VÊrste burger jeg lÊnge har fÃ¥et! BÞffen smagte som noget der var lavet i en mikroovn, lÞg og pickles der kun var lige i midten og meget fÃ¥ af dem, og en lille bitte klat dressing. Pomfritterne var... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har vÊret der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange fÞles lidt kold, men oksekÞdsburgerne sidder sgu i skabe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Maden var udemÊrket. Min dÃ¥rlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... ãã£ãšèŠã
Vi har bestilt mad fra BÞff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sÊtte en finger pÃ¥ maden. DesvÊrre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã¬ã¹ãã©ã³
- ã¢ã¡ãªã«æçåº
- ãã¡ãŒã¹ã ããŒãåº
- ããŒã ã³ãŒã
- ãã³ããŒã¬ãŒåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos BÞff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekÞd fra HinmerlandskvÊg og Þkologisk potato bun med kÊrnemÊlk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glÊder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos BÞff Burgerbar
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UambitiÞs
Kedelig, dyr og smagslÞs ð²
95,- for vegeburger. Indehold; bolle, alm. mayo, salat, agurkesalat og en vegebÞff. Absolut ingen waw eller smagsoplevelse. ð³
BÞff er nyÃ¥bnet i HillerÞd. Det skal jo vÊre sÃ¥ godt at jeg kommer igen eller fortÊller andre at de skal spise hos jer. Men hvis det er standarden sÃ¥ kÞber jeg ikke der igen, desvÊrreâŠ
BÃ¥de Burger og burgerbolle var kold
Burger og burgerbolle var kolde. Bollen havde vist slet ikke vÊret varmet. Pomfrits var dejlige varme. Kom ellers fÞr maden var fÊrdig, sÃ¥ jeg kunne fÃ¥ udleveret straks âburger-kokkenâ var fÊrdig.
Samme oplevelse som for 14 dage siden, den burde jeg måske have anmeldt.
Maden virkede kedelig og kold
Maden virkede kedelig og kold. Som om at den havde vÊret klar alt for lÊnge fÞr afhentnings tidspunktet. Ãv.
Mega god mad og super flink betjening
Mega god mad og super flink betjening. Har reddet mig efter en lang arbejdsdag flere gange
Dårligt og spild af penge - gå på Palermo Pizzeria i stedet.
Rigtig dårlig oplevelse. Hentede maden til aftalt tid. Den stod klar, hvilket altid er foruroligende, da man ikke ved, hvor lÊnge den har stået der.
Mine tre menuer må have stået lÊnge for, da vi satte os til bords 10 minutter senere, var burgeren lunken-kold. Fritterne var slatne og kolde og reelt bare en stor sammenvokset klump, reelt uspiselige.
En rigtig fesen omgang, som ikke inviterer til et besÞg mere.
Burgerne og fritter på det nÊrliggende pizzeria er både bedre og billigere - og tilmed varme.
ForfÊrdelig lang ventetidtidspunkt
ForfÊrdelig lang ventetid, ventede 35 min mere end det bestilt tidspunkt
2 af burgerne var kolde
Forsinket,koldt og kaos
Vi havde bestilt på deres app til 18.40, kÊmpe kÞ v ankomst og ventede 20 min. Ingen der kunne dansk og vi fik en pose der havde stået lÊnge,og fik forkert mad, og da vi kom hjem(tog os 5 min) var maden kold og pomfritterne total sladne,så jeg anbefaler det ikke
Kold mad
Kold mad, lang leveringstid og emballage stinker af rÞg muligvis fordi chauffÞren ryger helt vildt i bilenâŠ. Der manglede ogsÃ¥ noget til min ordre.

DÃ¥rlig forretning
KÊre BÞff burgerbar.
SjÊldent oplever jeg en forretning med så dårlig forretningsforståelse.
Det starter tilbage da i åbner i RÞdovre Centeret. Jeg bestiller mad via jeres app, jeg venter og venter. Til sidst kÞrer jeg op til restauranten og spÞrger, hvad sker der? Skal jeg bestille mad et andet sted fra- så venligst orienter mig herom. Der står to stakkels unge mennesker, som ikke er blevet oplÊrt i at afvise ordre online i tilfÊlde af at de har alt for travl som har tilfÊldet her. Super dårligt, så lader i kunden vente evigheder i uvidenhed om orden går igennem eller ej.
Dette skriver jeg til jer i fÞrste omgang. I var tydeligvis ikke klar pÃ¥ efterspÞrgslen den dag. I undskylder med 4 vouchers pÃ¥ menuer. Dejligt! Dem stÃ¥r jeg og vil indlÞse forleden. De fremgÃ¥r i min app. Men sÃ¥ har i ikke oprettet dem korrekt, sÃ¥ det er kun den ene voucher som virker. Det betyder, at jeg mÃ¥ betale fuld pris for de resterende tre menuer. Endnu en gang ved den unge pige bag kassen ikke, hvordan det fungerer og hun kan ingen gang svare pÃ¥ om bÞfferne er gennemstegte eller medium. Hun bliver stresset og skÊlder faktisk min mor ud for at stÃ¥ og holde Þje med bestillingerne. Hvilket var til alt held, da pigen lavede vores bestilling forkert. Og vi kom hjem med mad som manglede ingredienser og som skulle have vÊret en gratis fornÞjelseð€¯ Det er sÃ¥dan en joke! I bedes overfÞre belÞbene for de tre menuer, som skulle have vÊret dÊkket af vouchers, men som af mystiske Ã¥rsager ikke virkede.
En sidste ting: når man har et menukort med mange forskellige slags burgere: bare en ide, skriv lige hvad ingredienserne i burgerne er. det kan man ikke lÊse ud fra jeres menukort eller på en flyer i restauranten. Og jeres ansatte ved det dårligt nok.

BÞff Burgerbar ããã®åç
Discount burger til premium pris
Jeg har givet BÞff Burgerbar - Sydhavn chancen 2 gange indenfor de sidste par måneder og jeg må konkludere at pris og kvalitet på ingen måde hÊnger sammen. Discount burger til premium pris

BÞff Burgerbar ããã®åç
Ringe service i restauranten i RÞdovreâŠ
Ringe service i restauranten i RÞdovre Centrum. En medarbejder der kun snakker engelsk og ikke er sat ind i vÊrdibeviserne fra Niche. Burgere kedelige. SlÞjt ekstra stykke bacon som mest af alt smagte som et stykke pap.

Nem bestilling samt afhentning
Nem bestilling samt afhentning.
Super lÊkkert kÞd - generelt en lÊkker bruger. Varme gode pomfritter.

BÞff Burgerbar ããã®åç
Great burger without big surprises
Great burger without big surprises.
Very fresh, well seasoned and with fast prep. Looking forward to try their chicken burger next time ð
Altid alt for meget salt på pomfritter
Altid alt for meget salt på pomfritter, som ofte gÞr dem uspiselige.
Jeg er rasende
Jeg er rasende! Vi kÞber 8 deals gennem Niche, og prÞver at bestille gennem BÞffâs app. Men der stÃ¥r ingen vejledning til hvordan man indtaster vÊrdibeviserne. SÃ¥ jeg ringer til kundeservice, som vil fÃ¥ én til at ringe tilbage til mig med det samme. TO TIMER senere mÃ¥ JEG ringe tilbage, hvorefter damen giver mig det samme svar. Jeg beder om et direkte nummer, men det har hun ikke. De taler nemlig sammen pÃ¥ en intern linje, sÃ¥ beder jeg om at blive stillet videre. Men det vil hun heller ikke. Jeg forklarer at vi er 4 bÞrn og 4 voksne, som i god tid ville bestille mad, og alle havde kigget pÃ¥ hvad de ville have mv. âJeg kan godt forstÃ¥ din frustration, men jeg kan ikke hjÊlpe digâ var svaret.
INGEN har endnu ringet, og der er snart gået 20 timer.
Vi endte med til sidst at gÃ¥ ned i BÞff burgerbar, hvor de sÃ¥ venligt forklarede hvordan det virkede. Vi fik vores mad kl.20.30(alt for sent til 4 bÞrn) og burgeren var virkelig god! Ãrgerligt at I har en kundeservice, nÃ¥r damen ingenting ved og ikke kan hjÊlpe, og sÃ¥ bliver der heller ikke ringet tilbage.

BÞff Burgerbar ããã®åç
- food is delicious (5 stars)
- food is delicious (5 stars)
- staff is super nice (5 stars)
- website for ordering online is terrible! (One star)
Super lÊkkert
Normalt tilfreds
Hej
Normalt meget tilfreds med det I laver til os og har derfor kÞbt mad hos jer ofte.
Idag havde jeg bestilt 4 burgere og to pommesfriter til kl 19:00.
De var fÊrdige da de skulle afhentes ( var der 5 minutter i 1900) og da jeg skulle servere dem for familien var de kolde .
Ikke lune men kolde. ðª
Hmmm. Håber det er en enlig svale for kold burger og pommes er altså trist.
Og jeg vil hellere vente 5-10 min på en forsinket frisklavet varm burger end at have dem kolde fÞr tid.
God aften.
Mvh Rasmus
PS det tager mig 5 minutter i bil at komme hjem så det var ikke under transporten de mistede varmen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã