Sto usando da 2 mesi gli integratori per capelli e il siero Bloom Robbins. Mi sto trovando veramente bene. Le gummies sono buonissime e questo mi aiuta ad essere veramente costante. Il siero Ú molto l... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Plusy: RÜchle dodanie, krásny dizajn, veÄŸmi prÃjemná vÃŽÅa, fajn vÜsledok po umytà - uvidÃm po dlhÅ¡om pouÅŸÃvanà najmÀ gumÃkov a séra, ale zatiaÄŸ spokojnosÅ¥ MÃnusy: Vyššia cena, kondicionér sa veÄŸmi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We know your hair is sooo imporant to you - and we're here to help. We create extra-effective, modern, natural and additives-free hair care and hair-growth vitamins. Cannot wait to meet your new hair? Come closer and try Bloom Robbins.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÄhem rakoviny jsem pÅiÅ¡la úplnÄ oâŠ
BÄhem rakoviny jsem pÅiÅ¡la úplnÄ o vlasy. ZaÄaly pomalu a jistÄ růst ale pak se délka zastavila. Rozhodla jsem se, ÅŸe zkusÃm bonbonky na doporuÄenÃ. A svÄte div se, vlasy rostou a houstnou jsem nadÅ¡ená a ani ne po tÅetÃm balenà vidÃm vÜsledky s tÃm, ÅŸe se mÄ lidi ptajà jestli nosÃm znovu paruku. Produkty skvÄlÜ a urÄitÄ budu vyuÅŸÃvat dál.
super produkt! MusÃÅ¡ vyskúšaÅ¥
RÜchle dodanie, skvela chuÅ¥ a hlavne gumici proti vypadávaniu vlasov, naozaj fungujú. DoporuÄujem!!
Padanie vlasov poÄas dojÄenia
PoÄas dojÄenia mi zaÄali straÅ¡ne padaÅ¥ vlasy,dostala som gumiky ako darÄek,moc som tomu neverila ale zaÄali mi vyrastaÅ¥ nové vlasyðaj keÄ mi stále padajú,ale aspoÅ uÅŸ rastú nové,uÅŸ mám druhé balenieâºïž
Produkty sú naozaj skvelé
Produkty sú naozaj skvelé. UÅŸ po mesiaci pouÅŸÃvania vidno na vlasoch rozdiel rastú rÜchlo a taktiezÌ je to vidno aj na pleti je oveÄŸa krajÅ¡ia ako pred tÜm. CukrÃky pouÅŸÃvam uÅŸ cez 2 rok s nejakou tou pauzou a som vÅŸdy spokojná
ÃÅŸastné -chutné
ÃÅŸastné -chutné , mne pomohli . Vlasy rastú a hlavne nepadajú
Skvele
Skvele, vlasy mám oveÄŸa zdravÅ¡ie a rÜchlejÅ¡ie rastu ð
UÅŸÃvanie vitamÃnov sa mi osvedÄilo uÅŸâŠ
UÅŸÃvanie vitamÃnov sa mi osvedÄilo uÅŸ niekoÄŸkokrát. Vlasy rástli rÜchlejÅ¡ie,mali lepÅ¡iu kvalitu a celkovo vyzerali lepÅ¡ie. Prvé vÜsledky som zaÄala vidieÅ¥ pribliÅŸne po 2 tÜşdÅoch uÅŸÃvania.
Tieto vitamÃny chutia skvele :) aâŠ
VÜborná chuÅ¥ vitamÃnov a hlavne mi pomohli. OdporúÄam.
VitamÃny na vlasy,pro lepšà spánek
VitamÃny na vlasy jsou skvÄlÜ,chutnÜ doporuÄuju vÅ¡ema deseti. PÅestaly mi padat vlasy a to mi padaly straÅ¡nÄ. Rostou mi nové vlasové pÅÃrůstky,vÅ¡imla si toho i kadeÅnice. Mám pevnÄjšà nehty. Také gumÃdci na lepšà spánek jsou boÅŸÃ,lépe a rychleji usÃnám a nebudÃm se tolik. KdyÅŸ uÅŸ se vzbudÃm, rychleji znovu usnu. Dokonce jsem koupila i dÄtem probiotika a na imunitu a dÄtem dÄlajà dobÅe a chutnajà jim. Za nás úşasná firma.
Very good for my hair
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹