Blowie レビュー 229

TrustScore 5段階評価の4.5

4.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

We hadden Damiana gekocht ter vervanging van Paucho (de oude Greengo), maar het is veel te fijn poeder, dus we kunnen er geen joint van rollen. Ik heb er dan maar een theetje van getrokken, maar ik vo... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Ik geniet al maanden van de fantastische tabaksvervanger van Blowie. Het rookt zacht, gemakkelijk en consistent. de (voor mij) lichte "mint" smaak ervaar ik als zeer aangenaam. Al ervaart niet ie... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Prettige en snelle communicatie; de bestelling kwam zonder problemen aan. Damiana is zeker aan te raden als alternatief voor tabak. Stanley en Stef, de mensen achter Blowie, zijn verder twee jovele... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Blowie is een heerlijk zacht tabaksalternatief. Door zijn frisse minty geur en smaak is het een ideale kruidenmix om te combineren met jouw favoriete wietje, zonder dat het te zwaar op de keel valt. D... もっと見る

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Topperrr

Gewoon doen wat er gezegd word.
Top houden zo

2025年11月27日

Hi,

Dank je wel voor je bericht en het vertrouwen. Fijn om te horen dat alles duidelijk is verlopen en zo ervaren werd.

Snel binnen

Snel binnen, snelle reactie op vragen. Topspul

2025年11月27日

Hi Alex,

Leuk om te horen dat alles zo vlot verliep en je tevreden bent over het product! Bedankt dat je dit even liet weten.

Weinig takjes

2025年9月15日

Hi JJMaximo,

Goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de blend.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. In de tabaksvervanger geen takjes en het brand goed. Smaakt veel beter dan de meeste tabaksvervangers

2025年9月29日

Hi Romy,

Dank je wel voor je positieve feedback!
Fijn om te horen dat de levering goed verliep en dat je tevreden bent over de kwaliteit en smaak van de blend.

Prima!

Fijne site om te bestellen, snel geleverd. Blij mee.

2025年9月29日

Hi Sonja,

Bedankt voor je leuke review!
Goed om te horen dat het bestellen vlot ging en je tevreden bent met je aankoop.

Perfect product

Perfect product, besteling zonder problem.

2025年9月24日

Hi Walter,

Bedankt voor je review! Fijn dat alles soepel is verlopen met je bestelling en dat je tevreden bent met het product.

Snel

Snelle levering en een zeer goed product om goed door te kunnen slapen.

2025年9月21日

Hi Cecile,

Dank je wel voor je positieve review. Fijn dat het product en de levering zo goed bevallen en dat je er baat bij hebt met slapen.

5つ星のうち1の評価

Niet erg geslaagd

Niet grof bedoeld maar ik heb dit 1malig uitgeprobeerd ik moest inhaleren als een halve zot omdat het product totaal niet geleidelijk brand eerlijk gezegd de smaak viel ook enorm tegen past niet bij cannabis.

2025年9月10日

Hi Lewis,

Dank je wel dat je je ervaring met ons deelt. Jammer dat het product niet voldeed aan je verwachtingen — we waarderen je feedback en nemen dit zeker mee.

....

Stef was very helpful

2025年8月27日

Hi Mateo,

Thank you for your kind words — glad I could help you out. Always here if you need anything else.

Best regards,

Alleen maar positief

Makkelijk te bestellen en supersnel in huis; elke bestelling opnieuw...

2025年7月27日

Hi Miranda,

Dank je wel voor je fijne woorden! Super om te horen dat alles steeds zo soepel verloopt met je bestellingen.

Snel leveren

2025年8月3日

Hi Huub,

Bedankt voor je review — fijn dat de levering naar wens was. We staan klaar als je nog iets nodig hebt.

5つ星のうち4の評価

Goed product

Goed product, vlotte bestelling & levering

2025年7月9日

Hi Michaël,

Bedankt voor je review! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de levering!

Stanley - Blowie

Goed produkt

2025年6月30日

Hi Charlotte,

Dank je wel voor je review en fijn dat je tevreden bent met je aankoop. Laat het gerust weten als je nog vragen hebt.

5つ星のうち1の評価

Smaakt nergens na.

2025年6月20日

Hi Wilco!

Bedankt voor je review.

Onze tabaksvervanger is bewust ontwikkeld met een milde en lichte smaak, zodat het perfect te combineren is met wiet en je de wietsmaak goed blijft proeven. Jammer om te horen dat de damiana niet in de smaak viel bij jou – smaken verschillen natuurlijk, maar we waarderen je eerlijke feedback!

Stanley - Blowie

Makkelijk draaiende vloei grootverpakking

Fijn dat deze makkelijk draaiende vloei in een grootverpakking gekocht kan worden

2025年5月13日

Hi Peter,

Top dat je tevreden bent met de grootverpakking! Goed om te horen dat het rollen lekker makkelijk gaat 😄

Stef – Blowie

5つ星のうち3の評価

Eindelijk kortingactie

Eindelijk kortingactie, maar helaas net iedere keer als ik al bestelling heb gedaan

2025年5月9日

Hi R. Hagen,

Dank je wel voor je feedback — we snappen dat het balen is als de korting nét na je bestelling komt. We nemen dit mee en kijken hoe we vaste klanten vaker kunnen belonen.

5つ星のうち5の評価

De bestelling was heel snel bezorgd…

De bestelling was heel snel bezorgd maar waar ik vooral blij mee ben is dat de damiana heel fijn gemalen is en zonder takjes, dat heb je bij de concurrent niet. Echt ideaal om mee te draaien als tabaksvervanger.

2025年5月4日

Hi Cordi,

Wat super om te horen dat je tevreden bent met onze Damiana en de bezorging. Bedankt voor de mooie review.

Heel veel plezier gewenst met jouw Blowie Damiana!

5つ星のうち2の評価

Prima maar blijft zeer vermalen waardoor draaien lastig is en waardoor je rook ervaring echt verminderd wordt...zou andere alternatieven proberen

2025年5月6日
自発的なレビュー

Hi AS,

Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze site en service.

5つ星のうち4の評価

4 sterren omdat het vaak is uitverkocht…

4 sterren omdat het vaak is uitverkocht en heb je toevallig de laatste besteld dan kan je lang wachten tot het weer voorradig is , product is gewoon goed

2025年4月9日

Beste Jaap,

Allereerst hartelijk dank voor de review en fijn om te horen dat je tevreden bent over het product!

We waarderen je feedback over de voorraad, zodat wij dit kunnen verbeteren. We werken er hard aan om onze voorraad beter af te stemmen zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.

Nogmaals dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Het kruid is te fijn van structuur; opgelost

Het kruid is te fijn van structuur, waardoor je joint dichtslibt als je er aan trekt.

Inmiddels contact gehad en ik krijg een nieuwe zak Damiana. Klasse van Blowie!

2025年3月23日

Hi Joop,

Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat een te fijne structuur het rollen en roken kan bemoeilijken. We nemen je opmerking mee in onze kwaliteitscontrole om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。