚre? Blanche Porte s'en défend et pourtant! Une paire de mules cdées à 15 ⬠se retrouve dans mon panier à ce prix plus les frais de port et d'emballage 23 â¬. Par contre la facture détaillée est libellée différemment car j'ai bénéficié de 65 % de remise avec un " coucou " du moment REDUCTIONS PRIVEES qui est un abonnement de 19,90 mensuel pour obtenir réduction sur un prix écrit tout petit en rouge de 41 â¬d'une paire de mules valant tout juste 5 e BLANCHE PORTE ignore la chose ! ouvrez l'oeil .
Zeer slechte webcommerce
Zeer slechte webcommerce. Twee keer per tel. de vraag gesteld om mijn bestelling te annuleren binnen de wettelijke termijn omwille van geen enkel perspectief op leveringstermijn. Beloftes worden gemaakt maar een bevestiging per mail willen ze mij niet geven, tenzij binnen een periode van 8 tot 14 dagen. Absurd dus en zeer a-commercieel en niet waard dat zoiets nog bestaat.
Hier bestel ik nooit meer. P.C.
Ik bestelde en betaalde een noors vest
Ik bestelde en betaalde een noors vest, maar er zit geen vordering in. Bij betaling had ik recht op korting maar dat lukte niet. Dus een betalende telefoon naar de klantendienst. Levering uitgesteld tot januari, maar geen mail ter bevestiging. Hun voorstel voor de korting is opnieuw bestellen en dan later teruggave van de huidige, ja, ik zal gek zijn. Wordt vervolgd...Gisteren 5 januari, dus na een hele maand, kreeg ik eindelijk een bericht van bpost dat ze op het pakket wachten.Ben benieuwd. Het pakket is een maand later aangekomen. De maat is maar net juist, dus eerder 42 dan 44. Van mijn korting van 18 euro niets gezien. Solden op de website: de geafficheerde prijs van 8,39 euro is in het winkelmandje plots meer, en de gratis verzending met code is er plots niet meer. Onbetrouwbaar dus.
Article "épuisé" sans avertissement avant commande!
Commande de 3 articles, un seul arrive. Les 2 autres sont notés comme "épuisé" sur le bon de livraison. OK, et donc? Service client injoignable au téléphone, code erreur quand on veut soumettre un formulaire de contact. Comment être remboursée? A FUIR!
Een bestelling gedaan en 53,97⬠betaald op 26 november. Niets ontvangen. Op mails reactie van een host maar verder niets. Ga klacht indienen bij de Politie. Sluiten dat boeltje daar, bedriegerij.
Dikke bedriegers dat zijn het. De mensen geld afhandig maken met een mooie site. Ik vraag terugbetaling of dien een politionele klacht in. Dat boeltje moet gesloten worden
Arnaque
Arnaque ! Fuir ce site, produits attrayants pour vous faire payer puis vous ne recevez rien et le service clientÚle raconte n'importe quoi. Un coup le paquet arrive, un autre il faut une enquête et vous devez attendre 3 semaines, FUYEZ
bien trop cher par rapport a d'autreâŠ
bien trop cher par rapport a d'autre site a fuir passez votre chemin
Tijd overschreden van bestelling en verder niks nada info
Maar een deel van de bestelling gekregen. Bij bestellen zelf was alles voorradig. Bij bevestiging van bestelling staat dan in de mail bij 2 artikelen 6 weken vertraging. Die zijn dus nu al om en ondertussen heb je niks nada info en je kan ook niks zien met een track of trace want dat is er niet. Mailen gaat ook niet en de enige weg is een dure speciale 070/...nummer waar ze toch niet opnemen. Heb al veel in het verleden besteld,maar voor mij hoeft het niet meer. Ben echt niet meer tevreden en in de toekomst zal ik wel bij andere bestellen of lokaal kopen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã