Boat Bike Tours レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

De bootreis was goed georganiseerd, fietstochten ook mooi. Helaas was de Nederlandse taal ondergeschoven aan het Engels en het Duits, alhoewel we met veel nederlandstaligen aan boord waren in Neder... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het was 'n mooi verblijf. AgnÚs, de chef, was super. Wat zij bereide in haar toch kleine keuken was fantastisch. Romek en Angeline altijd klaar om te helpen, altijd 'n goed humeur. Ze moeten tenslotte... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Schip(Fleur) op leeftijd, goed onderhouden, goede accomodatie: 8. Fietsen: positief 9. Schipper en bemanning: positief 9. Kok, maaltijden en overig eten en drinken: positief (let op tht/tgt-datum) 9.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Positief : -mooi verzorgde boot - de crew was geweldig vooral Claudia, Tom en André -alle dagen lekker diner op 1 uitzondering na -goede uitgestippelde fietsroutes meegekregen Negatief : -lunchp... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Ons gezin heeft genoten van deze

Ons gezin heeft genoten van deze vaar/fiets vakantie. Het personeel was allemaal even behulpzaam en een ieder doet zijn best om je een fijne vakantie
te bezorgen. Ook de uitleg (iedere dag briefing) en documentatie over de aankomende fietsdag was heel duidelijk en met tips voor bezienswaardigheden.
De hutten waren netjes en schoon het eten keurig verzorgd. voor herhaling
vatbaar en dan weer op een andere route.

2021幎7月12日

Terug van 1 van mijn leukste vakantie,s

Terug van 1 van mijn leukste vakantie,s ooit!!!!
Ik raad iedereen deze trip aan!
Wij waren op pad met het wapen van FRIESLAND deze tweemaster schoener is een varend 5 sterren hotel
Met een superleuke bemanning,alles was top geregeld
En de fietstochten zijn leuk,en je kan doen wat je zelf wilt,ook leuk dat ze op een app staan (ride with GPRS) het eten was zeer goed de kok(Ross) wil alles voor je doen om het jou naar je zin te maken
Ook de bar is leuk geregeld je kan pakken wat je wilt en je moet het zelf noteren wat je drinkt,onder het mom van eerlijk duurt het langst
Echt ik raad iedereen deze reis met het wapen van Friesland aan!

Leuke combinatie

Leuke combinatie, zeilen met de Mare fan Fryslân en fietsen.Behulpzaam personeel ( Floris, Marvin, Silvia en Stef) gemoedelijke sfeer en relaxed. Lekker eten. Fietsafstanden goed te doen. Max 60 km, ook dit kun je eventueel nog inkorten. Fietsroutes Friesland wat saai. Al met al zeer tevreden.

5぀星のうち5の評䟡

Was weer een perfect georganiseerde

Was weer een perfect georganiseerde reis . Kreeg helaas op de vierde dag een ongeval waardoor ik nu maanden uit de roulatie ben.

Geachte heer Klamerek,
Wat ontzettend vervelend dat u tijdens uw reis een ongeval hebt gehad. Wij hopen dat het herstel goed verloopt en dat de 'maanden' mogen meevallen.
Wij zijn in elk geval heel blij met en dankbaar voor uw positieve beoordeling van de reis.
Beterschap en vriendelijke groet,

5぀星のうち5の評䟡

Je hotelkamer reist met je mee!

Het was voor ons de eerste keer dat we een fiets/vaarvakantie meemaakten. Het is ons geweldig goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar.
Vriendelijk personeel, lekker eten en je hotelkamer reist met je mee, zonder dat je steeds in en uit hoeft te pakken.

2021幎7月9日
5぀星のうち5の評䟡

Genoten tot de laatste dag

Een perfecte actieve vakantie mede door de uitstekende en vriendelijke crew.
Er is maar een minpuntje, en dat is de hoeveelheid op je bord bij het diner, dit had wat meer mogen zijn.

2021幎7月8日

Beste heer Muijtjens,
Wat fijn om uw zeer positieve reactie te mogen ontvangen en wat goed om te lezen dat u een prettige reis hebt gemaakt. Voor sommigen zijn de porties aan boord af en toe wat aan de kleine kant, maar wellicht voor een volgende keer: u mag om meer vragen! Wij zullen uw opmerking in elk geval delen met de chef. Misschien tot ziens op een andere fiets-vaarvakantie.

Fietsen en varen door Rivierenland

Fijne reis gehad, goed verzorgd en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zes dagen gefietst, tochten variërend van 40 of 60 km. Tochten zijn goed te doen en werden de avond van te voren besproken. Fietsen kon via een app of via uitgereikte knooppunten. Twee keer werd er overdag een stuk met het schip gevaren en met goed weer was het fijn het landschap vanaf het dek te bekijken. De hutten zijn vrij klein, hebben een douche en toilet. Het eten was uitstekend en gevarieerd. Kortom een goed verzorgde reis, een aanrader!

2021幎7月8日
5぀星のうち1の評䟡

Over de reisleiding niets dan goeds.Zij

Over de reisleiding niets dan goeds.Zij hebben ons uitstekend geholpen toen wij, door het onverwacht overlijden van onze zwager,op maandag ( na 2 dagen) alweer naar huis moesten.
Over de bemanning ook geen kwaad woord, hoewel de communicatie soms wat moeizaam verliep omdat zij allen uit de Oostbloklanden kwamen.
Over jullie organisatie Boat-bike tour ben ik beslist niet te spreken.Dit heb ik ook al eerder uitgelegd in een telefoongesprek en in een mail op 18-6, waar geen enkele reactie op is gekomen.
Bij onze telefonische omboeking dd 7-6 is met ons afgesproken dat wij een upgrade naar een bovendekse hut zouden krijgen EN terugbetaling van het teveel betaalde bedrag.Op het moment van omboeken stond de reis voor €449 op de site en wij hadden €668 betaald. Erg vervelend dat afspraken niet worden nagekomen, ook al zijn ze telefonisch gemaakt.

2021幎7月4日

Geachte mevrouw van Lankvelt,
Wat ontzettend akelig dat uw zwager zo plotseling is overleden. Onze oprechte deelneming en veel sterkte voor u en uw familie. Natuurlijk vinden wij het ook erg vervelend dat u niet tevreden bent over bepaalde afspraken en de communicatie hierover. Ik heb begrepen dat u intussen (dinsdag 6 juli) met mijn collega's in contact bent geweest en dat zij bezig zijn alles in orde te maken. Wij zoeken uit waar de misverstanden zijn ontstaan en komen hierover bij u terug.
Wel heel fijn te lezen dat u goed bent bijgestaan door onze reisleiding en de crew.

5぀星のうち4の評䟡

Mooie boot/fietstocht de Hanzesteden!

Via Anwb fiets boot reis Hanzesteden geboekt op schip de Nassau. Net terug.
Was erg leuk en de moeite waard. Prachtige steden aangedaan, uitgebreid bekeken en veel, vrijwel dagelijks mooie routes gefietst, 1 dag niet door veel regen en 1x niet door pech vh schip wat gelukkig redelijk snel werd opgelost. Leuk, gezellig en ook wel mooi schip, hut bovendek vrij klein (alle hutten overigens), erg klein zelfs maar alles is er; goed, maar smal bed en badkamer met alles wat er in moet zitten! Vriendelijk en super dienstbaar personeel, veelal engels sprekend, hardwerkend! Vriendelijke kapitein en vlotte, aardige en betrokken gids Ingrid, waren blij met haar! Leuke en inhoudelijke goede briefings over de route en bezienswaardigheden, ze bereide zich goed voor, prettig mens!
Eten: ontbijt erg goed en overvloedig, lekker, lunchpakket stelde niet veel voor, namen alleen het fruit mee. Diner: verfijnd eten, voor mij als vegetariër soms net wat minder, soms wel goed en lekker, kan wat meer aandacht krijgen! Soms erg kleine porties. Toetjes erg lekker.
We hebben genoten van deze reis en willen zeker nog een keer zoiets doen, misschien richting de Biesbosch...

2021幎6月27日

voor ons was het 3x is scheepsrecht

voor ons was het 3x is scheepsrecht. In februari boekten we bij de Nassau. Die werd een maand later geannuleerd. Ons werd een trip aangeboden op de Mare van Friesland, sail en bike. Die werd 2 weken voor vertrek ook geannuleerd, nu wegens coronamaatregelen. Uiteindelijk gingen we met Lena Maria op weg.
Alle kontakten die wij hierover hadden met BoatbikeTours waren netjes en duidelijk en oplossingsgericht.

2021幎6月27日

Parijs - Montargis

Een prachtige reis gemaakt tussen de grote stad Parijs en het zeer mooi gelegen stadje Montargis aan de Loing. Onderweg heel mooie historische plaatsen bezocht, zoals Chateau-Renard en Chateau-Landon. Deze stadjes zijn een echte aanrader! Ook het kasteel in Fontainebleau van oa de Napoleons is een echte bezienswaardigheid. Prima fietsroutes, en echt goede fietsen van de boot, zelfs met hydraulische handremmen! Daarmee is het soms wat heuvelachtig gebied voor iedereen goed te fietsen. En dan nog een geweldige crew, heerlijke maaltijden, zeer bedreven gids en dagelijkse rondleidingen en activiteiten tijdens de fietstochten. Op deze reis kom je echt niets tekort!

2020幎9月29日

Boat Bike Tours からの回答

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review aan boord van de Fleur. Fijn dat u zo genoten heeft.

Team Boat Bike Tours.

Magnifique!!!

Ik heb gereisd met de Magnifique en vond het in een woord fantastisch! Prachtige boot met leuke crew, heerlijke kamer, super diners en ontbijtjes en goed gezelschap! Heel bijzonder zo’n ontdekkingstocht door Nederland op de fiets, en fijn ook de combinatie met de boeiende rondleidingen/stadswandelingen. Vol inspiratie en energie ging ik van boord. Ik raad dit iedereen aan. Zelf ga dit zeker nog eens doen, misschien wel met mijn puberkinderen (Lesje vaderlandse geschiedenis).

2020幎9月26日

Een geweldige ervaring

Het was een geweldige belevenis; de accommodatie op de boot, de maaltijden en de crew waren boven verwachting goed. De combinatie van de fietstochten, de stadswandelingen, de voor ons uitgezochte lunchgelegenheden en de sfeer aan boord maakten onze reis van Brugge naar Amsterdam onvergetelijk.

2020幎9月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス