Verdens bedste kørelærer. Han er ærlig sjov og meget venlig, det har været et meget fedt oplevelse hvor jeg også har fået hygget samtidig lært en masse seriøst. Jeg anbefaler ham 100% og synes i skal... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Verdens bedste kørelærer og køreskole , ✨✨✨ Bobos kørestole er den helt rette hvis du leder efter en kørelærer som er tålmodig , hjælpsom og god humor Bobo er hjælpsom hele tiden og er rigtigt go... もっと見る
Bobo køreskole bedste i byen Aarhus, du kan ikke dumpe hvis du vil hjælpes 100% anbefaling herfra Meget godt pakket læringsforløb til god pris Bobo er meget ærlig han laver ikke tricks ligesom... もっと見る
Fantastisk og varmt menneske og er en DYGTIG kørelærer. Bobo er behagelig og sjov at køre med samtidig med man lære rigtig meget på turen. Jeg skulle generhverve mit kørekort. Vi havde kun kørt en t... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi har løbende holdstart og mulighed for 9 eller 4-ugers forløb Fleksible køretider - Eftermiddag / aften Klasseundervisning centralt i Aarhus C Hurtig forløb, ca. 2,5 mdr 91 % består 1. gang Gode anbefalinger :)
hans hartvig seedorffs stræde 10 , 8000, Aarhus C , デンマーク
- Info@bobobil.dk
- bobobil.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Den bedste køreskole i Aarhus, både sjovt og lærerigt!
Jeg kan helt klart anbefale Bobos Køreskole! Bobo er en super dygtig og tålmodig kørelærer, der altid sørger for, at man føler sig tryg og godt forberedt. Teoriundervisningen er både lærerig og sjov, så man glæder sig faktisk til at komme afsted hver gang.
Han forklarer tingene på en måde, der er nem at forstå, og man kan mærke, at han virkelig vil have, at man bliver en god og sikker bilist.
Tak til Bobo for en rigtig god oplevelse – jeg kunne ikke have valgt en bedre køreskole!🫡
Bobo er den bedste kørelære i Aarhus
Bobo er den bedste kørelære i Aarhus, og bestod i første hug teoriprøve og køreprøve. 😊
Han er rolig og professionel, og mega sjov.
Byens bedste køreskole og kørelærer
Byens bedste køreskole og kørelærer, Bobo er tålmodig,sjov og god til at lære fra sig. Hvis du skal have en kørelærer der har alt anbefaler jeg Bobo’s køreskole 🤩🤩🤩🤩
Den her går til Bobo og hans team.
Den her går til Bobo og hans team.
Jeg synes de skal kæmpe tak for et fantastisk forløb og en kæmpe skulderklap for hjælpe mig. De havde 14 dage til hjælpe mig med teori og køreprøve og hjælper mig klar. Man møder dem med positiv energi og klart et smil til man føler sig tryg og gode hænder. Tak for alt
Bobo er den bedste og sjoveste…
Bobo er den bedste og sjoveste kørelærer. Der er plads til både sjov og læring! Han er meget tålmodig, og super flink. Kæmpe anbefaling
Fatema El-Hussein
Verdens bedste kørelærer og mest fantastiske køreskole!!🌟🌟🌟🌟🌟
Hvis du leder efter en kørelærer som har god humor, tålmodighed og er sjov, så er Bobos køreskole den helt rette!
Bobo er hjælpsom og er rigtig god til at forklare dine fejl og hjælper dig med at mestre dine svagheder. Man er helt klart tryg bag rettet når man har Bobo som kørelærer!
Meget god kørelære!
Bobo er den bedste kørelærer!
Han er sjov, sød og virkelig god til at guide en gennem hele forløbet.
Man føler sig helt tryg bag rattet, når Bobo sidder ved siden af.
Jeg kan stærkt anbefale Bobo’s Køreskole det bliver ikke bedre!
Den bedste kørelærer
Den bedste kørelærer – Bobo er GULD værd!
Hvis du leder efter en køreskole, hvor man både lærer og griner, så er Bobo manden! Fra første dag var han imødekommende, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der giver mening.
Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg – og det er helt klart takket være Bobo. Han gør undervisningen personlig og skræddersyet, og det er tydeligt, at han brænder for at gøre sine elever trygge og dygtige i trafikken.
Bobo har styr på tingene
Bobo har styr på tingene, og gør en tryg og sikker bag rattet
Fantastisk forløb hele vejen igennem
Fantastisk forløb hele vejen igennem. Bobo er Dygtige og tålmodige kørelærere, teoriundervisning var sjov og nem Jeg følte mig tryg og godt forberedt Kan varmt anbefales! 😁 boboo you are fantastic tak for alt 👌
Rigtig god køreskole
Simpel og effektivt. Hurtig til at bukke køreprøve og teori! Køreskolen ligger i byen hvilket passer perfekt.
Super fed køreskole
Super fed køreskole, kan klart anbefales
Bobo er ærlig og dygtig 👍🏾
Bobo bedste køreskole i Aarhus
Bobo bedste køreskole i Aarhus
. Kan klart anbefale det
Bobo er en fantastisk kørelære han er…
Bobo er en fantastisk kørelære han er venlig og fyldt med gode jokes. han kan klart andbefales herfra
Bedste kørelærer i Aarhus
Bedste kørelærer i Aarhus. Klart anbefales 100% Bestod det hele første hug. 🤩🤩
Mega god oplevelse, Bobo gøre det sjovt at tage kørekort, hvis man har problemer med noget får han dig til at forstå.
Hvis jeg kunne give 6 stjerner så havde jeg gjordt det.
Tusinde tak for kørekortet Bobo👌
Bobos køreskole
Jeg kan klart anbefale bobos køreskole. Sjov oplevelse og han er en god lærer
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。