Banner for Equilo

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tydligt och korrekt och begripligt frÃ¥n början tycker jag! Trevligt bemötande! Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt. Helt ok rÀnta för denna typ av lÃ¥n Garanterat Ã¥terkommande Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske in... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Allting Àr bara positivt för detta företag jÀttebra och snabbt service rekommenderar varmt om man hamnar i en situation som ser hopplöst ut sÃ¥ finns det hjÀlp tillfÀlliga problem jag tackar och bockar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill Tacka Olivia som hjÀlpte mig med hela Àrende. Hun hadde tÃ¥lamod och lungt energii, som Àr super vigtigt i dagens lÀge. Olivia försenar en löneförhöjning! 🙏☀❀ Mvh Damian

䌁業情報

1. 非銀行系金融サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Equilo erbjuder en flexibel kontokredit som hjÀlper dig att skapa balans i din ekonomi – pÃ¥ dina villkor. VÃ¥rt namn kommer frÃ¥n orden Equal och Loan, och det speglar precis vad vi stÃ¥r för: rÀttvisa, transparens och möjligheten att jÀmna ut ekonomin nÀr det behövs som mest. Vi tror att alla förtjÀnar trygghet i vardagsekonomin. DÀrför har vi skapat en enkel, tillgÀnglig och ansvarsfull lösning som ger dig kontroll över din ekonomi – utan krÃ¥ngel. Oavsett om du behöver tÀcka en ovÀntad utgift eller bara vill ha en buffert för lugnare vardag, finns Equilo hÀr för att stötta dig. Balans. Frihet. Tillit. Det Àr Equilo.

4.7

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bra stÀlle.

Bra stÀlle.
Dem, Àr snabba pÃ¥ att betala ut ett lÃ¥n, man har ansökt om och fÃ¥tt beviljat ! 👍😊

2026幎2月23日

Stort tack, Desireé! 🧡
HÀrligt att höra att allt gick snabbt och smidigt från ansökan till utbetalning! Vi blir superglada av din feedback, tack för att du delar med dig!

5぀星のうち5の評䟡

Det var verkligen snabbt och enkelt så

Det var verkligen snabbt och enkelt så jag Àr vÀldigt nöjd och tacksam för det. Och så fort man fick besked var också bra. Så jag Àr vÀldigt nöjd

2026幎3月3日

Hej Mats! Stort tack för ditt fina omdöme. 💛

Enkelt och snabbt.

2026幎2月24日

Equilo からの回答

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde det som enkelt och snabbt, precis sÃ¥ vi vill att det ska vara. VÀlkommen tillbaka! 😊

5぀星のうち1の評䟡

Skickar bluff-sms med lÀnkar.

Skickar bluff-sms med lÀnkar.
Varning!

2026幎2月25日

Hej Kalle,

Tack för att du uppmÀrksammar detta.

Vi vill vara tydliga med att vi inte skickar bluff-SMS och ser mycket allvarligt på att vårt namn eventuellt missbrukas i bedrÀgliga utskick. TyvÀrr förekommer det att oseriösa aktörer utger sig för att vara företag.

Vi har nu Àven gått ut med en tydlig varningstext på vår hemsida för att uppmÀrksamma besökare på situationen.

Om du har möjlighet får du gÀrna kontakta oss på info@equilo.com och bifoga en skÀrmdump av SMS:et. Det hjÀlper oss i vårt arbete med att anmÀla och stoppa detta.

Bra hjÀlp

Snabb och enkel service. Kontakt via SMS.

2026幎2月17日

Stort tack, Lars! 🧡
Vad fint att höra att kommunikationen fungerade smidigt och att processen upplevdes enkel för dig. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

5぀星のうち5の評䟡

JÀttebra kontakt och snabbt svar

JÀttebra kontakt och snabbt svar. Tack. Mvh Kristina Nilsson

2026幎2月18日

Tack så mycket, Kristina! 🧡
Det glÀder oss att kontakten kÀndes enkel och att du fick snabbt svar. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse!

Gick snabbt och smidigt

Gick snabbt och smidigt. Pengarna samma dag. Tack Simon.

2026幎2月12日

Tack så mycket, Susanne! 🧡
Vi blir glada att höra att allt gick smidigt och att du fick pengarna samma dag. Simon skickar också ett stort tack för din recension!

5぀星のうち4の評䟡

Smidig support mycket enkel betalning

2026幎2月19日

Tack så mycket, Per! 🧡
Vad roligt att höra att du uppskattade vår support och att betalningen fungerade smidigt. Vi strÀvar alltid efter att göra det enkelt för våra kunder och uppskattar din feedback!

5぀星のうち5の評䟡

jag fick det jag önskade

jag fick det jag önskade, det gick snabbt, så jag Àr jÀttenöjd

2026幎2月17日

Stort tack, Dan! 🧡
Vi Àr glada att höra att allt gick snabbt och att du Àr nöjd med upplevelsen. Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme!

5぀星のうち5の評䟡

Tydlig information och det gick fort

Tydlig information och det gick fort att ansöka. Fick svar dagen efter. Det enda Àr att jag önskade lite större lån!

2026幎2月6日

Stort tack, Erik! 🧡
Vad roligt att höra att du upplevde processen som tydlig och smidig. Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

5぀星のうち5の評䟡

Gick vÀldigt snabbt och smidigt

Gick vÀldigt snabbt och smidigt. Hade pengarna samma dag.

2026幎2月4日

Stort tack, Jim! 🧡
Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt för dig. Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme!

Enkelt att ansöka

Enkelt att ansöka, fin kontakt mycket snabbt och vÀnligt bemötande!

2026幎2月9日

Equilo からの回答

Tack för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du upplevde ansökan som enkel och att kontakten varit bÃ¥de snabb och trevlig. Det betyder mycket för oss. Varmt vÀlkommen Ã¥ter!😊

5 av 5 stjÀrnor

NÀr dom ovÀntade utgifter kommer så Àr equilo snabbt dÀr för undsÀttning

2026幎2月4日

Stort tack, Mikko! 🧡
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och Àr glada att kunna vara ett stöd nÀr det behövs. Tack för ditt förtroende!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。