Banner for Bliwa

4,037
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Kunde föra över via fil från datorn, handlingar, kvitton och journaler. Bra! Men jag fick och får vänta för länge på bedömning och utbetalning. 🤷‍♂️ ni måste nog anställa fler skadereglerare … ?

5つ星のうち3の評価

Har ett pågående skadeärende efter ett olycksfall. Saknar återmatning och status i ärendet. Har kontaktat er via mail. Får bara till svar att man väntar på handlingar i ärendet. Saknar en handlä... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bra att jag kunde mejla kvitton etc till er när jag inte lyckades göra pdf-filer via inloggning på er hemsida. Bra att jag även kunde ringa till er, att inte allt är digitalt! Bra att jag fick snab... もっと見る

5つ星のうち5の評価

All kontakt med er har varit med ett positivt bemötande.kan varmt rekommendera Bliwa till alla. Bra service och snabb utbetalning.Handläggningstiden tyckte jag var lite lång men det var den nog int... もっと見る

企業情報

5. 事故保険会社
  6. 生命保険代理店
  7. 保険代理店

当該企業による記述

Bliwa skiljer sig från andra försäkringsbolag. Vi är specialister som försäkrar människor för livet, arbetslivet och allt däremellan. Det präglar vårt erbjudande, hur vi är som företag, vår arbetsplats och alla som jobbar på Bliwa. Bliwa är ett ömsesidigt specialistbolag som erbjuder personförsäkring. I samarbete med företag och organisationer försäkrar vi nära en miljon människor. Vi erbjuder försäkringar som ger ekonomisk trygghet vid olycksfall, sjukdom, dödsfall eller arbetslöshet, och snabb tillgång till sjukvård när det behövs.

ほぼ満足

(4,037)

過去12か月のレビュー数: 847件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Med en aggressiv cancer fick jag jaga…

Med en aggressiv cancer fick jag jaga er och fick till mig att jag skulle skriva ut journal för 6 år tillbaka och posta till er vilket är fullkomligt icke relevant i sammanhanget då man hade skickat in sjukintyg. Utbetalning drog iväg 3 veckor över tiden.

Hej Ida,

Vi beklagar att vår skadereglering inte motsvarat dina förväntningar. Det finns olika saker som kan påverka processen i skaderegleringen och i många fall räcker det inte med ett sjukintyg utan vi behöver också få in journaler.

Om du vill få klarhet i just ditt skadeärende uppmanar vi dig att ta kontakt med mina kollegor på Skador så kommer de försöka hjälpa dig och har du andra frågor är du varmt välkommen att kontakta Kundservice på 08-696 22 80.

snabb komunikation och svar tid

snabb komunikation och svar tid

Bliwa からの回答

Vad roligt att höra att du fick snabba svar i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Bra bemötande

Bra bemötande. Väl förklarat vad som ska göras. Mycket hjäpliga.

Hej Andreas,

Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande och bra svar kring vad som behövde göras i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Bra och tydliga!

Hej Jan,

Vad roligt att höra att vi var bra och tydliga i hanteringen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

5つ星のうち5の評価

Mycket trevligt bemötande i den…

Mycket trevligt bemötande i den telefonkontakt jag har haft.

Hej Birgitta,

Vad roligt att höra att du fick ett mycket trevligt bemötande i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

5つ星のうち5の評価

All kontakt med er har varit med ett …

Bra service och snabb utbetalning.Handläggningstiden tyckte jag var lite lång men det var den nog inte,det är jag som inte är van helt enkelt.
/Tack!

Hej Mats,

Vad roligt att höra att du fick ett positivt bemötande, bra service och snabb utbetalning i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Otroligt bra service!

Hej Vicktoria,

Vad roligt att höra att du fick otroligt bra service i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

5つ星のうち5の評価

Bra service med snabb hantering

Bra att jag även kunde ringa till er, att inte allt är digitalt!
Bra att jag fick snabb hjälp och ersättning för mina utlägg/kostnader.

2026年9月10日

Hej Britta,

Tack för fin feedback, och för oss är det viktigt att man som kund alltid kan höra av sig till oss för att få hjälp och guidning med sitt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Väldigt enkelt och snabbt hanterat

Väldigt enkelt och snabbt hanterat
Bara massor med plus

2026年9月12日

Hej Pierre,

Tack snälla för din feedback! Vad roligt att höra att allt gick enkelt och snabbt i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

5つ星のうち1の評価

Avslog först och hänvisade till…

Avslog först och hänvisade till trafikförsäkring trots att de inte finns ett fordon inblandat- fick överklaga! Har barn premium försäkringen. väldigt lång handlingstid ungefär 3månade med påstötning för att sedan få 877kr för utlägg av kvitton på såromläggning på sonen. Haft bliwa som innan var förenade liv i över 20år via jobbet. Detta är första gången försäkringen används. Verkligen jättetråkigt! Jag blir faktiskt uppriktigt rädd om något allvarligt skulle hända för det känns långt ifrån som ett tryggt bolag.

2026年9月10日

Hej Angelica,

Tack för din feedback och jag kan bara be om ursäkt att vi inte kunnat ge dig den service du borde ha fått.

Vi har under en lång period haft längre handläggningstider än normalt och mina kollegor jobbar på så mycket de kan för att hjälpa alla våra kunder.

Däremot är det väldigt får oss att vi är tydliga och att du som kund förstår våra villkor och när en skada är ersättningsbar eller inte samt vilken typ av ersättning du som kund kan få. Ta gärna kontakt med oss igen så att vi kan hjälpa dig med de frågor du har.

5つ星のうち5の評価

Tycker att ni tog mitt ärende på…

Tycker att ni tog mitt ärende på allvar, och betalade ut, betyder mycket 🙏

Bliwa からの回答

Vad roligt att höra att allt fungerade bra med handläggningen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Allt funkade smidigt

Allt funkade smidigt

Hej Nichlas,

Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt med handläggningen av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

5つ星のうち1の評価

När det väl händer så får man ingen…

När det väl händer så får man ingen hjälp.

2026年8月15日
自発的なレビュー

Hej Annelie,

Tack för din feedback. För oss är det viktigt att vi är tydliga och att du som kund förstår våra villkor och när en skada är ersättningsbar eller inte. Tveka inte att kontakta oss igen och prata med skadeavdelningen så att det inte blivit något missförstånd.

Om du inte är nöjd ned vår bedömning har du möjlighet att höra av dig till vår klagomålsansvarig på klagomalsansvarig@bliwa.se.

5つ星のうち3の評価

Det är inte självklart hur man ska…

Det är inte självklart hur man ska fylla i portalen för att få ersättningen.

Hej Christer,

Tack för din feedback och vad tråkigt att höra att det har varit krångligt eller inte fungerat på ett lätt sätt när du försökt att anmäla din skada på Mina Sidor.

Tveka inte att kontakta Kundservice på 08-696 22 80 så vi kan få en chans att guide dig.

Lätt att ha kontakt med

2026年8月22日

Hej Helena,

Vad roligt att höra att det var lätt att ha kontakt med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

5つ星のうち5の評価

Bliwa förstod mitt problem och hjälpte…

Bliwa förstod mitt problem och hjälpte mig på ett bra sätt!

2026年9月4日

Hej Ann-Catrine,

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

5つ星のうち4の評価

Jag har alltid fått ett bra bemötande…

Jag har alltid fått ett bra bemötande när jag har kontaktat Bliwa. Dock tror jag att Bliwa skulle kunna bli ännu bättre om de kunde kommunicera till sina kunder.

2026年9月4日

Hej Görel,

Vad roligt att höra att du alltid fått ett bra bemötande när du kontaktat oss. Men tråkigt att höra att vi inte kommunicerar på ett bra sätt med dig som kund. Tveka inte att höra av dig till oss på 08-696 22 80 och berätta mer så vi kan ta det vidare i organisationen.

5つ星のうち5の評価

Super trevlig bemötande och snabb…

Super trevlig bemötande och snabb hantering

2026年9月3日

Hej Annika,

Vad roligt att höra att du har fått supertrevligt bemötande och snabb hantering i dina kontakter med oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Tack för omtanke!

Tack för omtanke!

2026年9月5日

Hej Sofia,

Tack för fin feedback och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Snabb återkoppling 🌟

Smidig och snabb hantering👏

2026年9月2日

Bliwa からの回答

Vad roligt att höra att du har fått en smidig och snabb hantering av ditt ärende. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。