Verdens bedste kørelærer. Han er ærlig sjov og meget venlig, det har været et meget fedt oplevelse hvor jeg også har fået hygget samtidig lært en masse seriøst. Jeg anbefaler ham 100% og synes i skal... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Verdens bedste kørelærer og køreskole , ✨✨✨ Bobos kørestole er den helt rette hvis du leder efter en kørelærer som er tålmodig , hjælpsom og god humor Bobo er hjælpsom hele tiden og er rigtigt go... もっと見る
Bobo køreskole bedste i byen Aarhus, du kan ikke dumpe hvis du vil hjælpes 100% anbefaling herfra Meget godt pakket læringsforløb til god pris Bobo er meget ærlig han laver ikke tricks ligesom... もっと見る
Fantastisk og varmt menneske og er en DYGTIG kørelærer. Bobo er behagelig og sjov at køre med samtidig med man lære rigtig meget på turen. Jeg skulle generhverve mit kørekort. Vi havde kun kørt en t... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi har løbende holdstart og mulighed for 9 eller 4-ugers forløb Fleksible køretider - Eftermiddag / aften Klasseundervisning centralt i Aarhus C Hurtig forløb, ca. 2,5 mdr 91 % består 1. gang Gode anbefalinger :)
hans hartvig seedorffs stræde 10 , 8000, Aarhus C , デンマーク
- Info@bobobil.dk
- bobobil.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bobos køreskole får min allervarmeste…
Bobos køreskole får min allervarmeste anbefaling .
Absolut 5 stjerner herfra.
Den bedste køreskole med den bedste…
Den bedste køreskole med den bedste køreskole i dk! Han er den sjoveste og man lærer nemt ved ham. Det er aldrig kedeligt, men alligevel får du lært alt hvad du skal. Klart anbefaling herfra!
Bobo’s køreskole er den bedste…
Bobos køreskole er den bedste køreskole!!!
Jeg kan klart anbefale Bobo's køreskole! Forløbet på hans køreskole har været en fantastisk oplevelse og teori undervisning var altid lærerigt og sjovt. Bobo er den bedste kørelærer, der var flere gange hvor jeg havde mistet håbet under forløbet. Men Bobo gav mig håb og motivation til at gennemfører forløbet. Bobo kommer ALTID med det bedste humør og energi også er han meget tålmodig. Samtidig er han også seriøst og sørger for man altid lærer noget. Bobo tror på dig og ved hvornår du er klar og hvornår du ikke er klar.
Tusind tak for alt Bobo!!!!❤️❤️❤️
Bobos køreskole kan helt klart…
Bobo er den bedste kørelærer du kan finde!
Bobos køreskole kan helt klart anbefales!
Jeg har lige afsluttet det bedste og korteste forløb hos Bobo.
Bobo er helt vildt engageret i sit arbejde. Han er målrettet efter dine behov, sådan at du afslutter forløbet, med viden omkring alt det du skal kunne.
Bobos teori undervisning er både sjov, lærerig og spændende. Derudover tig jeg også førstehjælps-kursus ved Bobo, som han var god til at gøre spændende.
Ikke alene er hans teori undervisning og førstehjælps-kursus spændende, men også køretimerne. Køretimerne med Bobo er det bedste! Han er fuld af god energi, sjov at køre med og på samme tid, så lærer du en helt masse! Han er god, forståelig og tålmodig, når du køre med ham, hvilket er det vigtigste ved en kørelærer!
Du vil ikke fortryde hvis du valgte Bobo!!
Super god køreskole 👍🏾.
Rigtig god køreskole kan 100 procent…
Rigtig god køreskole kan 100 procent anbefales bestod køreprøve og teoriprøve på første forsøg
Bobo var en rigtig god kørelære
Bobo var en rigtig god kørelærer, altid sjove køretimer og masser læring samtidig. Vælg bobo, det kan betale sig😌
Luksus køreskole!😍
Teoriprøve og køreprøve bestået i…
Teoriprøve og køreprøve bestået i første forsøg takket være Bobo.
Kan helt klart anbefales
Bobo er den Bedste kørerlærer
Bobo køreskole er den bedste køreskole, det jeg har oplevet ved denne køreskole er at kørelæren er så engageret og så målrettet at du kommer igennem forløbet med viden indenfor alt det som du skulle
Hans læringstil er så super god og godt fordelt at du kun kan være så interreseret i det han lærer dig. Kørerlæren tror på dig og ved hvornår du er klar og når du ikke er, jeg kom igennem begge prøver ved første hug og det synes jeg bare er så fedt og takket være min kørelærer som troede på og som viste mig at jeg var klar.
Thank you Bobo ❤️❤️
Jeg har været hos Bobo’s køreskole og…
Jeg har været hos Bobo’s køreskole og kan helt klart anbefale Bobo som kørelærer. Han er sjov og seriøs og gøre det hele lettere. Jeg fik bestået mit teori og køreprøve på første hug.
Tak til Bobo.
Jeg kan klart anbefale bobo,s køreskole
Super service ved generhvervelse af kørekort B
Jeg vil gerne dele en god oplevelse med jer!(generhvervelse)
Bobo skaffede mig en køreprøve på 2 timer midt i sommerferie perioden.
Vi fik arrangeret en køretime lige optil min prøve.
Alle de grundliggende detaljer bliver proffesionelt gennemgået før vi køreafsted. Derefter observerer Bobo din kørsel på venlig vis, han er hurtig til at reagere på de klasiske fejl som man begår, når man er erfaren bilist.
1times køsel med rigtig god oplæring gjorde at jeg kunne bestå min generhvervelses køreprøve samme dag!
Fantastisk køreskole
Super god kørelærer, med stor chance for at bestå :)
Bestod både teoriprøve+køreprøve første gang
Jeg kan klart anbefale Bobo's køreskole
Jeg kan klart anbefale Bobo's køreskole! Forløbet på hans køreskole har været en fantastisk oplevelse og teori undervisning var altid lærerigt, men også underholdende. Bobo er den bedste kørelærer, som man kan få, fordi han er rigtig god til at forklare tingene og forstå sine elever.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, trygt læringsmiljø og sjove og søde lærere.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。