VÊrste burger jeg lÊnge har fÃ¥et! BÞffen smagte som noget der var lavet i en mikroovn, lÞg og pickles der kun var lige i midten og meget fÃ¥ af dem, og en lille bitte klat dressing. Pomfritterne var... ãã£ãšèŠã
Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har vÊret der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange fÞles lidt kold, men oksekÞdsburgerne sidder sgu i skabe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Maden var udemÊrket. Min dÃ¥rlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... ãã£ãšèŠã
Vi har bestilt mad fra BÞff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sÊtte en finger pÃ¥ maden. DesvÊrre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... ãã£ãšèŠã
- ã¬ã¹ãã©ã³
- ã¢ã¡ãªã«æçåº
- ãã¡ãŒã¹ã ããŒãåº
- ããŒã ã³ãŒã
- ãã³ããŒã¬ãŒåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos BÞff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekÞd fra HinmerlandskvÊg og Þkologisk potato bun med kÊrnemÊlk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glÊder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos BÞff Burgerbar
ãã³ããŒã¯
- info@boffburgerbar.dk
- boffburgerbar.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Nu fik jeg prÞvet det igen og jeg mÃ¥âŠ
Nu fik jeg prÞvet det igen og jeg må sige til den pris, havde jeg forventet noget der var langt bedte .
Kolde pommes frit og tÞr bolle.
Maden var ok
Maden var ok, men ikke mere. Ikke god nok til prisen. Fritterne havde vÊret klar i 10 min fÞr burgerne. Lokationen var i AllerÞd. Jeg tÊnker de lige skal have lov til at Þve sig fÞr jeg prÞver igen. Det skal vÊre bedre for at leve op til en luksusburger.
Maden var god
Maden var god, dog både hjemmeside og betjening kunne vÊre meget bedre glemte at pakke og give os vores drikkevare.
Servicen-pommesfrites er de blÞdeste iâŠ
Servicen-pommesfrites er de blÞdeste i NordsjÊlland og i det hele taget virker de ikke oppe i gear
AllerÞd
Kolde fritter
Normalt er jeg meget tilfreds med BÞf, men denne gang var fritterne var helt kolde og tÞrre da vi kom hjem, og vi bor kun 5-10min fra stedet.
Vi ventede en time pÃ¥ at fÃ¥ vores madâŠ
Vi ventede en time på at få vores mad efter vi fik at vide at der gik 5 minutter... Nogen havde åbentbart taget min bestilling.
De 2 ansatte bag disken var super sÞde, men synes det er for dårligt at ledelse ikke sÞrger for at de har hÊnder nok når der er travlt. En ansat mere på vagt og så skulle de ikke dÞje med at blive råbt af og sure miner.
Synes sku det er usympatisk.
Vi sÃ¥ frem til at have en ordentligâŠ
Vi så frem til at have en ordentlig burgerbar åben i AllerÞd, men det er det desvÊrre ikke. Burgerne så og smagte dårligt (meget tÞrt). De havde meget travlt dengang, men det er her i starten, hvor man enten vinder eller taber kunder for altid.

BÞff AllerÞd
Både bÞffen af kylling og oksekÞd var ekstremt tÞr, havde ingen chilimayo, trÞffelmayo, eller estragonmayo, så blev spurgt om jeg ville have normal mayo, uden et valg var jeg nÞdsaget til et ja. Bestilte en kildevand og Faxe kondi, begge to langt under stuetemperatur. Burgeren faldt fra hinanden i det at den var bygget vÊrre end hvad en 3. Klasse med 10% indsats kunne have gjort. Har flere gange vÊret vÊldigt tilfreds med BÞff på Sydhavn, men den i AllerÞd er noget af det vÊrste jeg har oplevet. Der er ikke specielt mange alternativer ift. burger i AllerÞd, men ville klart anbefale at gå 50 meter lÊngere ned af gaden og afgive en bestilling i cafe iso.

BÞff Burgerbar ããã®åç
En kold og slatten omgang
En kold og slatten omgang, hvor man også lige glemte 1/3 af ordren.

Bestiller et, får andet - IGEN
Nu er det 3. Gang vi bestiller på nettet og ikke får hvad vi har bestilt. Denne gang fik vi det vi havde fravalgt (lÞg), men ikke det vi havde bestilt ekstra (bacon). Vi havde også en side af chicken wings som ikke var inkluderet? Det var sidste chance for det hedengangne RUMBLES.
Nå ja, maden var også forsinket- IGEN.
Gode burgere, men for mange fejl, desvÊrre.

20 minutter tog det 3 medarbejdereâŠ
20 minutter tog det 3 medarbejdere i,den for nyligt åbnet, bÞff burgerbar i AllerÞd, at tilberede en cheeseburger med 1 bÞf, 1 skive ost, 2 lÞgringe af rÞdlÞg og en skive agurk. Smagen af ost var dominerende.
59 kr. for en burger, der minder om dem McDonald's laver til 12, er en voldsom overpris.

Mindblowing good!!!
BÞff i AllerÞd gÞr det godt!
Bestilte kl. 14 over nettet til afhentning kl. 17. Grundet åbningsweekenden var der mange gÊster i kÞ da jeg kom, men på klokkeslÊttet bliver mit navn kaldt og jeg kan hente min mad. Det var professionelt.
StÊrkt tilfreds med kvaliteten af burgeren. Jeg fik godt nok ikke nogen rabat, men det var i orden når man slap for kÞen. Big ups til de ansatte der har knoklet her til åbningen. I gÞr det godt!
Kedelig bÞf
Kedelig bÞf, dårlige pomfritter og milkshake.
Ikke helt ringe men til den pris findes der steder som laver meget bedre burgere.

BÞff Burgerbar ããã®åç
Hvorfor kan man bestille mad
Hvorfor kan man bestille mad, til et bestemt tidspunkt når det ikke virker, nu har jeg ventet over en time på min mad, hvad sker der...., jeg står i burger bar i AllerÞd, hvis det er noget der forsÊtter sådan, så lukker den ret hurtigt, folk gider da ikke at vÊre til grin....