レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Bo-To Ejendomme fra start til slut. Alle aftaler er blevet overholdt, og kommunikationen har vÊret klar og professionel hele vejen igennem. BÃ¥de v... もっず芋る

Bo tos personale er utroligt serviceminded venlige og imÞdekommende man bliver altid mÞdt med et smil og de har altid hjulpet hvis man har haft brug for det ville gerne have givet 6 stjerner hvis det... もっず芋る

Anbefaler bedstemt ikke Bo-To! De snakker nedlagende til folk, ubehagelig vicevÊrt. Klager man om vicevÊrten til dem, sender de advarseler og opdigter klager, man ikke selv mÃ¥ se Ã¥benbart. Laver der... もっず芋る

Har boet til leje hos Bo-To Ejendomme i 1 Ã¥r. Jeg kan varmt anbefale Bo-To som din nÊste udlejer. Er der problemer under lejeperioden stÃ¥r de straks klar til at afhjÊlpe de problemer der mÃ¥tte opstÃ¥ u... もっず芋る

䌁業情報

1. アパヌト賃貞業

圓該䌁業による蚘述

Udlejning af bolig og erhverv i bl.a. Vejle, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Grenaa, Randers, TÞnder, TÞrring og Fredericia. Ledige lejemål kan ses på hjemmesiden www.bo-to.dk

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

194件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Super god proces

Alle aftaler er blevet overholdt, og kommunikationen har vÊret klar og professionel hele vejen igennem. Både ved indflytning og fraflytning var der en grundig og fair gennemgang, hvor man fÞlte sig tryg som lejer.

Derudover har de vÊret pålidelige og er altid mÞdt op som aftalt, hvilket ikke er en selvfÞlge alle steder. Det har gjort hele forlÞbet nemt og problemfrit.

Alt i alt en rigtig god oplevelse at bo hos Bo-To – klart en udlejer jeg vil anbefale til andre.

2026幎4月12日
自発的なレビュヌ

Vi har haft en rigtig god oplevelse med

Vi har haft en rigtig god oplevelse med vores udlejer, Bo i Vejle.

Fra start har han vÊret utrolig fleksibel og imÞdekommende, hvilket har gjort hele processen nem og tryg for os. Bo er altid til at tale med, svarer hurtigt og er åben for lÞsninger, hvis der opstår noget undervejs.

Det er tydeligt, at han går op i et godt samarbejde og i, at man som lejer fÞler sig godt behandlet.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

2026幎3月20日

Nemt og hurtig

Lejer hos Bo-To Ejendomme og har haft en rigtig god oplevelse. De er ligetil, hjÊlpsomme og nemme at have med at gÞre. Tingene bliver hÃ¥ndteret hurtigt og uden bÞvl. Kan klart anbefales.👍

2026幎2月1日

VicevÊrten lyver

1. Vente 19 dage på et nyt kÞleskab. VicevÊrten mente det var lÞgn, at der var kattepis i kÞleskabet. Men det var der. Det er endnu ikke fjernet. Men fik et nyt kÞleskab.
2. Larm i bygningen isÊr fra kl.22 og frem (ikke mig der larmer men det beskylder de mig for) et problem der har stået på siden indflytning.
3. Beboere der ÞdelÊgger fÊllesarealer med spyt, lÞbehjul, indbrud er dem de beskytter.
4. Fik en ny lås som blev brudt op kort efter. BO-TO har slebet låsen efterfÞlgende, altså forsÞgt at fjerne beviser. Har dog billeder af fÞr og efter.
5. Lejligheden var slet ikke istandsat, kun lige en hurtig over maling. Skidt osv var ikke fjernet.

2026幎2月20日

Bo-To Ejendomme

Communication existed, but follow-through did not. The apartment suffered from serious maintenance issues and a very poor indoor climate: recurring moisture and water ingress, missing window seals (fixed only after 6 months), loose staircase tiles (causing two falls), an unstable floor near the bathroom, and an exterior door that did not close properly for over a year.

Indoor humidity was often above 70%, forcing me to run a dehumidifier 4–6 hours daily, resulting in a high electricity bill. Mold in the living room was treated quickly, but without documentation or investigation of the root cause. There was also persistent attic noise with suspected pests—a report was made, but no follow-up at all.

I moved out due to the poor indoor climate and lack of space, but the overall experience showed a clear lack of responsibility and proper maintenance.
Cannot recommend.

2026幎1月30日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale virksomheden

Jeg kan varmt anbefale virksomheden BO-TO. Professionel service, rigtig god kommunikation og hurtig respons på alle spÞrgsmål og henvendelser. Lejligheden var ren, velholdt og fuldt ud i overensstemmelse med beskrivelsen. Hele udlejningsprocessen forlÞb nemt og problemfrit, og samarbejdet med virksomheden var meget behageligt. En pålidelig og trovÊrdig udlejningsvirksomhed.

2026幎1月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。