レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Philip var lugn, bra och Ã¥terkom med info pÃ¥ frÃ¥gor. Gjorde ett bra jobb med förmedlingen dÃ¥ vi gjorde ett byte. Köpet av Grandezza 34 blev en hit hittills. Enda som man kan ha synpunkt pÃ¥ var att sep... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag kan varmt rekommendera Boats ints med Philip som bÃ¥tmÀklare. Vi har bÃ¥de köpt och sÃ¥lt bÃ¥t genom Philip. Han Àr en engagerad och kunnig mÀklare som alltid Àr hjÀlpsam och stöttar genom hela pro... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Har fungerat vÀldigt bra genom hela sÀljprocessen. Grundlig och löpande information har vi försetts med under hela vÀgen. Bra för bÃ¥de oss som sÀljare och köparen. NÃ¥got mer detaljerad info om vad som... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Filip Àr tydlig och trevlig att möta. Han förmedlade försÀljning av vår båt. Filip gjorde en fantastiskt fin film och tog toppenfina bilder. Har visade stort engagemang i försÀljningen.

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Review Thudén Stockholm (XO DFNDR)

We bought a XO DFNDR from Philip and are extremly pleased with the experience.

Philip quickly gained our trust. He was easy to communicate with and had a very objective attitude, even though he represented the seller. He also took the time to provide thorough answers to all our questions, both legal and tecnical.

We would defenetly recommend Philip to anyone who wants to buy a boat.

2021幎8月4日

VÃ¥r upplevelse av bÃ¥tförsÀljningen Àr

VÃ¥r upplevelse av bÃ¥tförsÀljningen Àr rakt igenom positiv. VÃ¥r integritet respekterades utan komplicerade diskussioner. Det kÀndes tryggt att överlÃ¥ta uppdraget dÃ¥ vi sjÀlva inte Àr affÀrskunniga. Vi kunde helt slÀppa frÃ¥gor och eventuell budgivning till Philip👍.

2021幎7月27日
5぀星のうち5の評䟡

Respektfullt bemötande och ger kunden det lilla extra!

Efter att ha besökt båtförsÀljare, marinor, mÀssor och privata sÀljare så Àr jag inte imponerad av hur framförallt jag som kvinna blivit bemött av på dessa stÀllen. Tydligen kan vi kvinnor inget om båtar, Àn mindre köra, så jag hade inga förvÀntningar nÀr vi åkte 90 mil tur och retur för att titta på båt hos Philip. Resan var dock helt klart vÀrd det!

En ruggig novemberdag fick vi provköra och Philip var allt annat Àn som de dryga försÀljare jag mött förr. Inget oavbrutet försÀljningssnack, snarare tvÀrtom. Båten var också stÀdad och visades från sin bÀsta sida vilket uppskattades. Hur många gånger har inte begagnade båtar visats otvÀttade och ofrÀscha? Totalintrycket blev alltså mycket bra så det var inte svårt att sÀga ja till det båtköpet. Med bra diskussion, smidiga digitala lösningar och respektfullt bemötade kunde jag signera båtköpet och kÀnna mig trygg med affÀren.

Det var ingen press att hÀmta bÃ¥ten med en gÃ¥ng utan vi hittade en bra lösning som passade för oss. Nu har vi precis fÃ¥tt bÃ¥ten levererad till andra sidan Sverige och vi Àr lika nöjda nu som i november. Philip har bistÃ¥tt under hela vintern och löst leveransen pÃ¥ bÀsta sÀtt. Är övertygad om att han Àr behjÀlplig om det skulle uppstÃ¥ strul nÀr bÃ¥ten vÀl kommer i sjön hos oss.

Det uppskattas vÀldigt mycket att bli respektfullt behandlad, att leverera lite över förvÀntan och att kunna ge trygghet i att affÀren Àr korrekt. Ger mina bÀsta rekommendationer och hoppas att andra sÀljare ser och lÀr.

2021幎4月23日
5぀星のうち5の評䟡

För ganska exakt ett Ã¥r sedan köpte jag

För ganska exakt ett år sedan köpte jag min Jeanneau nc9 av Philip Thuden.
Philip fick förhandla fram och tillbaka mellan mig och sÀljaren tills alla var nöjda men tillslut gick affÀren i lås.
Idag har jag fortfarande kontakt med Philip då han regelbundet följer om jag Àr nöjd med båten.
Riktigt kul med sådant intresse och engagemang!

2021幎4月7日
5぀星のうち5の評䟡

Philip hjÀlpte mig att köpa en begagnad RIB

Philip hjÀlpte mig att köpa en begagnad RIB som var till salu i BorlÀnge. Båten hÀmtades hem till Stockholm genom Philips försorg, fick en noggrann genomgång som landade i ett dokumenterat prospekt/erbjudande som jag fick ta stÀllning till och som slutade med affÀr. Några småsaker som den initiala genomgången inte identifierat - slö plotter, otÀt bottenplugg samt att sjÀlvlÀnsen inte fungerade tillfredstÀllande - åtgÀrdades utan knussel och med beröm godkÀnt engagemang.

Jag kan varmt rekommendera Philip i sin roll oavsett om du funderar på att köpa eller sÀlja en båt. Han kommer sÀkerligen göra sitt yttersta för att Àven du skall bli nöjd.

Magnus Ruthström

2020幎12月2日

Mkt bra service!

Mkt bra service!! Lagt stor energi att få allt rÀtt och bra. LÀrt mig båten!

2020幎7月3日
5぀星のうち5の評䟡

Philip var oerhört proffsig genom hela

Philip var oerhört proffsig genom hela affÀren. KÀndes så pass tryggt att vi överförde hela summan innan vi kom och hÀmtade båten! Kunde inte önskat oss en bÀttre och smidigare affÀr! 5/5!!

2020幎7月3日
5぀星のうち5の評䟡

Proffsigt, tryggt och mycket pålitlig - tack Philip!

Jag Àr mycket nöjd med Philips arbete med att sÀlja vår båt som presenterades på ett både snyggt och proffsigt sÀtt med fina bilder och passande film. Innan båten annonserades gjordes en grundlig funktionstest för att sÀkerstÀlla båtens skick inför försÀljningen vilket förstås Àr vÀldigt bra både för mig som sÀljare och köparen. Under hela processen har Philip löpande hållit mig uppdaterad utan att jag har behövt jaga honom och fråga hur det går. Jag kan starkt rekommendera den som funderar på att sÀlja eller köpa en båt att ta kontakt med Philip.

2020幎6月16日
5぀星のうち4の評䟡

Har fungerat vÀldigt bra genom hela

Har fungerat vÀldigt bra genom hela sÀljprocessen. Grundlig och löpande information har vi försetts med under hela vÀgen. Bra för både oss som sÀljare och köparen. Något mer detaljerad info om vad som i går i båtköpet kan önskas men annars vÀldigt bra. Rekommenderas.

2020幎5月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス