Zeer goed bedrijf! Ik bestel hier altijd mijn supplementen en maaltijdvervangers. Prijs/kwaliteit verhouding is top, het zijn goede producten en doen wat ze beloven. Levering is altijd super snel en a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Body&Fit geeft aan dat je â¬10 korting krijgt op je bestelling wanneer je je aanmeldt en inschrijft. Ik heb dit meerdere keren geprobeerd, maar helaas heb ik nooit een e-mail met de kortingscode ontvan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Al vele jaren bestel ik mijn maaltijdvervangers bij Body & Fit. De producten zijn altijd op voorraad en worden altijd de volgende dag bezorgd. Af en toe doe ik een onderzoekje of ik mijn producten voo... ãã£ãšèŠã
Al jarenlang klant. Ik gebruik de Smart Protein white chocolate, vooral als smaakmaker en zoetstof in mijn nagerechten. Een prima product, maar de navulzak is een ramp: geeft veel rommel en verlies. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã£ãããã¹ãšæ é€ã®ãµãŒãã¹
- ã¹ããŒãæ é€é£ååº
- ãã¿ãã³ã»ãµããªã¡ã³ãå°éåº
Body&Fit NL ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
We zijn op een missie om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden
Met onze 25 jaar ervaring hebben we een van de meest uitgebreide en innovatieve productassortimenten ter wereld, deskundig advies voor elke gezondheid- en fitness reis, en de beste service. Van topresultaten in de sportschool tot dagelijkse motivatie en recepten, tot vitamines en supplementen om je drukke bestaan te ondersteunen, alles wat je nodig hebt om je fit te voelen vind je hier.
Over ons
Wij zijn Body&Fit, jouw partner in sportvoeding. We richten ons op alledaagse atleten in alle takken van sport, die streven naar langdurige prestaties, ongeacht hun lichaamstype of leeftijd. We zijn er om je te helpen tijdens je fitnessreis, waarbij we meer waarde hechten aan vooruitgang dan aan perfectie. Met onze hulp worden je uitdagingen makkelijker en leuker, waardoor je gemotiveerd blijft. Onze producten geven je de energieboost die je nodig hebt, helpen je sterker te worden, sneller te herstellen en in balans te blijven met je lichaam.
Nutrition to fuel your progress
Bij Body&Fit moedigen we vooruitgang aan. We zijn er voor degenen die uitdagingen aangaan, obstakels overwinnen en nieuwe hoogtepunten bereiken. Hoewel motivatie van binnenuit komt, staan wij klaar om je te helpen je volledige potentieel te benutten. Maar het draait niet alleen om het behalen van doelen; het gaat ook om het genieten van de reis zelf. Ons doel is om zowel je fysieke als mentale welzijn te verbeteren, zodat je volop van het leven kunt genieten. Wij zijn jouw supporters en juichen je toe bij elke stap van je vooruitgang.
#FORTHELOVEOFSWEAT
De voordelen van winkelen bij Body&Fit
- Gratis levering vanaf â¬39
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering en zoals verwacht
Snelle levering en zoals verwacht, altijd vertrouwelijk geweest
Uitstekend kwaliteit zoals altijd enâŠ
Uitstekend kwaliteit zoals altijd en netjes bezorgd , fijne winkel
Commande reçue trÚs rapidement
Commande reçue trÚs rapidement. Jâai choisi les meals prép chocolat et cappuccino, je préfÚre cappuccino. Ce sont des bons shakes au niveau de la texture et du goût.
Goede producten
Goede producten, snelle levering na het plaatsen van de bestelling.
Echt top.
Ik heb veel voor weinig kunnen kopen
Ik heb veel voor weinig kunnen kopen, ben erg blij met de kleding
Eenvoudig bestellen en snel in huis enâŠ
Eenvoudig bestellen en snel in huis en leuk gratis product.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Une commande reçue déjà périméeâŠ
Une commande reçue déjà périméeâŠ
Commande passée le 1er août, livraison le 2 août : jusque-là , rien à redire, livraison trÚs rapide.
Le problÚme ? Les milk-shakes Barebells reçus ont comme date de péremption le 2 août, soit le jour même de la livraison.
Autrement dit, je commande plusieurs produits pour les consommer tranquillement et je reçois un stock qui est déjà arrivé à sa date limite au moment où je le réceptionne. Ãvidemment, il est impossible de consommer lâensemble des produits en une journée.
Je trouve cela totalement anormal et, trÚs honnêtement, je me sens trompé sur la marchandise. Si jâavais voulu acheter des produits à consommer immédiatement avant leur date de péremption, je nâaurais évidemment pas passé cette commande.
Jâai contacté le service client afin de voir quelle solution ils comptent proposer. Jâattends de voir si le problÚme sera pris au sérieux.
à ce stade, expérience trÚs décevante et sentiment dâavoir été clairement pris pour un pigeon.

Body&Fit NL ããã®åç
Alles top enkel nu kreeg ik nietsâŠ
Alles top enkel nu kreeg ik niets gratis deze keer ......ðð€
maten van t shirt waren te klein
maten van t shirt waren te klein. beker niet gekregen.

Body&Fit NL ããã®åç
Produits périmés et service client exécrable!
On vous répond, mais pas à vos questions.
Commande reçue avec des milkshakes Barebells dont la DDM était déjà dépassée et un pack de 12 barres avec une DDM extrêmement proche.
Quand je le signale, on mâexplique longuement la différence entre DDM et DLC, comme si câétait le sujet, alors que mon problÚme était surtout que lâinformation nâétait pas compréhensible sur la version française du site : uniquement la mention néerlandaise âTHTâ, sans traduction ni indication claire de âdate courteâ.
Jâai dû boire un milkshake avec dâénormes grumeaux pour me rendre compte quâil y avait un problÚme et vérifier la date.
Ensuite :
* aucune réponse sur les barres ;
* aucune réponse à ma demande dâenlÚvement à domicile ;
* on mâenvoie simplement une étiquette DHL en me demandant de transporter moi-même plusieurs packs lourds jusquâà un point relais, alors que jâavais précisément expliqué que je nâavais pas de voiture.
Et pendant ce temps, le même produit apparaît quelques jours plus tard encore moins cher sur leur site, avec une DDM pourtant beaucoup plus éloignée.
à ce stade, câest surtout la gestion de la réclamation qui me laisse une trÚs mauvaise impression.

Always good prices
Always good prices, quality is ok also. All really cool and really fast. Recommend
Levering is altijd snel en op tijd (totâŠ
Levering is altijd snel en op tijd (tot nu toe).
Helaas zijn niet alle producten of variaties van producten altijd leverbaar waardoor vaak voor bijvoorbeeld een andere smaak gekozen wordt. Ik zou adviseren de meest favoriete smaken voldoende op voorraad te houden.
Vernieuwing geen verbetering!
Wij gebruiken thuis al jaren de perfection whey vanille. Ook omdat het lactose gehalte heel laag is voor mijn man en de smaak erg lekker was⊠Nu alles is vernieuwd (ik hoopte alleen de verpakking ), is alles anders. Lactose gehalte per schepje is meer dan verdubbeld ( zat onder de 1 en is nu 2,2 gram) en de smaak en consistentie⊠veel zoeter, veel dikker. Erg jammer!

Tutto okay...
Goed website
Goed website, af en toe wat hogere prijs dan andere maar blijft goed en kwalitatief naar mijn mening.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã