䌁業情報

1. 化粧品・銙氎提䟛業者
  2. 化粧品卞業者

圓該䌁業による蚘述

Odkryj świat piękna z Blissim! Od 10 lat inspirujemy pasjonatów urody w całej Europie, oferując najlepsze kosmetyki w formie wyjątkowych zestawów. Dołącz do ponad 230 000 subskrybentów i odkrywaj co miesiąc nowe marki i produkty dopasowane do Twojego stylu i potrzeb skóry. KaÅŒda paczka Blissim zawiera pięć starannie wybranych produktów, które pozwolą Ci testować, eksperymentować i odkrywać kosmetyczne perełki idealne dla Ciebie.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Nie dajcie się oszukać

Nie dajcie się oszukać. Ta firma to jakaś pomyłka. Zamawiałam chyba wszystkie dostępne boxy na rynku i nigdy nie zostałam tak oszukana, a później potraktowana tak przez obsługę klienta. Zamówiłam kwietniowego boxa na próbę: wybrałam opcję "100% odkryć", w która na zdjęciu była prezentowana przez kosmetyki:
1.Nuxe Merveillance lift
2.Invisiboble 5in1 styling crÚme
3. Merci Handy Rescue Sérum Ongles & Cuticules
4. Coreme Gelée Micellaire
5. Manucurist Active Glow
6. Belif Aqua Bomb Cica Creme Stress Shooter
7. SVR Sebiaclear Gel Flash 4h.

Rozumiem, ÅŒe do pudełka wkładają tylko 5 produktów. I ja dostałam 4 pierwsze produkty z listy plus jakiś niewskazany przez nich ÅŒel do brwi. Czyli usunęli z pudełka najdroÅŒsze kosmetyki i wsadzili jakiś randomowy ÅŒel do brwi. Gdybym wiedziała, ÅŒe zrobią mi taką podmianę, to w ogóle bym nie zamawiała tego pudełka. Napisałam do obsługi klienta, ÅŒe chciałabym wymienić sam ten ÅŒel na inny kosmetyk z listy. Dostałam odpowiedź " Pudełko blissim zawiera 5 produktów. Zdjęcie przedstawia produkty, które MOGĄ znaleźć się w pudełku". UwaÅŒam, ÅŒe firma wprowadza klientów w błąd i jak widać, nie ma wsparcia w obsłudze klienta. Nie polecam.

2026幎5月8日
Blissim Polska 🇵🇱 ロゎ

Blissim Polska 🇵🇱 からの回答

Bardzo nam przykro z powodu Twojego doświadczenia i rozumiemy Twoje rozczarowanie.

Chcielibyśmy dokładniej przyjrzeć się Twojej sprawie i ją wyjaśnić. Czy moÅŒesz przekazać nam swoje dane za pośrednictwem Trustpilot, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i lepiej zrozumieć sytuację?

Pozostajemy do Twojej dyspozycji.

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo fajne pudełko z kosmetykami

Bardzo fajne pudełko z kosmetykami, moje pierwsze to kwietniowe, byłam mile zaskoczona dobrej jakości produktami i jednocześnie nowościami bo nigdy ich nie uÅŒywałam, cieszę się ÅŒe mogę testować kosmetyki z róŌnych krajów:) zdecydowanie polecam;)

2026幎4月30日

Amazing products

Amazing products, always shipped on time, I have nothing negative to say. Love it! I tried subscription’s beauty boxes in the past and this one in my opinion is the best so far :)

2026幎4月9日

Świetne produkty

Świetne produkty, idealnie skomponowane,dzięki którym moÅŒna zadbać o twarz, włosy i paznokcie. Szybka wysyłka, cena jest naprawdę świetna i duÅŒo niÅŒsza niÅŒ kupując produkty osobno. Polecam!

2026幎4月6日
5぀星のうち5の評䟡

Blissim to świetna opcja dla osób

Blissim to świetna opcja dla osób, które lubią testować nowe kosmetyki bez wydawania fortuny. Co miesiąc otrzymujesz pudełko z ok. 5 produktami (często miniatury, czasem full size), dopasowanymi do Twojego typu urody
Na plus:
✔ moÅŒliwość poznania nowych marek i kosmetycznych perełek
✔ personalizacja pod skórę i włosy
✔ atrakcyjna wartość produktów względem ceny boxa
✔ przyjemny efekt „niespodzianki” co miesiąc 🎁

2026幎3月12日
5぀星のうち1の評䟡

Tragedia

Tragedia, formularz nie zapisał ostatniej cyfry telefonu w związku z czym paczka dotarła do paczkomatu i wróciła do nadawcy - czuję się okradziony - strona blissim jest koszmarna

2026幎3月2日
Blissim Polska 🇵🇱 ロゎ

Blissim Polska 🇵🇱 からの回答

To nie jest normalne, bardzo przepraszamy za tę sytuację. Prosimy o przesłanie nam swoich danych – wyślemy przesyłkę ponownie z właściwym numerem. Proszę się nie martwić 🙏

Moje doświadczenie z Blissim Polska

Moje doświadczenie z Blissim Polska było bardzo pozytywne. Cały proces przebiegł sprawnie, wszystko było dobrze zorganizowane, a komunikacja jasna i na wysokim poziomie. Widać profesjonalne podejście i dbałość o szczegóły. Zdecydowanie polecam innym i chętnie skorzystam ponownie

2026幎1月1日

Cudowne produkty

Cudowne produkty - sam lakier, który otrzymałam w paczce to koszt ponad 100 zł w perfumeriach - jest świetny i utrzymał mi się przez nad tydzień na paznokciach. Pozostałe produkty równieÅŒ trafione i świetnej jakości - kremu uÅŒywam codziennie, świetnie nawilÅŒa. Polecam!

2025幎12月19日
5぀星のうち4の評䟡

Dostałam dzisiaj przesyłkę

Dostałam dzisiaj przesyłkę. Bardzo podoba mi się zróŌnicowanie produktów, bo w moim grudniowym boxie znalazły się paletka cieni do powiek, przepiękny róŌ od marki Tarte, ÅŒel do mycia twarzy a takÅŒe kropelki rozświetlające. Jestem bardzo zadowolona z doboru 🩷

2025幎12月8日

Wierna klientka

Poznałam Blissim mieszkając jeszcze we Francji, później po przeprowadzce zamawiałam z wysyłką do Polski ☺ od lat czekam na Blissim Polska 🥰 uwielbiam ten moment w miesiącu kiedy dostaje paczuszkę i mogę przetestować nowe produkty, odkryłam tak wiele perełek do których chętnie wracam ❀

2025幎11月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス