Boat Bike Tours レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

De bootreis was goed georganiseerd, fietstochten ook mooi. Helaas was de Nederlandse taal ondergeschoven aan het Engels en het Duits, alhoewel we met veel nederlandstaligen aan boord waren in Neder... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het was 'n mooi verblijf. AgnÚs, de chef, was super. Wat zij bereide in haar toch kleine keuken was fantastisch. Romek en Angeline altijd klaar om te helpen, altijd 'n goed humeur. Ze moeten tenslotte... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Schip(Fleur) op leeftijd, goed onderhouden, goede accomodatie: 8. Fietsen: positief 9. Schipper en bemanning: positief 9. Kok, maaltijden en overig eten en drinken: positief (let op tht/tgt-datum) 9.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Positief : -mooi verzorgde boot - de crew was geweldig vooral Claudia, Tom en André -alle dagen lekker diner op 1 uitzondering na -goede uitgestippelde fietsroutes meegekregen Negatief : -lunchp... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastische reis ervaring

Fantastische reis ervaring. Heerlijk gevaren/ gezeild en gefietst. Prachtige boot en zeer gastvrij personeel. De schipper Erik heeft veel verteld en uitgelegd, Jule heeft ons geleerd hoe je met de zeilen omgaat en Lieuwe en Anita zorgden met veel plezier voor onze maaltijden en drankjes. Voor herhaling vatbaar 😄

2021幎8月5日

Het Wapen fan Friesland

Het Wapen fan Friesland

De IJsselmeer Wadden tocht was een goede ervaring.
De schipper ,Erik van Aken, is zeer kundig en beheerst de navigatie van het schip volledig , blijft steeds rustig en beheerst ,ook in moeilijke situaties en blijft steeds vriendelijk en beheerst .
De fietsroutes zijn zeer duidelijk en de keuzes zijn voldoende .
Ondanks regen en veel wind een zeer aantrekkelijke tocht geweest.
Mooie ervaring

2021幎8月1日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Prima organisatie van begin tot eind

Prima organisatie van begin tot eind. Heel flexibel en reaktief.
De boot Sara is gezellig en het eten heerlijk.
Jammer dat de hutten niet beter gekoeld zijn
De fiets-app werkt prima, de beschrijving op papier is te verbeteren.
Onze gids Anja heeft een super job gedaan
De fietsen zijn oud maar in goede staat.
We houden boatbike in goede herinnering. Voor herhaling vatbaar!

2021幎8月1日
5぀星のうち5の評䟡

Heel fijne fiets-vaar cruise.

Heel mooie vaarroute langs de Hanzesteden. Ondanks de aangepaste vaarroute i.v.m. erg hoge waterstand was het een heel fijne en goed verzorgde reis. Aanpassing van de fietsroutes ook top geregeld. Gaan dit zeker bij gezondheid nogmaals doen. Ook aanbevolen bij familie en vrienden.
Onze hartelijke dank.

Prima fietscruise

Prima fietscruise, vriendelijke bemanning, goed ontbijt, maar diner was niet altijd goed warm.

Boat Bike Tours ロゎ

Boat Bike Tours からの回答

Beste heer Kos,
Fijn dat u een mooie reis hebt gemaakt. Jammer dat het diner niet altijd goed warm was. Wij zullen uw opmerking delen met de chef/het scheepsmanagement.
Team Boat Bike Tours

5぀星のうち5の評䟡

Wij deden de hanzesteden route

Wij deden de hanzesteden route. Wij hebben een heerlijke fiets/vaar vakantie gehad. Met afwisselende tochten en afstanden. Leuke dorpjes, bospaadjes, boerenvergezichten, kortom voor iedereen wat te zien. Ook toen we "last" kregen van het hoge water en we niet meer in Zutphen en Arnhem konden aanmeren is er gelijk een oplossing gezocht, zodat we zonder probleem tot op de laatste dag konden fietsen.

5぀星のうち5の評䟡

A enjoyable adventure cruising on the

A enjoyable adventure cruising on the beautiful schip Mare fan Fryslan. The lovely skipper and his crew were outstanding.Their hospitality, friendliness and enthusiasm made the holiday such an enjoyable time for all.
Delicious meals everyday, plenty of time for relaxation after our bike rides and comfortable cabins. And a plunge in the jacuzzi on board to soak those tired muscles!
Definitely recommended!

Northern Holland tour

We hebben een prachtige week gehad op de Magnifique 3. Gevaren, wel een beetje heftig op IJsselmeer, heerlijk gefietst op prima e-bike! Leuke crew, heerlijk gegeten! Mooie tocht door Noord Holland en stukje Friesland!!Leuke reisleider en goede sfeer aan boord! Kortom, niks negatiefs te bedenken! Hopelijk volgend jaar weer! Vr. Groet Catrien Gerlofs

2021幎7月24日
5぀星のうち5の評䟡

Het schip lag klaar op de afgesproken

Het schip lag klaar op de afgesproken plek. We konden onze bagage alvast aan boord brengen, zei de man die bij de loopplank stond en ons behulpzaam was, ook al waren we eigenlijk te vroeg.
Het schip vertrok op de afgesproken tijd en vertrok naar Vreeswijk. Terwijl kregen we de Nederlandse fietsverkeersborden en fietsregels op humoristische wijze uitgelegd door onze reisleider. Na het avondeten, dat prima was, kregen we nog een rondleiding te voet door Vreeswijk.
De volgende dag werden de fietsen aan de deelnemers aangepast en ging de tocht via Schoonhoven en de molens van Kinderdijk naa Dordrecht. Weer was alles pico bello verzorgd, van de bidon t/m de tocht met de Fast Ferry van Alblasserdam naar Dordrecht. ‘s Avonds was er een gids die de liefhebbers door Dordrecht rondleidde.
Dag drie voeren we eerst naar Willemstad waar we onder begeleiding van onze reisleider werden rondgeleid.
Van Willemstad naar Tholen gefietst met enkele leuke stops onderweg. Van Tholen naar Antwerpen gevaren, ‘s Avonds het MAS bezocht, terwijl de volgende morgen The Red Starline werd bezocht, een museum bij de plaats vanwaar vroeger de emigranten naar Amerika gingen. Daarna een wandeling door de stad. Vervolgens tijd ter vrije besteding.
Het was een heerlijke vakantie. De inrichting van de hutten was prima. Ze waren heel schoon. De bemanning was buitengewoon vriendelijk, de uitgestippelde tochten waren mooi, kortom: het ontbrak ons aan niets. Voor herhaling vatbaar.

2021幎7月23日

Onze boatbike ervaring

Ontbijt was gemiddeld. Diner was uitstekend maar de porties waren nogal klein voor de mannen. We kregen wel een dubbele portie als we het vroegen maar dat betrof enkel het vlees of de vis
Het moment om info te geven nl. 17u is toch wel vroeg. Beter om dit te doen na het diner.
De fietsroutes waren uitstekend!
Bemanning was heel behulpzaam en vriendelijk.

2021幎7月22日
5぀星のうち4の評䟡

Het was een superleuke week

Het was een superleuke week, ondanks dat het weer niet altijd meewerkte en de IJssel steeds breder werd!! Mooie uitgezette fietstochten, leuke crew aan boord en zaterdags prima t probleem , van niet meer kunnen varen opgelost door bus en vrachtauto voor de fietsen! Kundige reisleidster met veel ervaring!

2021幎7月22日

Mooie reis

Wat een mooie reis! Prima mix van fietsen en zeilen op een prachtig schip. Verzorging was dik in orde. Vooral de maaltijd van zelf gevonden kokkels zal ons lang bijblijven.

John en Hetty

2021幎7月19日
5぀星のうち5の評䟡

Een top vakantie voor wie van

een actieve vakantie houdt. Onder leiding van onze schipper Floris heerlijk gezeild. Samen met de matroos, Leon, de zeilen gehesen en daarna aan dek genoten van de wind onder het genot van een wijntje. De fietsroutes waren prima te volgen via de knooppunten en ieder kon zelf kiezen over de lengte van de fietstocht mits je op tijd voor het diner aan boord was. Je kwam daarvoor trouwens graag terug want Stef toverde elke avond een heerlijk driegangenmenu menu op tafel. En dat vanuit een mini kombuis. Tijdens de fietstochten werden de kamers weer helemaal in orde gemaakt door Sylvia van housepkeeping. Veel gezien, fijne fietstochten gemaakt en vooral genoten van een heerlijk vakantie. Dank aan Floris, Leon, Stef en Sylvia voor al jullie goede zorgen. Wie weet tot ziens aan boord van de Mare fan Fryslan.

2021幎7月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス