Echt een geweldig bedrijf is dit. Had 2 prachtige boeketjes besteld voor op het graf van mijn moeder en de moeder van een vriendin. Te laat besteld door mij en het kon dus ook niet meer op Moederdag b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De bloemen moesten in de kamer van het ziekenhuis afgeleverd worden, maar zijn hier niet afgegeven. Hierdoor heeft mijn inmiddels niet meer jarige vriend de bloemen nog steeds niet ontvangen. Duur zin... ãã£ãšèŠã
Het is vandaag moederdag, de brievenbus bloemen zouden gisteren bezorgd moeten worden, maar ik kreeg bericht dat deze niet bezorgd konden worden en daarom moet ik wachten en kijken op track en trace v... ãã£ãšèŠã
Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãã©ã€ ãã©ã¯ãŒ ã·ã§ãã
- eã³ããŒã¹ ãœãªã¥ãŒã·ã§ã³æäŸæ¥è
- è±ã®å® é
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BloomGift â dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooie bos
Perfect geregeld,netjes verpakt en optijd bezorgd.

BloomGift ããã®åç
Helaas niet bezorgd volgens afspraak
Heb geen bevestiging en track en trace ontvangen van ontvangst bezorgservice. Ook niet bezorgd op afgesproken datum, erg teleurstellend. Wel op tijd besteld en afgerekend. Hopelijk is het nog onderweg.

levering bloemen om 21.05
De bloemen zijn wel geleverd maar pas om 21.05. Dat is erg laat.
Had graag gezien dat ze eerder op de dag geleverd waren

BloomGift ããã®åç
Zeer klein boeketje voor dat prijs konâŠ
Zeer klein boeketje voor dat prijs kon nog liever een bos bloemen kopen schrok toen ik de doos zag

bloomgift ontvangen en verstuurd
Zelf van iemand een bloomgift ontvangen en was helemaal âtopâ
Met die ervaring ook een kennis een bloomgift verstuurd.
Goed en volgens afspraak afgeleverd, verse bloemen. Ook goede communicatie.
Bloomgift is een aanrader!

BloomGift ããã®åç
Het bouquet is precies op de verjaardagâŠ
Het bouquet is precies op de verjaardag van onze dochter bezorgd en was in prima conditie.

BloomGift ããã®åç
Schattig zijden boeketje als verassingâŠ
Schattig zijden boeketje als verassing voor mijn moeder laten bezorgen
Ze is er weg van

Super blij mee
Super blij mee! Wat een top bedrijf zeg! Snel geleverd , prachtige bloemen

Rode roosjes voor troost
De ontvangers waren zeer tevreden en netjes optijd bezorgd.
Het was een "sterkte" box met rode roosjes.

BloomGift ããã®åç
Goede service , duidelijke site , genoeg keuzes en geeft voldaan gevoel

BloomGift ããã®åç
Goede kwaliteit en leuk om kado te doen
Altijd leuk om bloomgift bloemen te versturen.Ontvangers zijn er altijd door verrast en blij mee.Mooie bloemen en altijd vers.

BloomGift ããã®åç
Ik heb geen idee of de bloemen zijnâŠ
Ik heb geen idee of de bloemen zijn aangekomen.
Heb ook geen track en trace code gekregen en ook niet via de mail of de bloemen zijn bezorgd.
Denk niet dat ik nogmaals bij bloomgift ga bestellen.

BloomGift ããã®åç
Bloemetje zag er echt mooi uit
Bloemetje zag er echt mooi uit , nette bezorging
Ik en de ontvanger waren echt blij en tevreden

Mooie meerkleurige roosjes
Mooie meerkleurige roosjes, netjes op tijd bezorgd

BloomGift ããã®åç
Helaas had de chauffeur geen briefje inâŠ
Helaas had de chauffeur geen briefje in de brievenbus gedaan⊠maar goed dat ik checkte of de persoon wie ik een cadeau stuurde alles had ontvangen want die wist een dag later nog van niks.
Leuk voor een keertje dit, maar dit word geen tweede keer jammer.

Mooi boeket
Mooi boeket!
Ontvanger was superblij met de bloemen en op haar foto ziet het boeket er mooi uit, ook de verzorgde verpakking van het boeket.

Altijd leuk
Altijd leuk, een bloemen in de brievenbus. Tijdens de bestelling komt de vraag of er een kaartje bij moet. Ik koos voor geen, maar dacht dat de ontvanger wel ergens de afzender zou kunnen zien. Dat was echter niet het geval; zij ontvingen een anoniem pakketje. @ bloomGift: Misschien handig om dat er bij te vermelden! Verder top!

BloomGift ããã®åç
Ontvanger super blij met de mooieâŠ
Ontvanger super blij met de mooie bloemen

Mooie boeketjes en bloemgeschenken
Mooie boeketjes en bloemgeschenken. Helaas wordt de gewenste leverdatum niet altijd gehaald. Ons verjaardags- boeketje in hoedendoosje werd een dag later bij de ontvanger bezorgd, voor haar een feestelijke day-after maar toch.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ