レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Nok Danmarks dÃ¥rligste boligforening! Vi har sendt klager vedr. en underbo der synger og larmer hver dag meget hÞjt. Og der bliver rÞget meget hash. Klagerne er sendt bÃ¥de via portalen, mail og... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har altid mÞdt venlige mennesker. Om det er vicevÊrten eller kontor damerne. Man ringer kl 7 om morgenen med et problem, 15 efter ringer vicevÊrten/gÃ¥rdmanden og spÞrger om han kan komme med det... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

ØsterBO har lejligheder som passer til dit behov til bolig. Vi har bolig til unge - ungdomsboliger.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

37件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 60に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Lejemål

Super godt service, og god forklaring 😊

2026幎3月26日

ØsterBO からの回答

Det er vi virkelig glade for at hÞre - tusind tak 🙏 Det er SÅ vigtigt for os, at bÃ¥de lejere og ansÞgere oplever, at de kan kontakte os og fÃ¥ hjÊlp til bÃ¥de det vi kan vejlede om hos os og blive guidet videre til rette instans, hvis det er nÞdvendigt. Vores fornemmeste opgave er at mÞde alle kunder lige der hvor de er, sÃ¥ kÊmpe tak for, at du tog dig tid til at bekrÊfte os i, at det ogsÃ¥ opleves sÃ¥dan.
vh/ØsterBO

Boet i tÞnnesgade i nogle år. Hurtig genhusning efter oversvÞmmelsen

2026幎2月12日

ØsterBO からの回答

Hvor er vi glade for at hÞre, at du har oplevet genhusningsprocessen positivt. Vandmasserne i midtbyen kunne vi desvÊrre ikke holde for, men vores medarbejdere arbejdede alt hvad de kunne, både derude i vandet på dagen og også i dagene derefter, for så hurtigt som muligt at få fundet en lÞsning for jer der var blevet ramt. Det er kaotisk at stå der som lejer med både oversvÞmmet bolig og indbo og skulle genhuses, så vi er glade for at hÞre du har oplevet, at der hurtigt kom styr på genhusningen.

Har boet der i 4 Ã¥r i fÞrste omgang i

Har boet der i 4 Ã¥r i fÞrste omgang i en studiebolig, flyttede til min far hvor der ingen problemer var og jeg fik ca. 10.000 tilbage af mit depositum hvor jeg oprindeligt havde givet 12.000. Jeg flyttede sÃ¥ tilbage og var der i 2 Ã¥r og nu flytter jeg derfra igen hjem til kÊresten. Jeg fÃ¥r 9.000 tilbage af de 12.000 jeg gav. Hver gang der har vÊret fejl eller mangler i boligen sÃ¥ har vicevÊrten Palle altid hjulpet uden ekstra omkostninger. Jeg kan varmt anbefale ØsterBo til andre studerende 😁🫶

2026幎3月15日

ØsterBO からの回答

KÊmpe tak fordi du fortÊller om dine oplevelser med at bo hos os. Det betyder sÃ¥ meget for os, at vores lejere er godt tilfredse - bÃ¥de mens de bor hos os og i fraflytningssituationen. Vores vicevÊrter sÊtter en Êre i den gode relation, sÃ¥ derfor ogsÃ¥ rigtig dejligt at hÞre, at du har oplevet det som lejer, sÃ¥ tusind tak for dine pÊne ord 🙏

Vi/jeg har boet i Østerbo i snart 30 Ã¥r

Vi/jeg har boet i Østerbo i snart 30 Ã¥r og har altid vÊret meget tilfredse med vores lejemÃ¥l ... Har der vÊret brug for hjÊlp eller udbedringer - har hjÊlpen vÊret der lige med det samme ..... Jeg giver min bedste anbefaling til Østerbo og deres hjÊlpsomme og venlige "gÃ¥rdmÊnd"...

2026幎2月18日

ØsterBO からの回答

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at give os dine pÊne ord med på vejen. Vi er meget glade for at hÞre du er godt tilfreds og har oplevet, at vores hjÊlpsomme gårdmÊnd er der, når du har brug for det. Det er vores fornemmeste opgave, at sÞrge for vores lejere kan kontakte os og få den hjÊlp de har brug for, så de har en god og tryg bolig, som de kan vÊre glade for og blive boende i i mange år.
vh/ØsterBO

Nok Danmarks dårligste boligforening!

Nok Danmarks dårligste boligforening!

Vi har sendt klager vedr. en underbo der synger og larmer hver dag meget hÞjt. Og der bliver rÞget meget hash. Klagerne er sendt bÃ¥de via portalen, mail og chatten pÃ¥ hjemmesiden. PÃ¥ mail fÃ¥r man svar pÃ¥ at de vil kontakte underboen men der sker ikke noget. PÃ¥ portalen hÞrer man slet ikke fra dem og via chatten lukker de bare samtalen
 pÃ¥ telefonen nÃ¥r man ringer siger de bare at man skal indberette en klage pÃ¥ portalen.

Virkelig dårlig kundeservice!

Håber da at de en dag finder ud af at tilfredse udlejere er en god ting og ikke kun satser på de utilfredse udlejere, for dem er der mange af.

2025幎12月29日

ØsterBO からの回答

Vi er kede af at lÊse du oplever det som om, at vi ikke gÞr noget i en klagesag. Man er som lejer – og det kan opleves som godt for den der bliver klaget over, men skidt for dem der klager – ret beskyttet af lovgivningen. Det betyder at vi som boligforening ikke ”bare” kan smide en lejer ud, nÃ¥r vi modtager en klage. Det er en ret lang procedure, hvor vi skal have modtaget skriftlige klager af flere omgange fra flere lejere. Hver gang vi modtager en skriftlig klage tager vi kontakt til den der klages over og nÃ¥r der er givet flere advarsler uden virkning, skal sagen og hele dokumentationen ifa. de klager vi har modtaget, indbringes for beboerklagenÊvnet i kommunen. Her vil dem der har klaget skulle vÊre villige til at stÃ¥ frem som vidner, ellers falder sagen. For at nÊvnet kan trÊffe en afgÞrelse skal der vÊre et ret solidt materiale og oftest vil det sÃ¥ ende ud i en betinget afgÞrelse, som betyder at lejer der klages over ofte fÃ¥r f.eks. et Ã¥r til at bevise, at det ikke sker igen.
Jeg håber det giver lidt et indblik i, hvorfor det kan se ud som om, at der ikke sker noget, selv om der arbejdes på sagen.
SelvfÞlgelig er tilfredse lejere det vi Þnsker os allermest og dem vi håber vi har flest af. At der vil vÊre udfordringer ind imellem er nok en del af den virkelige verden, men vi gÞr vores bedste for at lÞse dem ud fra den lovgivning vi nu en gang er underlagt.
vh/ØsterBO

Vores kvindelige inspektÞr fÞrer et

Vores kvindelige inspektÞr fÞrer et diktatur uden lige at indfÞre åndsvage regler

Nu må man ikke have planter og blomster i sin have

Nu skal vi fjerne planter og blomster som har vÊret der i mange år, som tiltrÊkker insekter og dyr

Det fremmer ikke ligefrem biodiversitet

Hun er ikke til at snakke med.

Jeg stemmer for en fyre seddel til nÊste fÊlles mÞde i salen

Hvem er med mig

2025幎8月22日

ØsterBO からの回答

Vi er kede af at hÞre det er sådan du oplever det. I en almen boligforening er det beboerne i afdelingen - det der så smukt hedder beboerdemokratiet - der stiller forslag, stemmer om og beslutter reglerne i husordenen, vedligeholdelsesreglementet og råderetsreglerne. Så reglerne for bla. haver i afdelingen er vedtaget af beboerne på et afdelingsmÞde. InspektÞren kan ikke tage bestemmelser der går imod det beboerne har vedtaget. InspektÞren administrerer blot ud fra de regler beboerne selv har vedtaget.

Afd 35

Afd. 35 skovbrynet

Lad vÊr med at give en nÞgle til Østerbo hvis tredje part skal have den. Da der skal skiftes vinduer og man rejser vÊk i den periode. NÃ¥r sÃ¥ hÃ¥ndvÊrkerne skiftet dÞre og ikke lÃ¥ser efter sig
. Østerbo inspektÞr vasker bare hÊnder og er lige glad

Hun er den vÊrste

. Jeg vil ikke skrive ordered her hvor lige glad hun er pÃ¥ mail. HÃ¥ber hun bliver fyret en dag

Hun er den vÊrste Østerbo nogensinde har haft ansat

2025幎8月11日

**Klage vedrÞrende fugt

**Klage vedrÞrende fugt, skimmelsvamp og ulovlig installation på Hybenvej 14**

Jeg skriver for at indgive en formel klage vedrÞrende de vedvarende problemer i min bolig på Hybenvej 14. Jeg har gentagne gange henvendt mig til boligselskabet angående fugt- og skimmelsvampskader i boligen, samt en ulovlig ledning og fugtskader på dÞren. DesvÊrre er der ikke blevet taget nogen tilstrÊkkelig handling på disse problemer, på trods af mine flere henvendelser.

**Fugt og skimmelsvamp:**
Der er tydelige tegn på fugt og skimmelsvamp i flere rum i boligen, som udgÞr en sundhedsrisiko og skader ejendommens struktur. Jeg har gentagne gange gjort opmÊrksom på dette, men det er ikke blevet håndteret ordentligt.

**Ulovlig ledning:**
Jeg har også observeret, at der er blevet installeret ulovlige elektriske ledninger i boligen, hvilket ikke kun er ulovligt, men også en sikkerhedsrisiko.

**Fugt i dÞren:**
Der er desuden blevet konstateret fugtskader på dÞren, hvilket påvirker både komfort og sikkerhed.

Jeg har tidligere udtrykt min bekymring over disse problemer, men har desvÊrre fået at vide, at der ikke er penge til at få dem lÞst. På grund af den manglende handling og den risiko, der er forbundet med at bo i en bolig med disse problemer, har jeg desvÊrre set mig nÞdsaget til at opsige lejemålet.

---

Efter jeg opsagde boligen, kan de godt lave huset. Men i de 4 år, jeg boede der, har det vÊret pyt. Jeg oplevede, at de var ligeglade med de ting, trods der bor bÞrn i huset. Så kom der en håndvÊrker og kiggede. Jeg troede bare, han skulle kigge, men nej, han rev listen og tapetet af i stuen, trods jeg boede der. Jeg måtte leve en måned med fugt, der kom endnu mere frem, trods bÞrn i hjemmet.
Jeg Þnsker ikke at betale husleje den sidste mdr fordi de er ligesom gået i gang i huset, så for mig så det ud som om, de havde overtaget huset.
Jeg spÞrger, om det er muligt at overtage huset, efter de sÊtter det i stand, fordi de intet har gjort i 4 år, og på grund af de alvorlige problemer kan det ikke passe, at man skal opsige boligen, fÞr de gÞr noget. Men nej, fik jeg at vide. Jeg kunne komme på venteliste og betale nyt indskud! Jeg er i chok!

Hvis jeg aldrig havde opsagt boligen, var der aldrig sket noget. Og trods det, så steg min husleje totalt, for ikke at få lavet noget som helst!

Trods det fÃ¥r jeg at vide, at de kan finde pÃ¥ at sÊtte huslejen ned, for at blive lejet ud, og sÃ¥ sÊtter de den bare op igen. Jeg tÊnker, det er lige at gÞre grin med folk. Jeg tror ikke, direktÞren eller de andre hÞje fra Østerbo er klar over, hvad der foregÃ¥r rundt om omkring.
Jeg har oplevet intet dialog fra Østerbo, og ingen undskyldning – de har kun vÊret ligeglade. Men det er mÊrkeligt, fordi jeg opsagde boligen og tÊnkte pÃ¥ mine bÞrns sikkerhed og helbred, sÃ¥ kan de godt overtage boligen og lave det. Jeg spurgte pÊnt, om jeg nu selv kunne betale indskud til et nyt sted og fÃ¥ bolig igen, for jeg ser det som deres fejl og ansvar med boligen. Der fik jeg ogsÃ¥ et nej.
Bliver jeg i huset nu, så skulle jeg leve med fugt, skimmelsvamp og ulovlig ledning.
Jeg troede Østerbo var boligforening der var dejlig sted og bo under. Og var boligselskab der var tryg. Men nej det opleve jeg ikke. Jeg er rigtig ked den mÃ¥de jeg blevet behandle pÃ¥ og mine bÞrn hjem.

2024幎9月28日
自発的なレビュヌ

StjÊler penge fra dÞd mand 🀬🀬🀬

StjÊler penge fra dÞd mand 🀬🀬🀬.
De opkrÊver flere penge end de er berettiget til. TyveknÊgte af stÞrste kaliber.
Jeg vil fraråde alle dem jeg kender til at flytte ind i Þsterbo.
De stjÊler fra folk.
så vidt jeg ved er det ikke afdÞde der skal betale for ny ovn og emhÊtte det hÞrer sku under deres eget inventar.
Det vil jeg simpelthen ikke finde mig i.
I snyder folk så det driver ned af ryggen på jer og i må have en sort streg i panden. og når man har boet der i 8 år og 4 måneder så kan i ikke tage mere end indskuddet.

2024幎6月21日

Godt, nemt og hurtigt.

Af de lejeboliger jeg har haft, har Østerbo givet den bedste oplevelse. Det var nemt og hurtigt da jeg flyttede ind. De var venlige og hjalp med de fÃ¥ problemer der var. I modsÊtning til andre lejeboligselskaber, virker det ikke som om de prÞver at snyde en og fÃ¥ sÃ¥ mange penge ud af en som mulig. Ligeledes ved udflytning var det hele simpelt. De hjÊlper enda med at give gode rÃ¥d til udflytning, sÃ¥ man fÃ¥r sÃ¥ meget af depositummet tilbage som muligt. Har man travlt med at flytte, forsÞger de endda at genudleje boligen efter kun halvanden mÃ¥ned. ForstÃ¥r ikke rigtigt at de kun har en rating pÃ¥ 2/5. MÃ¥ske skriver folk kun nÃ¥r de er utilfredse.

2024幎5月2日

Very good

After all the bad reviews..I had a very good experience with ØsterBo. The communication was always friendly and helpful with all the staff. They even arranged it for me so then I could move in earlier. The apartment waited for me in excellent condition.

2023幎8月15日
自発的なレビュヌ

Har lige anmeldt et udfÞrt tÞmrer

Har lige anmeldt et udfÞrt tÞmrer arbejde indvendigt i garageanlÊg Afd. 08 NÞrreboparken .. Er utrolig skuffet over at nogen i Boligforeningen kan godkende dette arbejde .. Nogen er helt sikkert " fejlcastet " til deres job . Burde have fået en blå gulvspand og en gulvmoppe . Trappevask ! Vi er mange Afd. med talnumre . Adm. / Hovedbestyrelse I Boligforeningen , burde benÊvnes . Vi kommer fra den " lukkede " afd..

2022幎7月11日
自発的なレビュヌ

Masser af snak, ingen handling

Vi er flere i opgangen, der i snart 2 Ã¥r nu har mÃ¥tte dÞje med en beboer, der konsekvent ikke overholder husordenen og larmer i de sene aftentimer og om natten. Politiet har vÊret tilkaldt flere gange. Trods gentagne klager har Østerbo ikke gjort noget som helst hÃ¥ndgribeligt ift. pÃ¥gÊldende. De bliver bare ved med at sige, at vi skal blive ved med at klage til dem, hvis der er noget, og de nÊgter konsekvent at svare pÃ¥, hvad der skal til, fÞr de gÞr det eneste, der virker imod sÃ¥dan en ignorant, og smider den terrorist ud. Andre beboere har opgivet at blive ved med at klage, da de oplever, at der ikke bliver gjort noget ved det alligevel. Man skulle tro, at det var Østerbos plan: Bare sig, at man skal blive ved med at klage, lad vÊre med at gÞre noget ved det, sÃ¥ skal folk nok stoppe med at sende klager, og sÃ¥ kan Østerbos medarbejdere fÃ¥ fred uden at lÞfte en finger. Problem solved. Ironi kan forekomme. Guderne mÃ¥ vide, hvad pokker de fÃ¥r lÞn for, for det er i hvert fald ikke for at hÃ¥ndhÊve husordenen og sikre beboerne husfred of nattero i deres hjem. Jeg har for egen lomme, og i dyre domme, mÃ¥tte investere i et par formstÞbte Þrepropper, der tager det vÊrste, men langt fra alt.

2021幎11月12日

Vi har boet i NÞrrehÊld i 12 år

Vi har boet i NÞrrehÊld i 12 år, og vi kan slet ikke genkende de dårlige anmeldelser. Ingen kan krÊve et perfekt tilstand og perfekt servicering af nogen - med mindre du betaler en formue og forventer en tilsvarende service.
Det er billige lejligheder med ekstrem gode medarbejdere med hÞjt serviceniveau til prisen. Og så er de dejlige lejligheder.

2020幎9月14日
自発的なレビュヌ

VÊlg dem hvis du vil gamble med Helbredet!

Har tidligere boet i denne boligforening.
DesvÊrre var lejemålet fyldt med fejl og mangler.
Og der var massiv skimmelsvamp i boligen.
Kan desvÊrre ikke anbefale denne boligforening til nogen.
De taler nedladende til folk, og går ikke ind for service. Samt de åbentlyst lyver hele tiden.
De vÊlger altid den billigste og dårligste lÞsning ift. Beboerne.

2019幎6月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。