The Body Clinic - Utrecht レビュー 10

4.1

Jan van Scorelstraat 19, 3583 CJ Utrecht, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fijn geholpen door Simone. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd en er werd fijn de tijd genomen. Ze werkt heel Precies en nauwkeurig. Ik twijfelde na plexr behandeling of alles goed ging.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gastvrij ontvangst, kundige assistenten en zeer deskundige en meedenkende arts! Fijn dat ik hier in de avond terecht kan. Waar ik bij andere klinieken nog vaak het gevoel heb een nummer te z... もっと見る

5つ星のうち2の評価

De intake met de arts heeft geen toegevoegde waarde. Standaard en onpersoonlijk.Het telefonische consult heb je meer aan.

企業情報

1. 診療所
  2. 形成外科クリニック
  3. スキンケア クリニック
  4. 専門クリニック

当該企業による記述

The Body Clinic is al 15 jaar een toonaangevende cosmetische kliniek in Nederland, gespecialiseerd in Botox, fillers, ooglidcorrecties en medisch afvallen met injecties. The Body Clinic is met een 9,0 en meer dan 3.000 reviews de best gewaardeerde kliniek van Nederland op Kliniekervaringen.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fijn geholpen door Simone

Fijn geholpen door Simone.

Precies en nauwkeurig.

Ik twijfelde na plexr behandeling of alles goed ging. Kon vlot op controle komen om alles nog even na te lopen. Top service

2026年6月9日

Beste Marleen,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat je de begeleiding van Simone als zo prettig hebt ervaren.

Ook goed om te lezen dat je na de Plexr-behandeling snel terechtkon toen je nog vragen had. We vinden het belangrijk dat je je tijdens het hele traject goed begeleid voelt. Bedankt voor je vertrouwen en voor je mooie woorden!

Joyce Maas

5つ星のうち5の評価

Microneedling behandeling voor een mooie glow

Ik heb een microneedling behandeling gehad met exosomen door huidtherapeut Simone bij The Body Clinic. De behandeling zelf was goed te doen, gelukkig niet pijnijk - waar ik wel een beetje angstig voor was. Maar Simone stelde me heel erg op mijn gemak en gaf stap voor stap uitleg wat ze ging doen. Ik heb voor deze behandeling gekozen omdat ik heel graag een mooie, natuurlijk glow wilde en dat mijn huid meer effen werd. Na de behandeling was mijn huid een beetje rood, maar dat herstelde snel. Ik kreeg en krijg nog steeds ontzettend veel reacties dat mijn huid en zo mooi en goed uitziet. Dat komt echt door deze behandeling. Binnenkort ga ik weer omdat ik het belangrijk vind het om het goed te onderhouden!

2026年2月25日

Beste Shiva,

Wat een mooie en uitgebreide review, dank u wel!

Fijn om te horen dat u de behandeling als prettig heeft ervaren en dat Simone u zo goed op uw gemak heeft gesteld. We vinden het belangrijk dat alles rustig en duidelijk wordt uitgelegd, dus mooi dat u dit zo heeft ervaren.

Geweldig ook om te lezen dat u zo blij bent met het resultaat en dat u zoveel positieve reacties krijgt op uw huid. Daar doen we het voor!

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Hartelijke groet,
Joyce Maas

5つ星のうち2の評価

De intake met de arts heeft geen…

2025年11月24日

Beste,

Dank u wel voor uw feedback. Het spijt ons dat de intake voor u niet persoonlijk genoeg aanvoelde. Wij gebruiken ervaringen zoals deze om onze service verder te verbeteren. Mocht u dit verder willen toelichten, dan staan wij daar graag voor open.

Mocht u dit verder willen toelichten, dan kunt u ons altijd bereiken via zorg@bodyclinic.nl of telefonisch op 06-41782569.

Met vriendelijk groet,

Paola
The Body Clinic

5つ星のうち5の評価

Eerlijk advies en oog voor de klant

Heel prettig consult gehad, waarin de huidtherapeut mij voorzag van eerlijk advies. Dit hield in dat de behandeling die ik voor ogen had, niet het gewenste resultaat op zou leveren. Voor een behandeling die passend zou zijn bij mij, kan ik niet terecht bij body clinics. Ze nam desondanks uitgebreid de tijd voor mij. Ondanks dat ik met teleurstellend nieuws naar buiten ging, voelde ik me serieus genomen en ben ik voorzien van tips en informatie.

2025年7月4日

Beste Carmen,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke review. Wat fijn om te horen dat u het consult als prettig heeft ervaren en dat u zich serieus genomen voelde.

Hoewel het natuurlijk jammer is dat wij u niet kunnen helpen met de behandeling die passend is voor uw situatie, vinden wij het belangrijk om altijd eerlijk en transparant advies te geven. Mooi om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren.

Dank voor uw vertrouwen en wie weet mogen wij u in de toekomst alsnog verwelkomen bij The Body Clinic.

Paola
The Body Clinic

Botox

Overall a fantastic experience. Warm welcome, took the time to answer all my questions, and listen to my wishes.. love the result! My steady address from now on. Thank You!

2024年11月29日
5つ星のうち5の評価

The body clinic zeer professioneel

The body clinic is zeer professionele kliniek. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en geven ook zeer professionele adviezen m.b t. de deverse behandelingen. Ik ben er blij met het resultaat en voel me toppie.

2024年9月19日
5つ星のうち5の評価

Aan te bevelen om vele redenen!

Waar ik bij andere klinieken nog vaak het gevoel heb een nummer te zijn en er met name naar omzet kansen wordt gekeken, had ik bij de Body Clinic het gevoel dat mijn wens voorop staan.

Dokter Mirthe heeft een mooi en natuurlijk resultaat gerealiseerd. Daarnaast ben ik goed en rustig geïnformeerd over wat ik mag verwachten.

Hier kom ik graag terug!

2024年11月7日
5つ星のうち5の評価

Goede kliniek in het centrum van…

Goede kliniek in het centrum van Utrecht, ik ben er voor een Botox en Filler behandeling geweest bij dokter Mirthe van der Putten. Goed resultaat na een goede intake. Aanrader, ook de Huidkliniek, die in hetzelfde pand zit is erg goed voor Huidtherapie en verwijderen van tattoos.

2022年2月4日

The Body Clinic - Utrecht からの回答

Bedankt voor uw mooie review. Fijne dag gewenst namens Mirthe en de rest van het team van The Body Clinic

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。