BÞff Burgerbar レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

VÊrste burger jeg lÊnge har fÃ¥et! BÞffen smagte som noget der var lavet i en mikroovn, lÞg og pickles der kun var lige i midten og meget fÃ¥ af dem, og en lille bitte klat dressing. Pomfritterne var... もっず芋る

Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har vÊret der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange fÞles lidt kold, men oksekÞdsburgerne sidder sgu i skabe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Maden var udemÊrket. Min dÃ¥rlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... もっず芋る

Vi har bestilt mad fra BÞff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sÊtte en finger pÃ¥ maden. DesvÊrre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. アメリカ料理店
  3. ファヌスト フヌド店
  4. フヌド コヌト
  5. ハンバヌガヌ店

圓該䌁業による蚘述

Hos BÞff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekÞd fra HinmerlandskvÊg og Þkologisk potato bun med kÊrnemÊlk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glÊder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos BÞff Burgerbar

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Maden var ok

Maden var ok, men ikke mere. Ikke god nok til prisen. Fritterne havde vÊret klar i 10 min fÞr burgerne. Lokationen var i AllerÞd. Jeg tÊnker de lige skal have lov til at Þve sig fÞr jeg prÞver igen. Det skal vÊre bedre for at leve op til en luksusburger.

2023幎7月3日

Vi ventede en time på at få vores mad

Vi ventede en time på at få vores mad efter vi fik at vide at der gik 5 minutter... Nogen havde åbentbart taget min bestilling.

De 2 ansatte bag disken var super sÞde, men synes det er for dårligt at ledelse ikke sÞrger for at de har hÊnder nok når der er travlt. En ansat mere på vagt og så skulle de ikke dÞje med at blive råbt af og sure miner.

Synes sku det er usympatisk.

2023幎6月27日

Vi så frem til at have en ordentlig

Vi så frem til at have en ordentlig burgerbar åben i AllerÞd, men det er det desvÊrre ikke. Burgerne så og smagte dårligt (meget tÞrt). De havde meget travlt dengang, men det er her i starten, hvor man enten vinder eller taber kunder for altid.

2023幎6月24日

Hej Matthys
Jeg beklager du har haft en Êrgerlig oplevelse. Vi Þnsker naturligvis at levere en saftig burger og give en god oplevelse. Er det muligt du vil give os en chance for at rette op på vores fejl? Så send os gerne en mail til info@boffburgerbar.dk
Tak igen og god dag

BÞff AllerÞd

BÞff AllerÞd

Både bÞffen af kylling og oksekÞd var ekstremt tÞr, havde ingen chilimayo, trÞffelmayo, eller estragonmayo, så blev spurgt om jeg ville have normal mayo, uden et valg var jeg nÞdsaget til et ja. Bestilte en kildevand og Faxe kondi, begge to langt under stuetemperatur. Burgeren faldt fra hinanden i det at den var bygget vÊrre end hvad en 3. Klasse med 10% indsats kunne have gjort. Har flere gange vÊret vÊldigt tilfreds med BÞff på Sydhavn, men den i AllerÞd er noget af det vÊrste jeg har oplevet. Der er ikke specielt mange alternativer ift. burger i AllerÞd, men ville klart anbefale at gå 50 meter lÊngere ned af gaden og afgive en bestilling i cafe iso.

2023幎6月14日

Hej Inen
Det lyder som om du desvÊrre har vÊret ganske uheldig. Vi Þnsker selvfÞlgelig at levere den bedste oplevelse - hver gang. Vil du give os en ny chance ? Så send os gerne en mail til info@boffburgerbar.dk og vi vil forsÞge at rette op på fejlene.
BÞff Burgerbar

En kold og slatten omgang

En kold og slatten omgang, hvor man også lige glemte 1/3 af ordren.

2023幎6月15日

Hej Flemming
Det beklager jeg
Hvis du vil lade os få muligheden for at rette op på fejlene så send os gerne en mail til info@boffburgerbar.dk
Tak på forhånd

Bestiller et, får andet - IGEN

Nu er det 3. Gang vi bestiller på nettet og ikke får hvad vi har bestilt. Denne gang fik vi det vi havde fravalgt (lÞg), men ikke det vi havde bestilt ekstra (bacon). Vi havde også en side af chicken wings som ikke var inkluderet? Det var sidste chance for det hedengangne RUMBLES.
Nå ja, maden var også forsinket- IGEN.

Gode burgere, men for mange fejl, desvÊrre.

2023幎6月15日

Hej jeg beklager fejlene
Vi vil tage din feedback meget seriÞst og vi arbejder videre med at forbedre os
Send os gerne en mail hvis vi må få lov til at rette op på oplevelsen
SÞren BÞff Burgerbar

AllerÞd

Mega god BÞff Burgerbar der er åbnet i allerÞd.

2023幎6月8日

Hej Ida
Det er dejligt at hÞre - vi er så glade for den store opbakning :)

20 minutter tog det 3 medarbejdere

20 minutter tog det 3 medarbejdere i,den for nyligt åbnet, bÞff burgerbar i AllerÞd, at tilberede en cheeseburger med 1 bÞf, 1 skive ost, 2 lÞgringe af rÞdlÞg og en skive agurk. Smagen af ost var dominerende.
59 kr. for en burger, der minder om dem McDonald's laver til 12, er en voldsom overpris.

2023幎6月16日

Hej Rene
Tak fordi du har tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi har en del oplÊring i starten og jeg beklager at du havde en uheldig oplevelse - vi vil naturligvis arbejde hver dag på at forbedre os.
God dag
BÞff Burgerbar

BÞff i AllerÞd gÞr det godt!

Bestilte kl. 14 over nettet til afhentning kl. 17. Grundet åbningsweekenden var der mange gÊster i kÞ da jeg kom, men på klokkeslÊttet bliver mit navn kaldt og jeg kan hente min mad. Det var professionelt.

StÊrkt tilfreds med kvaliteten af burgeren. Jeg fik godt nok ikke nogen rabat, men det var i orden når man slap for kÞen. Big ups til de ansatte der har knoklet her til åbningen. I gÞr det godt!

2023幎6月9日

Kedelig bÞf

Kedelig bÞf, dårlige pomfritter og milkshake.
Ikke helt ringe men til den pris findes der steder som laver meget bedre burgere.

2023幎6月10日

Hej Kim
Tak for din anmeldelse omend jeg beklager at du ikke har fået den oplevelse som vi Þnsker at levere. Vi tager kritikken med og vil altid arbejde på at levere en hÞj kvalitet, hurtigt og effektivt.
God dag
BÞff Burgerbar

Hvorfor kan man bestille mad

Hvorfor kan man bestille mad, til et bestemt tidspunkt når det ikke virker, nu har jeg ventet over en time på min mad, hvad sker der...., jeg står i burger bar i AllerÞd, hvis det er noget der forsÊtter sådan, så lukker den ret hurtigt, folk gider da ikke at vÊre til grin....

2023幎6月10日

Hej Casper
Jeg beklager du havde en uheldig oplevelse i AllerÞd på vores fÞrste åbningsdag. Vi havde meget mere travlt end vi havde turde håbe på og det gjorde desvÊrre at der var ventetid. Eet vil jeg gerne undskylde for og vi vil helt sikkert forbedre dette.
Tak igen for din feedback og jeg håber vi ser dig igen en anden dag