BM Gulvservice  レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med BM Gulvservice! De gav en god pris (væsentligt lavere end 2 andre jeg spurgte) og resultatet lever fuldt ud til mine forventninger! De kom torsdag og skulle sl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Batric er virkelig imødekommende, reel og løsningsorienteret. Som gør-det-selv’ere havde vi desværre fået dårlig vejledning af et firma der solgte os olie til et nylagt klik-gulv. Det resulterede i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse, tusind tak til Batric og hans firma til at træde hurtigt til, efter vi havde brugt et andet gulvfirma, som havde ødelagt vores gulve. Kan varmt anbefales, hvis i ønsker et gulv m... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Det er anden gang, jeg får lavet mine gulve hos BM Gulvservice, og jeg er endnu en gang virkelig glad og tilfreds med resultatet! De udfører deres arbejde utrolig professionelt, er meget dygtige og... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 床材の研磨サービス
  2. 床材の再仕上げサービス
  3. 床材店
  4. 板張り床の再仕上げサービス

当該企業による記述

Hos BM Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i København, Ballerup og hele Danmark med fokus på kvalitet, præcision og lang holdbarhed. Gennem tæt samarbejde med kunden sikrer vi, at vi forstår dine behov og leverer et resultat, der matcher dine forventninger – og ofte overgår dem. Vores mål er at skabe smukke, slidstærke trægulve, der kombinerer håndværk, erfaring og høj kvalitet.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 125

レビューを書く

Det gik som smurt :)

Super god service. Efter henvendelse fik vi hurtigt tilbud, og ugen efter kom de som aftalt og udførte et godt stykke arbejde. Det hele gik som smurt :)

Kan klart anbefales.

2025年11月12日

BM Gulvservice からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om resultatet på dine gulve. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet. - De bedste hilsner Anastasija BM Gulvservice – Professionel gulvservice med fokus på kvalitet

Super service og rådgivning

Patrick og hans team gjorde et fantastisk arbejde. Mine gulve er blevet så fine. Super service og rådgivning, og en fair pris. Kan varmt anbefale BM gulvservice

2025年11月17日

5つ星のうち5の評価

Fleksibel og overkommelig pris.

Fleksibel og overkommelig pris.
Godt arbejde!
En del spåner have rejst sig efter de aftalte 2 gange lak, men de kom og gav gulvet en tur mere uden beregning og nu er det som det skal være.

2025年11月14日

5つ星のうち5の評価

Super god service, Patrik er en super flink fyr

2025年11月13日

5つ星のうち5の評価

Godt arbejde, kan anbefales!

Vendte hurtigt tilbage efter vores indledende henvendelse og overholdte vores aftale til punkt og prikke.
Rigtig godt og effektivt udført arbejde til en fair pris som var aftalt på forhånd. Vi er meget tilfredse og har allerede anbefalet BM Gulvservice til andre bekendte. Tak!

2025年11月3日

God og Effektiv Service

De leverede et godt resultat med god service. Meget problemløsnings orienteret og fleksible.

2025年11月3日

Hurtig og effektiv udførelses

Hurtig og effektiv udførelses.
De kunne starte opgaven på mindre end en uge og vi er meget glade for resultatet.
Vi havde aftalt prisen på forhånd og på dagen fik jeg råd og vejledning til nogle dørtrin som i første omgang var valgt fra men Patrick fortalte det sagtens kunne laves også det resultat blev også virkelig godt!
Super tilfreds.

Mindst 5 stjerner herfra

2025年10月30日

Klasse oplevelse med Patrick

Klasse oplevelse med Patrick! Med 2 dages varsel kunne han komme forbi og slibe/behandle mine gulve, og resultet er blevet så godt.

2025年10月30日

Klar anbefaling

Klar anbefaling ! Efter jeg var blevet brændt af et andet gulvfirma, stod de klar på min adresse allerede halvanden time senere og leverede et virkelig flot stykke arbejde. Super professionel tilgang fra start til slut, høflige medarbejdere og tydelig respekt for både tid og kvalitet. Det er sjældent at opleve så hurtig respons kombineret med så god faglighed.
Tak for en problemfri oplevelse. Jeg ved helt sikkert, hvem jeg ringer til næste gang!

2025年11月2日

Super service og rådgivning

Super service og rådgivning - og så blev opgaven endda løst med meget kort varsel! Og nu har jeg nogle virkelig flotte gulve. Kan på det varmeste anbefale BM Gulvservice.

2025年10月28日

5つ星のうち5の評価

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ BM Gulvservice reddede vores gulve – og vores humør!

Vi stod i en virkelig frustrerende situation, efter at et andet firma havde lavet et elendigt stykke arbejde og efterladt vores gulve i en forfærdelig stand. Vi var rådvilde og vidste ikke, hvad vi skulle gøre.

Da vi kontaktede BM Gulvservice, vendte alt. Allerede en time efter vores henvendelse kom Batric personligt forbi for at se på gulvene – og dagen efter gik hans team i gang. Deres varme og tydelige kommunikation gjorde, at vi straks følte os trygge og i gode hænder.

Resultatet blev virkelig flot – både slibning og lakering er udført med høj faglighed og sans for detaljer, og vi glæder os over vores smukke gulve hver eneste dag. Hele forløbet var gnidningsfrit og med god kommunikation hele vejen igennem.

Tusind tak til Batric og hans team – vi kan varmt anbefale BM Gulvservice!
Tak for at vende en stressende situation til en rigtig god oplevelse 🙏✨

2025年7月24日

5つ星のうち5の評価

Er endt op med det flotteste gulv

Er endt op med det flotteste gulv. BM Gulvservice ved 100% hvad de laver - 1000 tak til Patrick & team
Vil anbefale jer til hver en tid

2025年7月25日

5つ星のうち5の評価

Patrick og hans folk er fantastiske

Patrick og hans folk er fantastiske, hurtigt og professionel service med klar og tydelig kommunikation. Jeg ringede for en uge siden og nu i dag en uge efter har jeg en dybt forandret lejlighed med dejlige store lyse rum, takket være de flotte nye lyse gulve!
Jeg er meget taknemmelig!

2025年10月17日

5つ星のうち5の評価

Gennemført arbejde til fair pris.

Gennemført arbejde til fair pris.
Vi fik lavet gulve efter at have sammenlagt lejligheder og fik et virkelig flot resultat efter de havde været der en enkelt lang dag.
Det vil jeg helt klart anbefale!

2025年10月8日

Virkelig god service

Virkelig god service, kan klart anbefales. Tak til Patrick og hans team.

2025年10月13日

5つ星のうち5の評価

Vi har fået det smukkeste gulv

Vi har fået det smukkeste gulv. Stor tak til Patrick og hans team der ydede en virkelig god og professionel service. Mødte til tiden som aftalt, og stod altid klar med svar hvis der var brug for det. Min klareste anbefaling til BM Gulvservice.

2025年10月4日

Hurtig og fantastisk service

Fantastisk service og hurtigt klaret. Kontaktede dem sidste uge og så stod gulvet flot under en uge senere😊
Klar anbefaling 🙏

2025年10月7日

Billigt og effektivt

Billigt og effektivt. Kom ud igen uden merbetaling, da gulvet trængte til et fjerde lag.

2025年10月4日

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super professionelt arbejde, god kommunikation og resultat blev over alt forventning. Vil helt klart bruge BM gulv service igen!🙌🏼

2025年10月3日

5つ星のうち5の評価

Fast service and beautiful results

We got beautiful results after BM Gulvservice sanded our floors and treated them with white lack. Patrick and his team were very quick and efficient when we reached out to them and answered our questions very well.

2025年10月1日

Trustpilot エクスペリエンス