Meeste bloemen erg mooi en natuurgetrouw. Enkele tak te fel en plastic achtig. Vooral rozen zijn mooi. Levering snel en mooi verpakt. Geven nu aan dat volledige assortiment vernieuwd wordt en echt... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prachtige, niet van echt te onderscheiden, bloesem takken gekocht. Deze waren mooi samen gebonden en konden direct in de vaas worden gezet. Een aanwinst op het dressoir in de kamer. De takken waren sn... ãã£ãšèŠã
Zojuist is mn bestelling bezorgd. Wat een fantastische boeketjes. Ik had mn neus al boven het 1e boeket hangen toen ik dacht:" well duh, die kunnen niet naar verse bloemen ruiken he...". Groot suc... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb een prachtig boeket besteld, maar wilde graag een paar bloemen vervangen omdat ik deze al had uit een eerdere bestelling. Ben enorm goed en snel geholpen via de app-service en ben helemaal blij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooie bloemen
Mooie zijden bloemen die niet van echt te onderscheiden zijn. Zeer mooie bijpassende vazen.
niet afgeleverd op de gevraagdeâŠ
niet afgeleverd op de gevraagde leveringsdatum - geen gel in het boeket onderaan dus alle rozen waren de dag nadien naar de bloemenhemel
Prachtige bos
Prachtige bos. Alleen de vaas âŠ. ging meteen mee omâŠwe moesten de takken helaas uit elkaar halenâŠ
Hebben een mooi veld boeket besteld
Hebben een mooi veld boeket besteld. Dasrbij keam ook een gratis bosje tulpen. Wat een verrassing. De zijde bloem zijn heel mooi. Wij zij heel blij met de de duurzame bloemen. En de aftersale is heel goed. Dat is misschien wel nog belangrijker.
Top boeket van Blooming Good
Wat een mooie bos bloemen hebben we ontvangen. Iedereen is er van onder de indruk! De vaas past er ook heel goed bij.
Heel blij met deze bloemen
Ik heb al meerdere keren boeketten besteld. Altijd tevreden, want mooie, gevarieerde boeketten voor - gezien ook de kwaliteit - een redelijke prijs. Ditmaal ook een leuke aanbieding met vaas
Mooie boeketten en bezorging loopt goed!
Prachtige bloemen en goede service..
Mooi boeket
Vlotte levering, mooi boeket, goed verpakt en gepersonaliseerd kaartje er bij.
Snel geschakeld ove reen zakelijkeâŠ
Snel geschakeld ove reen zakelijke zending, prettig contact
Helemaal goed
Prachtig boeket, mooi en zorgvuldig verpakt, goede communicatie, snelle levering. Helemaal goed dus
Mooie bloemen redelijk natuurgetrouw
Levering snel en mooi verpakt.
Geven nu aan dat volledige assortiment vernieuwd wordt en echter eruit zal zien. Helaas te laat voor mijn bestelling
Un ptit coucou
Bonjour, j'ai reçu mon bouquet avec le vase ce matin, c'est magnifique je n'espérais pas tant, je suis vraiment contente il rend à merveille sur mon meuble dans l'entrée.
Merci j'ai fait un trÚs bon choix.
Salutations
Je suis trÚs ravie du bouquet achetéâŠ
Je suis trÚs ravie du bouquet acheté .jâai apprécié la qualité des fleurs avec une impression de fleurs naturelles . La société assure une livraison de qualité . Le bouquet sâharmonise parfaitement dans mon intérieur
Prachtige bloemen.
Prachtige bloemen.
Zorgvuldig verpakt en verstuurd.
Daarna een cadeaubon besteld om iemand te verrassen. Deze werd ook mooi verstuurd.
Prachtige bloemen
Mooie bloemen en taken. Zorgvuldig samengesteld en goed verpakt bezorgd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ