We hadden Damiana gekocht ter vervanging van Paucho (de oude Greengo), maar het is veel te fijn poeder, dus we kunnen er geen joint van rollen. Ik heb er dan maar een theetje van getrokken, maar ik vo... もっと見る
企業が回答しました
Ik geniet al maanden van de fantastische tabaksvervanger van Blowie. Het rookt zacht, gemakkelijk en consistent. de (voor mij) lichte "mint" smaak ervaar ik als zeer aangenaam. Al ervaart niet ie... もっと見る
企業が回答しました
Prettige en snelle communicatie; de bestelling kwam zonder problemen aan. Damiana is zeker aan te raden als alternatief voor tabak. Stanley en Stef, de mensen achter Blowie, zijn verder twee jovele... もっと見る
Blowie is een heerlijk zacht tabaksalternatief. Door zijn frisse minty geur en smaak is het een ideale kruidenmix om te combineren met jouw favoriete wietje, zonder dat het te zwaar op de keel valt. D... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Het kruid is te fijn van structuur, waardoor je joint dichtslibt als je er aan trekt.
Inmiddels contact gehad en ik krijg een nieuwe zak Damiana. Klasse van Blowie!

Blowie からの回答
Super product! Paar weken geleden was mn shag op, alleen was het een vrij late tijd en tabak scoren anno 2025 is lastig, dus ik langs de shop voor tabaksvervanger en ze hadden mij Blowie aangeraden. En wat hebben hun gelijk! Brand goed, smaakt lekker in combinatie met wiet en het mooiste van alles ik heb in de tijd dat ik de vervanger gebruik 0,0 tabak op, niet als sigaret en niet in mn joint! Kan eindelijk zeggen dat ik gestopt ben met roken!

Blowie からの回答
zoals voorgaande leveringen super levering en erg fijn product.
Ben erg tevreden over het product.

Blowie からの回答
De damiana is perfect om je jointjes mee te roken. Perfecte tabaskvervanger met zo goed als geen takjes in. Mooi gruis dat heel smooth rookt. Zeker een aanrader!

Blowie からの回答
Het bestelde product, Damiana, was super snel in huis. netjes verpakt. Ook het product, dat ik voor het eerst bestelde, als tabak vervanger bevalt echt top, heel fijn. ik ga zeker opnieuw bestellen.

Levering binnen 1 dag.
Product is super fijn om te gebruiken, alleen een interessante nasmaak

Blowie からの回答
Het spul is zo fijn, dat bij het roken de helft opgezogen word, en de sigaret heel erg compact is, dat het moeilijk maakt een trekje te nemen, daarnaast maake het even verbranden zo goed als onmogelijk en krijg je 9/10x inbranders die net zo goed trekken als een chocolade sigaret.
De snaak is wel prima, ik zou alleen graag willen dat het iets grover zou zijn, het is echt absolute stof en dat draait gewoon niet. Ik ben weer overgestapt op shag. Heel jammer

Blowie からの回答
Goede kwaliteit voor mensen die houden van een jointje maar geen tabak willen gebruiken

Blowie からの回答
Prima aanbod, snelle levering. Ik vind alleen de naam 'blowie' op de envelop niet echt discreet en dat vind ik jammer

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。