Jeg har haft en fantastisk oplevelse med BM Gulvservice! De gav en god pris (væsentligt lavere end 2 andre jeg spurgte) og resultatet lever fuldt ud til mine forventninger! De kom torsdag og skulle sl... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Batric er virkelig imødekommende, reel og løsningsorienteret. Som gør-det-selv’ere havde vi desværre fået dårlig vejledning af et firma der solgte os olie til et nylagt klik-gulv. Det resulterede i... もっと見る
Fantastisk oplevelse, tusind tak til Batric og hans firma til at træde hurtigt til, efter vi havde brugt et andet gulvfirma, som havde ødelagt vores gulve. Kan varmt anbefales, hvis i ønsker et gulv m... もっと見る
企業が回答しました
Det er anden gang, jeg får lavet mine gulve hos BM Gulvservice, og jeg er endnu en gang virkelig glad og tilfreds med resultatet! De udfører deres arbejde utrolig professionelt, er meget dygtige og... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Hos BM Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i København, Ballerup og hele Danmark med fokus på kvalitet, præcision og lang holdbarhed. Gennem tæt samarbejde med kunden sikrer vi, at vi forstår dine behov og leverer et resultat, der matcher dine forventninger – og ofte overgår dem. Vores mål er at skabe smukke, slidstærke trægulve, der kombinerer håndværk, erfaring og høj kvalitet.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super flot arbejde
Super flot arbejde. 😁
Et professionelt firma man kan stole på, konkurrence dygtig pris samt meget venlige og dygtige medarbejdere

Flot arbejde
God service af håndværker der kom til aftalt tid og lavede et pænt arbejde. Gulvet står flot. Dog er jeg en smule bekymret for slidstyrken af den meget matte lak.

7 stjerner hvis vi havde den mulighed
7 stjerner hvis vi havde den mulighed. “SUPER” service og slutresultat fra Bm Gulvservice. 4 rum på 1sal er slebet og lakeret. Vil bruge dem igen senere på året når hele underetagen skal slibes og lakkes. Kan klart anbefales.

BM Gulvservice からの回答
Vi er virkelig tilfredse!
Vi er virkelig tilfredse med arbejdet fra BM Gulvservice. De slibede og behandlede alle vores gulve samt vores trappe med naturlak, og resultatet er blevet virkelig flot — især fordi gulvene havde meget forskellige udgangspunkter. Nogle rum havde helt dækkende tæpper, andre havde parket med rester af sort klæbelim, og nogle gulve var tidligere ludbehandlede.
Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt, og de var meget imødekommende omkring vores ønsker til rækkefølgen af arbejdet, da vi boede i huset imens. De kom til tiden hver dag og kommunikationen fungerede godt hele vejen.
Der opstod et lille hak i trappens sidevange efter slibemaskinen, men det blev håndteret rigtig fint. De kom hurtigt ud og kiggede på det efterfølgende og gav en mindre rabat som kompensation, hvilket vi satte stor pris på.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi vil klart anbefale BM Gulvservice.

Nice guys
Helped me move heavy furniture turning a multi-day job into a single day job. Nice guys!

Rigtig fint stykke arbejde
Rigtig fint stykke arbejde. Et firma, man kan stole på til en god pris.

Kan anbefales
Super vejledning, godt resultat og fair pris. Var færdige hurtigere end forventet.

Kæmpe anbefaling til BM Gulvservice
Kæmpe anbefaling til BM Gulvservice. Vi havde Marco ude hos os. Han var først og fremmest en virkelig flink og behagelig fyr. Han var super detaljeorienteret, kvaliteten af hans arbejde var i top og han ydede en service ud over det sædvandlige.

Meget tilfreds med BM Gulvservice
Meget tilfreds med BM Gulvservice. Vi havde fået slebet et ældre trægulv af en anden entreprenør, hvilket ikke levede op til vores forventninger. Vi havde derfor akut brug for udbedring inden vi skulle flytte ind, og der stod teamet hurtigt klar (endda i en weekend). Det blev klar til tiden og med et super flot resultat 🙏🏻🌟

BM Gulvservice からの回答
Vi er virkelig tilfredse med vores…
Vi er virkelig tilfredse med vores flotte nyslebne gulve- lyse og smukke, lige som vi ønskede dem :-) Teamet fra BM gulveservice har fra start til slut været engageret og professionelle i opgaven. Vi har undervejs haft nem og hurtig kontakt, fået god rådgivning, blevet mødt med forståelse og anerkendelse, og ikke mindst var teamet hurtige til at reagere og kom tilbage for at fixe et lille sted, hvor vi ikke var helt tilfredse. Alt i alt en virkelig god oplevelse med et superb resultat! 🤩

Rigtig flot resultat!
Jeg fik BM Gulvservice til at slibe, spartle (for sprækker) og oliere vores parketgulve og de er blevet SÅ flotte! Er super glad for resultatet. Drengene arbejdede nærmest i døgndrift for at nå deres deadline og som aftalt stod det hele færdigt og klar til malere tre dage efter de var begyndt. Kæmpe anbefaling herfra.

BM Gulvservice からの回答
Flotte gulve lige som vi ønskede det
Flotte gulve lige som vi ønskede det. Kommunikationen var i top. Kunne dog godt tænke mig at en anden gang, at man kunne sige ja/nej på forhånd hvis der kom et afbud så man viste at i BM kom tidligere.

BM Gulvservice からの回答
Jeg havde en rigtig fin oplevelse
Jeg havde en rigtig fin oplevelse.
Min oplevelse startede med en behagelig telefonsamtale med Patrick, som gav et rigtig fint tilbud på opgaven.
De mødte 3 mand op, for at kunne løse opgaven hurtige og godt. Jeg er meget tilfreds med oplevelsen og udførelsen.
Jeg skulle flytte ind i en lejlighed med slidt trægulv, samt et køkken med malet trægulv.
En gulvslibning og 3x naturlak, har givet lejligheden et helt frisk, lyst og flot look.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse fra start til slut; fra tilbudsgivelse, opfølgning, rådgivning og selve gulvslibningen.

BM Gulvservice からの回答
Patrick leverede en fantastisk service…
Patrick leverede en fantastisk service og et virkelig flot stykke arbejde. Resultatet af vores nyslebne og lakerede gulv er intet mindre end 10/10.
Jeg var så tilfreds, at jeg allerede har booket ham til mit næste projekt i min gamle lejlighed næste måned. Hans arbejde og anmeldelser taler virkelig for sig selv.
Jeg brugte lang tid på at finde en gulvsliber med gode anmeldelser, og BM Gulvservice var den eneste, der levede op til mine kriterier. Professionelt udført arbejde, en pålidelig virksomhed og en god pris – præcis som lovet.
Kan varmt anbefales!

Fremragende
Virkelig god oplevelse. Patrick var lydhør overfor mine ønsker så resultatet blev perfekt.

Særdeles flot arbejde
Særdeles flot arbejde. De er meget passionerede med deres arbejde og går meget op i man er HELT tilfreds med det udførte arbejde. De reager altid hurtig på henvendelser og overholder aftaler der er lavet.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。